Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg klippet av meg de lange lokkene for en tid tilbake. Håret var kort, og jeg elsket det! Hver gang det begynte å vokse lengre enn ‘long-bob’ klippet jeg det igjen. I fjor derimot bestemte jeg meg for at jeg ville spare igjen for forandringen sin skyld – og det har jeg gjort. Jeg trodde det skulle ta laang tid, men det gjorde det altså ikke. Håret mitt har aldri vokst raskere, vært tykkere eller sunnere enn hva det er nå! Til og med mamma (min eneste og beste frisør) kommenterer det hver gang jeg er inne for å stusse tuppene slik at det vokser sunt og jevnt.

E M M E L I G H E T E N ?

Denne fine boksen her fra HairLust fylt med (nesten farlig gode) tyggevitaminer gjør virkelig underverker for håret mitt. Jeg synes det er vanskelig å passe på og få i meg tilstrekkelig med de viktigste vitaminene og næringsstoffene hver dag, og derfor er HairLust helt genialt! Jeg mener, når glemmer man å spise noe som smaker som godteri? Aldri! Ikke jeg i hvert fall ; ) .. Dessuten er selve boksen så lekker at den fint kan stå fremme på kjøkkenbenken.

Jeg spiser 3 gummies hver morgen sammen med frokosten, og det er nesten vanskelig å ikke bare ta én til fordi de smaker så godt! Det er forresten verdt å nevne at HairLust er et Skandinavisk vegansk produkt, kun tilsatt naturlige smaks- og fargestoffer. Ikke noe lugubert her i gården, altså..!

T I P S │ H V I S  D U  V I L  S P A R E  T I L  L A N G T  H Å R


#1. Vær tålmodig. En feil mange gjør er å unngå og dra til frisøren fordi lokkene skal vokse raskest mulig. Feil! Ved og regelmessig dra til frisøren og stusse tuppene (ca. hver 7-8 uke) vokser håret tykkere og sunnere. Hvis man dropper å klippe tuppene vil det ikke bare vokste seg tynt og ‘pistrete’ som man kaller det så fint, men tuppene vil også knekke og da senker du prosessen istedenfor motsatt.

#2. Ytre pleie. Vær forsiktig med varme stylingverktøy, og vær flink til å bruke varmebeskyttende produkter. Jeg har i alle år vært avhengig av rettetang da jeg har krøller og krus, men det bruker jeg ikke lengre! Istedenfor føner jeg det tørt på medium varme, og da får jeg også mye mer volum. Ikke fullt så skadelig som før da jeg gjorde begge deler! Ellers er det også ekstremt viktig med gode hårpleieprodukter + hårkur helst 1-2 ganger i uken!

#3. Indre pleie. Kanskje du er en mester i å få i deg nok av alle de viktigste næringsstoffene og vitaminene hver dag? Hvis ikke er HairLust absolutt å anbefale. Da vokser håret sunnere, tykkere, sterkere og lengre. Det konsentrerte innholdet av vitaminer, mineraler, aminosyrer og næringsstoffer, tilfører næring til hodebunnen og hårsekken hvor håret dannes. Det konsentrerte innholdet av biotin og sink hjelper med å styrke håret og vedlikeholder en sunnere hårvekst! Det er altså slik det fungerer.

#4. Generelle tips. Sov med håret i flette, ikke i bun! Det sliter veldig på håret selvom det frister (I know…) Og gå gjerne for Invisibobble hårstrikk. De er verdens mest skånsomme hårstrikk og jeg personlig sverger til disse! Fine er de også + at de ikke lager ‘hakk’ i håret når du skal ha det løst igjen.

B E S Ø K  H A I R L U S T  H E R ,  OG  F Å  2 0 %  R A B A T T
M E D  K O D E N  ‘ E I R I N 2 0 ‘   P Å  H E L E  N E T T B U T I K K E N

Perioder med stress, farging / striping av hår og stylingprodukter gjør håret tørt og slitt. Jeg går under alle disse kategoriene, men likevel har jeg et veldig tykt og sunt hår nå! Det hadde jeg ikke før. Det eneste negative jeg kan si om HairLust er at etterveksten må tas mye oftere enn tidligere. Bahh! 

.. Skulle du enda være i tvil eller bare litt nysgjerrig, må du gjerne lese flere omtaler hos TrustPilot!
På HairLust sin blogg kan du også lese mer om hvordan kosttilskudd for hår med biotin virker. Klem!

