Mens jeg ventet på lunsjen min i går tok jeg turen innom Fretex som lå like ved, og planen var egentlig bare å kikke. Rett og slett hyggelig tidsfordriv! Jeg fant et nydelig speil som allerede har fått plass på veggen på soverommet, noen dessertskåler som til min overraskelse er i samme serie som etasjefatet jeg fant for lenge siden, og sist men ikke minst – en skikkelig old fashion telefon. Altså, jeg sto og tenkte for meg selv – legg den fra deg, du trenger den ikke!

Jeg satt den gamle telefonen pent i fra meg, men da jeg skulle dra gikk jeg og hentet den igjen. Klarte det bare ikke! Den kommer til å bli SÅ kul og dekorativ på hjemmekontoret. Det er nesten sånn at det frister litt å koble den til – men hvem er det som har hjemmetelefon i dag? Kanskje jeg skal innføre det igjen.. Jeg elsker slike sjeldne funn som bare treffer rett i hjertet – nødvendig eller ei, så er den likevel fin å se på. Det er skattejakt-fangsten sin, det!

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Second hand treasures no. 3

 • Sarah
  Så stilig retro telefon! Har vurdert å kjøpe en lignende selv, de er så dekorative.

 • Marte
  Jeg har veldig lyst til å ta en liten ferie et eller annet sted Europa en ukes tid i sommer, og siden du har fartet litt så lurte jeg på hva du vil anbefale? Ønsker meg en deilig strand, men at det ikke er så veldig langt fra sentrum og andre gøye ting å finne på. Har du noen tips? 😀

  • Åh guri! Hmm.. Marbella? Haha! Neida – første tanken min var Barcelona 😀 Der er det strandliv, byliv – alt du kan tenke deg <3 Jeg vil dra diiit!

 • Haha, vellykket jakt! 😀 Jeg ELSKER speilet og koppen – superfine! 😀 <3

  http://siljealice.com

Comments are closed.