fbpx

God morgen! Da var strandnettet pakket og hotellfrokosten i magen. I dag skal vi leie paddle boat! Dette er min favoritting å gjøre her nede, for da kan man trø ‘båten’ ut fra stranden som alltid bugner av mennesker, og bare nyte havet, solen og hverandre. Musikkavspiller, frukt, snacks, solkrem og alt som hører med er pakket og vi er godt beredt for nok en magisk dag! Denne paddleboaten er perfekt for to med et lite soldekk og til og med rutsjebane. Haha!

Nett: Granit
Bikini: TopShop
Solbriller: Zara
Skjørt: H&M

Makarska er definisjonen på avslappende ferie og lave skuldre, men til uken tenker vi å ta en dagstur til Split som bare er rundt én time kjøring unna for nye opplevelser. Her får man litt mer byfølelse, med butikker, gamlebyen og hyggelige cafeer. Dessuten er det en nydelig by! Her var vi noen dager i fjor, og det var helt fantastisk! Med andre ord, om dere er her eller der, er det ikke langt å reise til og fra byene. Bare et lite tips! Ønsker dere en strålende dag ✨

28 Responses to Beach please.

 1. Ser ut som dere har det veldig fint i Makarska 🙂

  Jeg vet ikke hvor lenge du har igjen av ferien, men hvis du ikke har vært på rafting i Kroatia før, så vil jeg anbefale det! Det er en helt rolig rafting nedover Cetina. Men det er en skikkelig fin tur med bading, og mulighet for å gå gjennom en foss med grotte bak osv. Anbefaler firmaet som heter Rafting Pirate, har selv dratt med dem flere ganger, og de har høyest rating på Tripadvisor.

  I Split vil jeg tipse deg om Bokeria Kitchen and Wine Bar i gamlebyen, litt dyrere enn Kroatia-priser, men fortsatt billigere enn norsk restaurant. Men de har utrolig god mat og vin 🙂 Pleier til tider å være vanskelig å få bord der, så kan være lurt å ringe for å reservere på forhånd.

 2. Anbefaler dere å dra på båtur til Hvar og Brac, der er det så fint! Da stopper man i ulike havnebyer som blant annet Jelsa som er helt nydelig.
  Det er også veldig fint å sykle strandpromenaden bort til Baska Voda fra Makarska. Der ligger det en restuarant som kalles Matrioska som serverer fantastisk mat 🙂

 3. Åh vi reiser til Split i morgen og skal være der til neste søndag – blant annet på Ultra Festival! Gleder meg så. Vi skal reise litt rundt men jeg trodde det var langt til makarska – kanskje vi må ta en dag dit å da 🙂
  Nyt ferien videre skjønne xx

 4. Kan anbefale Bol på det sterkeste også, nydelig liten landsby me kjempefin strand, på øya Brac utenfor Spilt!

 5. Ser deilig ut! Gleder meg til jeg får skjørtet fra kolleksjonen din i posten, det var EN igjen i går kveld når jeg var på Bikbok nettsiden. Og den ble min!😊 flaks. Hatt så lyst på den helt siden kolleksjonen ble lansert!!! Nyt de siste dagene Eirin 🙂

 6. Hva med dagstur til Dubrovnik? 🙂 Jeg var i Makarska i fjor sommer og likte Dubrovnik mye mer enn Split. Det tar litt tid med buss, men det var verdt det 🙂 Gamlebyen er nydelig!

 7. Du er så fin! 🙌😊
  Fint skjørt, kan jeg spørre hvilken str du har i det? Tenkte å bestille på nett, men syns hm er litt ymse i str..
  nyt ferien din, Eirin☀️

 8. Hvis du vil unngå en stappfull strand, anbefaler jeg og gå langs vannet og steinene på venstre siden av stranden. Der kan man finne mange fine steder man kan ligge langs vannet! Var det eneste jeg gjorde da jeg var der i fjord 😀

 9. Hvor fikk du tak i Granitstrandnettet? ☺️ Kjøpte det store da jeg var i Stockholm, men det ble aaalt for stort så vil prøve å få tak i str mindre 👎

Follow @ Instagram