annonse: innlegget inneholder adlinks

Skal du selge leiligheten din, eventuelt når?
– Med tungt hjerte skal jeg det, ja. Den blir lagt ut for salg i august allerede! Gud hjelpes meg. Hadde jeg hatt råd hadde jeg beholdt den i tillegg til huset! Buhuu.. Er virkelig SÅ glad i den, og kommer til å bli helt knust når jeg skal overlevere den til nye eiere. Men, sånn er livet! Kunne ønske jeg fikk lov til å holde intervjurunder / avhør av nye eiere bare for å forsikre meg om at de vil ta godt vare på den, haha. Føler jeg skal selge babyen min!

Har du en god og naturlig, dekkende foundation å anbefale?
– JA! Sverger til denne fra Clarins. Føler huden får en fiin glød, samt at den ser litt «air brushed» ut på en naturlig måte. Jeg har min i fargen 110 Honey.

Hvor er den hvite og brune strikkegenseren fra?
– Det er den jeg har strikket selv, og du kan lese mer om den i dette innlegget! Synes den er såå fin og myk.

Hvor høy er du og hva veier du?
– Jeg er usikker på om jeg er 1.68 eller 1.69, og hva jeg veier aner jeg ikke. Det har jeg ikke sjekket på mange måneder! Jeg vet i hvert fall at jeg veier 10 kg + mer enn hva jeg gjorde da jeg startet denne bloggen, men har likevel aldri følt meg bedre.

Kan vi få se mer av huset dere pusser opp?
– Ja, KLART DET! Vi har bare ikke startet enda, og det er derfor jeg ikke har vist noe særlig enda. Om rundt 1-2 uker starter vi å rive og da skal dere såklart få bilder og oppdateringer. Gleder meg skikkelig til å inkludere dere i hele renoveringsprosjektet! Vi fikk tilsendt gulvprøver ++ denne uken. Veldig stas!

Hvordan får du så mye volum i håret?
– Jeg føner alltid håret mitt rett etter dusjen, hvis ikke føler jeg at det blir flatt og «livløst». Deretter bruker jeg varmbørste, varmruller eller krølltang for volum! Bruker (dessverre) ingen magiske produkter. I og med at jeg naturlig har krøller får jeg veldig lett volum med den hårstrukturen jeg har.

Hvilke presets bruker du på bildene dine?
– Jeg bruker alltid Lightroom når jeg redigerer. Her har jeg med årene lagret mine egne presets som jeg bruker! Ellers redigerer jeg ofte bildene mine i Tezza appen (superfine filtre) og InShot.

Hva er din favorittparfyme?
– De siste månedene har jeg blitt hektet på denne fra Guerlain. ELSKER den!

Hvilke treningssko er dine favoritter?
– Jeg har sverget til Adidas Ultra Boost Laceless i to år nå. For meg er dette verdens beste (og fineste) treningssko!

Hvor finner du interiør inspirasjon, eller er det «just a feeling»?
– Før fulgte jeg interiørtrender veldig slavisk, men nå som jeg har blitt litt eldre er jeg mer på «just a feeling». Jeg mikser gledelig ulike stiler, og valget faller oftere på ting jeg virkelig faller for kontra hva som er i trendbildet. Personlig føler jeg at dette også gjør hjemmet mye mer personlig og hjemmekoselig. Hvis jeg skulle beskrevet stilen min med to ord ville jeg gått for skandinavisk med inputs av vintage. ELSKER å gå på skattejakt og finne gamle funn med historie, samt kombinere dette med nye ting. Det er da hjemmet blir unikt!

Hvor søker du mest for inspirasjon?
– Pinterest og Instagram!

Er det viktig for deg å fremstå vellykket?
– Jeg må ærlig innrømme at det var det tidligere i karrieren. Jeg ville bevise for alle at jeg fikk ting til selv og at jeg hadde det perfekt utad! Men nå når jeg har blitt eldre kunne jeg ikke brydd meg mindre. Hva andre mener og synes er ikke noe viktig for meg lengre, så lenge JEG har det bra med meg selv og i livet mitt. Har fått hele «flashy» livet veldig langt opp i halsen. Det har dere kanskje merket også? Fokuset er liksom ikke på de dyre, materialistiske tingene lengre, men heller på hvordan jeg kan finne glede i ting som virkelig betyr noe i livet. Ting man nødvendigvis ikke kan ta på, men føle på.

Hvor ofte trener du?
– Jeg har alltid et mål om å trene 3-4 ganger i uken, men det er ikke alltid realiteten. Noen uker kan det være alt fra 0-1 treningsøkter i uken, mens andre kan det være 3-4. Det varierer rett og slett veldig ettersom noen uker er ekstremt travle, mens andre er roligere på jobbfronten.

Hva er ditt beste tips til god selvtillit på trening / ellers? Du stråler mye mer enn før!
– Det er veldig hyggelig å høre! Tusen takk. Mitt beste tips til god selvtillit på trening først og fremst, er å velge treningstøy du føler deg superfresh i. Før var jeg veldig på sterke farger, men jeg føler meg mer «elegant» på trening i helsvart faktisk. Lag en fin pariserflette med bun nederst, og hvis du føler deg freshere med litt sminke? Vel, bruk det! Jeg legger alltid litt concealer og solpudder før treningsøkten fordi jeg føler meg freshere da. Føler man seg bra, gjør man det bedre! Det gjelder generelt i det daglige liv også.