Previous Post
Next Post

34 thoughts on “Fra kort til langt og sunt hår

 • Bell

  <3

 • Stine

  Åh alltid fint med sunt hår som er lett å style og med masse volum 💓

  Så på det ene bildet du la ut på Instagram her om dagen, med bildet av kaffekoppen!! Hvordan redigerer du bildet så varmt? Bruker du VSCO/Afterlight og hvilket filter eventuelt? Syntes det var sååå fint 🌸

  • Hei Stine! Jeg redigerer det varmt i Lightroom, så justerer gulfargen enda varmere etterpå (drar du den ned blir den varm, drar du den opp blir den gul) under color – mix 😀 Klem!

 • Mange gode hårtips! 😀 Håret ditt ser virkelig superfint – både lengde, farge og tykkelse! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Trine

  Anbefaler du disse (gummies) eller vitamins i “tablettform”?

 • Har verkligen tänkt på att ditt hår är så himla, himla fint nu på sista tiden (det har alltid varit fint men du fattar). Så tjusigt <3 Vilket bra tips! Mitt hår är som ett enda stort skatbo och skulle verkligen kunna behöva lite kärlek haha.

 • Jeanette

  Du er SÅ fin og har kjempeflott hår!

 • Merethe

  Hvor er tshirten din fra?

 • Julie Alise

  Du er så nydelig atte😍 hvor kjøper du hårstrikkene som du anbefaler?

 • Merete

  Nydelig hår! Hvor lenge har du brukt det før du merket forbedring? Og tenker du å ta det som en kur eller hvor lenge?

  • Jeg brukte HairLust før vi inngikk samarbeidet så det var litt stas! Men jeg har også brukt andre tabletter før dette igjen som jeg også følte funket. Det er derfor vanskelig å si hvor lang tid det har tatt før ‘effekten’ har blitt tydelig for meg! Men det sies 4-6 uker 🙂 Jeg tar HairLust hver dag, og ikke som kur nå som jeg virkelig sparer. Når jeg er fornøyd tar jeg en pause 😘 Klem!

 • Aline

  Så fin! Hvilken shampoo og balsam bruker du? Trenger noen anbefalinger.

  • Jeg bytter støtt og stadig ettersom jeg er så heldig at jeg har en generøs frisørmamma! 😁 Akkurat nå bruker jeg Goldwell (blondes & highlights). Veldig glad i Goldwell generelt – Smooth serien deres er også fantastisk 😍 Ellers kan jeg anbefale label. M diamond dust serien! Den er helt fantastisk. Klem

 • thea

  Hei 🙂 Hvor lenge er det mellom bildene av deg med kort og langt hår?

 • Christine

  Vet du hvilken str. du har på det runde speilet? 🙂

 • Malene

  Du er så fin og du gløder sånn💛✨ har du tips til en gode hårkur og shampoo/balsam?

  • Så snill du er, tusen takk ❤️ Jeg er veldig glad i Label. M Diamond Dust Shjampo + Balsam! Kuren deres er også fantastisk! Klem

 • maiken

  Du er så fin!
  Er buksa di fra Levis? I så fall hva heter den? Er alltid på jakt etter den perfekte jeansen

 • Iselin

  Nå ble jeg skikkelig skuffet. Å ta ekstra vitamin-tilskudd ut over anbefalt dagsdose har ingen gustige effekt på håret (eller noe som helst annet for den saks skyld) og kan i verste fall være skadelig. Kosttilskudd som dette er bare lureri, og den eneste forskningen som støtter at dette har en effekt er forskningen de har finansiert og gjennomført selv. Hvis du ser på produktinformasjonen ser du at det er opp mot 10 000 % av anbefalt dagsdose av noen av vitaminene og mineralene i dette kosttilskuddet. Dette er langt over anbefalt inntak! Hvis du i tillegg til dette tar andre vitamintilskudd kan det være helseskadelig. Hva tenker du om dette?

  • Jeg tenker at det er helt suverent om du er flink til å få i deg alle vitaminer, aminosyrer, mineraler og næringsstoffer hver dag. Det er derimot ikke jeg, og da setter jeg stor pris på kosttilskudd. Spesielt når jeg merker at det FUNKER på meg 🙂 Mamma som driver frisørsalong selv er like overrasket hver gang jeg kommer innom for tiden, så noe har i hvert fall skjedd. Etterveksten må tas dobbelt så hyppig, og håret er mye sunnere enn tidligere. Og skulle jeg få i meg for mye vitaminer som du sier, så skilles det ut av kroppen på sitt naturlige vis. Dette funker for meg, og jeg står 100% inne for det. Ha en fin kveld 🙂

 • Hanna Torkelsen

  Hei! Hvor er klokken din fra?😍😍

 • Anniken

  Hei! Så utrolig flink du er❤️ jeg lurte på om du kunne ordne flere rabattkoder til denne nettsiden? Ser denne koden er gått ut nå, og skulle sååå gjerne bestilt disse tabelettene..

Comments are closed.

Translate