Når solen går ned, blir hele byen nesten litt magisk. Vi får oppleve dette fine øyeblikket hver kveld når vi drar ut til middag! Dette er andre året på rad vi er i Makarska på denne tiden, og det blir garantert ikke den siste. Jeg hadde forresten nesten glemt hvordan det var å gå i lette og sommerlige plagg, og det er befriende å kunne slenge på seg en tynn sommerkjole hver kveld! At vi har vært her en uke i morgen er nesten skremmende. Tiden har gått så fort! Denne ferien har virkelig gjort godt, og jeg kjenner jeg nesten gruer meg litt til å reise hjem igjen. Forhåpentligvis blir det ikke siste ferien denne sommeren!

Dress: Zara
Sandals: Mango
Bag: Cult Gaia

Status så langt? Jeg har blitt oppspist av mygg, blitt en mester i kortspill (elsker å sitte i kveldsolen å spille etter en lang dag på stranden!), en selverklært lesehest (har allerede lest ut hele boken min, og griner litt innvendig for at jeg ikke tok med flere) og gal etter iskrem og crêpe. Helt perfekt!

Previous Post
Next Post

47 thoughts on “Golden hour

 • Marte
  Såååå nydelig kjole!

  Har du link til den? 😀

 • Marte
  Du ser råflott ut, btw!!!

  • Åh, tusen takk så god du er 😭 Denne kjolen er faktisk over ett år gammel, så jeg har dessverre ikke link! 😐♥️

 • Julie
  Du er så nydelig!😍
  Å for en nydelg kjole! Er det lenge siden du kjøpte den?
  Kos dere videre❤️

  • Takk skjønne du ♥️ Jeg kjøpte den for over ett år siden, dessverre! Men føler Zara får inn mye av det samme ofte så kanskje du finner den ☺️ Klem!

 • K
  Lenge siden du kjøpte kjolen? Har lett etter en slik leeenge

 • Bea
  Hei! 🙂 Hvor kjøpte du vesken? vil kjøpe den i bursdagsgave til megselv, men usikker på hvor jeg skal kjøpe den.

 • Maren
  Ååh du er jo så nydelig🤩🤩✨ .Digger at du kjøper klær fra kjedebutikker.At ikke alt er merker. Kult å finne stilige klær og ikke minst bra for lommeboka👌🏻
  Jeg leter og leter på zara sin side etter kjolen.Finner den ikke🙈😞😞
  Har du et navn?
  Er det tunika?

 • vakre, vakre deg!! Kos deg masse på ferie og nyt hvert sekund! <3

 • Vakre, vakre deg! Kos deg masse på ferie og nyt hvert sekund! <3

 • Caroline
  Har akkurat den samme kjolen, og den er SÅ fin. MEN… Den er jo egentlig helt idiotisk med tanke på undershortsen inni, og den veldig knotete kneppingen bak – det går jo faktisk ikke an å gå på do uten å ha med kneppehjelp!!😂 Har du et godt tips? Du ser forresten helt fab ut! Nyt resten av ferien<3

  • Haha, jeg ELSKER undershortsten 😀 Føler jeg kan bevege meg så mye mer i den uten å frykte kjoleglipp! Det er litt knotete med knappene, men ikke så lenge jeg er med noen som kan hjelpe til! Hvis du hater undershoertsen kan du jo eventuelt klippe opp under og sy inn knapper slik at det blir body istedenfor? <3

 • Maren
  Så fin du er😍Hvor er øredobbene fra? Kos deg masse på ferie, er så gøy å følge dere på reisen💛

 • Adriane
  Nyt resten av ferien! Du stråler 🙂 Lurte forresten bare på hva slags kortspill dere spiller? Samboeren min er ikke glad i tomanns-kortspill, så trenger tips, haha..

 • Anonym
  du kan eventuelt kjøpe abonnement på storytell eller noe liknende og enten lese ebook eller høre på lydbøker <3 god ferie

 • Rachel
  Hei! Har du link til skoene? 🙂

 • M
  Du stråler! Glad dere har en fin ferie <3

  Hvilken bok leste du? Vil du anbefale den videre?

 • Nina
  Flotte du! Hvilken farge har du på neglene? Love it. 🙂

 • Elise
  Hei Eirin! Håper du koser deg masse på ferie!☀️ Dette er ikke et spm som er rettet mot akkurat denne posten, men jeg lurte på om du har noen råd for å komme i gang med en byggeprosess hvor du designer alt selv slik du gjorde med din leilighet! Jeg er en skikkelig pettermeter og finner ingen leiligheter som jeg ELSKER. Derfor tenkte jeg det var like greit å gjøre alt selv. Har du råd? Klem❤️

  • Hei Elise 😀 Mitt beste tips er å lage en scrapbook (eventuelt STORE hvite ark) hvor du deler inn rom for rom med notater og inspirasjonsbilder! Da får du et fint overblikk. Jeg personlig jobbet meg gjennom rom for rom, og det gjorde prosessen mye enklere. Klem ♥️

 • så fin kjole 🙂

 • Katarina
  Du må være verdens vakreste!
  Kan jeg spørre deg hvilken iPhone modell du har? 😀

 • Gina
  Kjempe fine bilder ❤️❤️Du er jo så nydelig ❤️❤️

 • Silje
  Du er så utrolig vakker Eirin! Koos deg masse videre 💓🌞Reiser selv også ned til Kroatia og Makarska neste uke, og gleder meg enormt!!!

 • Therese
  Hei! Ville du fått til et innlegg hvor du viser hvordan du redigerer bilder og gir tips? <3

 • Carina
  Har du noen bok tips?

 • Lisa
  Du stråler 😍🦋
  Øredobbene, gorg!! Hvor er de fra?
  Fortsatt god ferie ❤️

 • Christine
  Tips til et gøy kortspill for to? 🙂

 • J
  Har du noen gode resturanter og strender å anbefale?

Comments are closed.