.. Med dere, altså! Tekniske problemer er aldri noe hyggelig, og jeg har ikke klart å laste opp bilder på bloggen de to siste dagene. Da er det godt å ha en x-blogger til bestevenninne som kan dele noen triks og tips! Problemet er fremdeles vedvarende, men hun lærte meg at jeg kunne laste opp bilder via imageshack og lime dem inn som html. Litt tungvint, men inntil alt fungerer som det skal er jo dette helt supert! Jeg har savnet dereee sånn.

Siden mandag har det ikke skjedd sånn fryktelig mye, MEN jeg har kommet i mål med prosjektet jeg nevnte i helgen og det ble feiret på Elton John konsert sammen med Cath på tirsdagen. For en magisk følelse, og herregud så GØY det var! Vi fikk et lite innfall dagen før og klarte heldigvis å få tak i billetter.

Ellers har jeg kost meg hjemme og begynt å se på Fengselsfugler på Netflix, haha! Det er liksom min nye obsession av en serie. Høydepunktet når kvelden kommer; gjøre det koselig i leiligheten, tenne lys og se på serie. Jeg har også fått dilla på lollipopp is?! Spist en hel pakke siden mandag…

En annen obsession? Alpro mandelmelk i kaffen!

(reklame/samarbeid) I dag tok jeg turen innom Ilona hos JustTrendyNails og ordnet neglene. Følte for noe litt crazy denne gangen!

.. Ellers fikk jeg hakeslepp da jeg ryddet i klesskapet på øverste hylle. Jeg har for det meste bare sengeteppe, sengetøy og dustbags der oppe og jeg spør alltid Magnus om han kan ta ned ting til meg når jeg trenger noe en sjelden gang (siden jeg ikke rekker opp). Vel, der fant jeg en eske som det sto By Malina på, og oppi der skjulte denne skatten av en kjole seg. Jeg hadde helt glemt at jeg kjøpte den for ett år siden! Det endte opp med at jeg tok den på meg og gikk i den hjemme noen timer…. Nå henger den på pynt og jeg gleder meg til det dukker opp en anledning jeg kan bruke den! Hvordan går det med dere?

23 Responses to Gjensynsglede

  1. Har du klipt deg litt? Synes du er så fin med lang bob den gangen du hadde det 😍

  2. ååh:-) Jeg elsker elsker ELSKER bloggen din. Altså. Så. mye. inspirasjon Eirín! <3 Hvor får du til levende bilde?

  3. God fredag og helg fine Eirin! Høres ut som du har hatt en topp uke:) Hadde så lyst til å dra på konserten selv, men det kommer heldigvis flere konsert muligheter i sommer. Skal prøve å nyte det flotte været her i Bergen:)

  4. Hei, fine Eirin❤️
    Fyller du fortsatt i leppene dine? Synes de ser så veldig plump ut. Husker før du begynte å fylle de, så var de så naturlig og pene🤗 klem❤️

  5. Hvoooor er alle de nydelig gull speilene dine fra?😍😍😍 Leter meg i hjel overalt om dagen etter noe lignende

  6. Hvordan lufter du på soverommet? Kan ikke se at det går an å åpne vinduet? Har samme problem i leilighet som er nybygg, og lurer fælt på hvordan løse dette 🤔

Follow @ Instagram