Hva liker du best av styrketrening og kondisjon?
– En blanding av begge deler. Derfor ELSKER jeg Barry’s! Da får man 50/50 av høy intensitet kardio og styrke i én økt.

Hva gleder du deg mest til når det kommer til å bo i et stort hus?
– Fikk sommerfugler i magen av dette spørsmålet. Tanken av at jeg skal skape et hjem fra start sammen med Magnus er nok det jeg gleder meg mest til. Han er virkelig en drøm og det vi to har sammen trodde jeg ikke fantes. Ellers er det nok at vi får litt mer plass, for akkurat nå bruker han kontoret mitt som klesskap stakkars! Haha. Ikke minst er det hyggelig at vi har mer plass til venner og familie når de kommer på besøk. Tenk julaften hos oss? Åååh!

Hvordan går det med deg for tiden?
– Takk som spør! Livet går opp og ned. Jeg har dager jeg føler meg veldig bra og glad, men også dager hvor livet er litt tungt. Jeg er en verdensmester på å grave meg ned mentalt, men jeg er ikke i en depresjon lengre og det er jeg sjeleglad for. Det er rart hvordan det er når man har vært så langt nede, at man føler seg høy når man først kjenner på den normale gledesfølelsen. Man blir liksom så mye mer takknemlig for å være glad når man først er det, hvis dere skjønner? Men igjen – det er ikke til å stikke under stol at jeg føler meg ekstra sensitiv for dårlige dager med tanke på at jeg har vært der jeg har vært. Er liksom litt mer skjør – men det tar tid å lege sår.

Har du klassisk hvit som base på alle vegger i leiligheten din? Superfin leilighet!
– Ja, det har jeg! Er utrolig fornøyd med dette valget. Der det blir hvite vegger i huset kommer jeg garantert til å gå for denne igjen. Den perfekte hvitfargen!

Gleder meg til å se det nye huset deres! Hvilket interiør skal dere gå for?
– Jeg gleder meg like mye som deg! Du kan gjerne ta en titt på Pinterest mappen min hvor jeg samler alt av inspirasjon til huset. Det gir kanskje litt feeling på hvordan jeg ser for meg at vi skal ha det!

Hvor langt har dere kommet i det nye huset?
– Vi starter om 1-2 uker, så ikke langt! Haha.. ♥

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Svar på spørsmålsrunden

 • Ann Catrin
  Har du navn eller link til skjorten? 😍

 • linda
  Hei Eirin <3 jeg ville bare si at jeg syns du er en solstråle i hverdagen,altså! Blir på så godt humør av bildene og videoene dine, og syns du har en så naturlig og vakker utståling. Du er så inspirerende! Gleder meg masse til å se hvordan huset deres blir og håper du oppdaterer HELE tiden 😂😍 klem!

 • Jeanette
  Har spurt før men finner ikke igjen innlegget jeg spurte på 😄 har du tips til god tørrshampoo? (Ikke batiste 🙂 )

 • Cec
  Stjerna! Du er helt klart en av de beste bloggerne vi har! Heia deg. Stor klem Cec ❤️

 • Johanna
  Hei!

  Kan du lage en video hvor du går igjennom mobilen din? Hvordan du organiserer og hvilke apper du bruker til forskjellig ting?

 • Karoline (17)
  Heihei<3 Har du noen tips til en fin, casual skulderveske (crossbody) til hverdags? Elsker stilen din!😍 Du er en stor inspirasjon, virkelig, og på så veldig mange plan. Ønsker deg alt godt! God klem🥰

 • Mia
  Har du en varmbørste eller krølltang å anbefale? ❤️❤️

 • Lene
  Hei. Har du slettet innleggene dine fra 2012, 2013 og 2014?

  • Jeg har ikke slettet noe, men det er mulig de ikke kom med når jeg flyttet bloggen min fra blogg.no til Stylista 🙁

 • Linn
  Hei, du har en fantastisk blogg som er til stor inspirasjon! Har imidlertid et spørsmål. Ser du har svart andre at du ikke fyller leppene dine lenger, men lurer på om du gjør andre ting med ansiktet? Botox f.eks.? Klem 🙂

  • Tusen takk Linn! Det er veldig hyggelig å høre <3 Men nei, jeg har ikke det. Er forøvrig bare 24 år og so far rynkefri. Bank i bordet 😅 Jeg er som du sikkert har fått med deg veldig opptatt av hudpleie og tar godt vare på huden min.

 • Jeg elsker slike Q&As – veldig gøy å lese! Det blir superspennende å se hvordan dere får det i det nye huset deres! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Frida
  Så fine svar! Ser du svarer at du har naturlig krøller☺️ Kunne du ha lagt ut en video fra helt naturlig til stylet hår?

 • Pernilla Schultz Degerstrøm
  Hei! Har du en varmebørste som du kan anbefale? du er alltid såååå fin på håret!!! <3

Comments are closed.