annonse

Når jeg er i en god treningsperiode føler jeg stor forskjell på huden min. Kanskje det er derfor jeg er så glad i morgenøkter! Fordi – når jeg trener på morgenen føler jeg at huden min får en skikkelig fresh glød resten av dagen. Etter trening derimot er det viktig å rense huden da porene tettes av alt fra svette til smuss og urenheter. Jeg har vært superfan av FOREO sine ansiktsbørster i en liten evighet, og er VELDIG giret for deres splitter nye LUNA3!

.. Jeg forlenger den gode velværefølelsen etter treningsøkten med et aldri så lite spa-rituale hjemme! Da bruker jeg min favoritt ansiktsrens sammen med nye LUNA 3. Med pulserende bevegelser dyp-renser den porene mine med opp til 8000 pulseringer i minuttet, samtidig som at den fjerner alt av urenheter med 99.5%. Jeg liker også veldig godt å bruke den i dusjen, og etter én time lading kan den brukes inntil 650 ganger før den blir utladet!

.. Etter dyprensen er porene ekstra mottakelig for næring og pleie. Da snur jeg LUNA 3 og bruker baksiden som er designet for å massere serum dypt inn i huden. Jeg masserer til alt serumet har absorbert inn i huden, og bruker SERUM SERUM SERUM fra FOREO. Dette gir meg mest mulig ut av behandlingen og serumet inneholder antioksidanter fra squalane hyaluronsyre for fukt, glød og fasthet. Huden får virkelig en helt fantastisk fin glød etterpå!

.. LUNA 3 passer til alle da man kan velge børste utifra hudtype; normal, sensitiv eller kombinert. Hvis du kobler den til FOREO appen kan du velge mellom 16 forskjellige intensiteter på T-Sonic pulseringene samt massasjerutiner. Den anbefales og brukes 1 minutt hver morgen og kveld. LOVE it ♥

Her kan du bestille LUNA3 samt lese litt mer om den!

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Workout, cleanse, renew

Comments are closed.