Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg kjøpte blomster. Det får meg til å tenke tilbake på da jeg flyttet hjemmefra for første gang. Da kjøpte jeg nye blomster hver eneste fredag! Det er ikke lengre en rutine for å si det mildt. Jeg antar at prioriteringene mine (og tiden) har forandret seg siden den gang, haha. Tidligere denne uken da M og jeg hadde hatt mandagsmøte derimot, stakk vi innom noe som i mine øyne er byens fineste blomsterbutikk. Solstrand! Er du heldig finner du deg kanskje en interiørskatt også mens du er innom. De har mye nips naps og fine skatter man ikke finner så mange steder i byn!

F L O W E R  R U N

Jeg kjøpte to nydelige hortensia på stilk, men da kvelden kom ble det banning og ramaskrik. Først da ble jeg minnet på hvorfor jeg ikke kjøper blomster hver fredag lengre. Jeg går rett i kjelleren hver gang de dør, og disse falt sammen kvelden jeg hadde kjøpt dem. Ikke mye til grønne fingre her i gården, nei! Det blir garantert lenge til neste ‘flower run’, men jeg slår meg til ro med tanken om at den lille turen innom Solstrand gav meg mer enn nok godfølelse. Det er fint å gjøre noe for seg selv i blant – ikke noe man må, men simpelthen noe man rett og slett bare har lyst til å gjøre for seg selv. En liten reminder!

Og mens vi snakker om å gjøre ting man har lyst til – vel, jeg skal på Barry’s nå og det har jeg IKKE lyst til. Men, der er vi tilbake til ting som ‘må’ gjøres igjen. Haha! Neida, joda.. Jeg bare sitter så godt her i sofahjørnet inntullet i pledd, at det frister svært lite akkurat nå. Men jeg vet at jeg kommer til å være sjeleglad etterpå. Det er tross alt verdens beste følelse! Etter at timen er over skal jeg rett hjem, ta meg en lang og varm dusj, hoppe i joggisen, slenge beina i sofakroken igjen og kose meg med første episode av ny sesong med Best før på Tv2! Jeg ELSKER den serien – ler til jeg gråter. Ha en fin kveld!

Previous Post
Next Post

25 thoughts on “Gjør noe fint for deg selv

 • Stine
  Åh alltid hyggelig å unne seg fine blomster en gang i ny og ne! Humøret blir i hvert fall ikke dårligere av det 💓

  Spottet Celinè vesken din på et av bildene, er du fortsatt fornøyd med den? Har sett meg ut den modellen i nano størrelsen i enten beige, blå eller sort! Virker som en romslig og fin hverdagsveske, og den er jo såå lekker og skiller seg også noe ut i mengden 💓

  • Jeg er superfornøyd med den! Nettopp fordi den er så romslig som du sier. Får plass til alt av hverdags must-haves 😀 Klem!

 • Pernille
  Du er fin😍 Hvor kan jeg kjøpe buksene dine?

 • Nå har ikkje eg så god greie på hortensia på stilk, men eg tenker at døyr blomstene same kveld burde du gå tilbake å klage på dei. Eller i alle fall høyre med blomsterbutikken om dette er vanlig for dei blomstene.

 • Andrea
  Hei!
  Dersom hortensiaen din på stilk dør så fort, er det mest sannsynlig snittet som ikke har vært bra nok. Å snitte hortensia riktig og «bra nok» er vanskelig, men blomstene skal iallefall holde ca 1 uke 🙂
  Med riktig snitt, vel å merke 🙂
  Klem!

 • Ingvild
  Jeg kan ikke se noe ny sesong på sumo med Best før!
  Hvor finner du det?

 • Karoline
  Heei fine deg <3 Hvor er kåpen din fra?

 • Maren
  Hva heter levis modellen du har på deg?✨🧚🏻‍♀️Og hvor har du kjøpt den 🙈☺️
  Finner den ikke på nett…
  Klemklem❤️❤️

  • Buksen i dette innlegget er fra Zara! Men Levis buksen jeg har på meg i de andre innleggene du tenker på? Det er denne! Er så fin og klassisk 😀 Stor klem!! / annonselenke

 • Cecilie
  Hei!
  Hmm synes det var litt merkelig at hortensiaen døde på bare noen timer, DET er jo ikke noe morro! Flere blomsterhandlere har også garanti på blomster, slikt at man kan klage dersom slikt skjer. Generelt så er ikke hortensia glad i kulde, så kanskje de har vært for lenge ute i kald luft (sel vom de er pakket i papir)? Og de bør ikke være i en kald bil for lenge heller.
  Hortensia kan i mange tilfeller se «død» ut fordi de er dehydrerte, og bladene og blomstene trekker seg sammen. Da behøver de et nytt snitt og rikelig tilgang på vann (fylle på med vann hver dag), så vil de mange ganger freshe seg opp igjen!

  Jeg har ikke veldig grønne fingre selv, men min Mormor har lært meg noen triks!
  Stor klem

  • Jeg la dem rett i bilen og satt varmen på middels mens jeg løp rundt og gjorde ærend. Men men, det må ha vært temperaturforskjellene! Var bikkjekaldt i Bergen den dagen 😭 Tusen takk for tips uansett, det skal jeg huske på til neste gang 😘

 • Elise
  Ser på bildene i sist innlegg at hortensiaene står uten vann, kan jo ha noe med det at de ikke holdt ut så lenge😅

 • Silje
  Whaat? Ny seson av Best Før? Hvor er den? Ser ingenting på TV2 sumo :O

 • Koselige bilder!<3<3<3 Åh, friske blomster er noe av det fineste jeg vet – det gjør meg glad på 1-2-3! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Tone
  Må bare kommentere siden jeg har jobbet i blomsterbutikk; ta kontakt med blomsterbutikken og vis de bildene av de visne blomstene, så får du nye med en gang!

 • Solstrand Blomster
  Hei, Eirin! Vi setter utrolig stor pris på at du skriver så fint om oss i bloggen din! Vi er derimot veldig lei oss for at hortensiaene du kjøpte klappet sammen samme dag du kjøpte dem! Det skal de jo absolutt ikke gjøre. Du er hjertelig velkommen om du ønsker å plukke ut noen nye friske blomster hos oss! Mvh. Solstrand blomster

Comments are closed.