fbpx

Silk, coffee & croissants for breakfast 🥐

En ny dag i ferieparadis venter, og nå er akkurat frokosten inntatt i morgensolen under parasollen. En grov baguett med egg etterfulgt av fersk ananas, melon, croissant og kruttsterk kaffe ble det i dag (også). Etter å ha vært her i 10 dager kjenner jeg at jeg begynner å bli litt matlei. Men det har nok noe med varmen å gjøre også! Det føles som om temperaturen stiger og brisen forsvinner litt etter litt for hver dag som går. Det stikker litt i hjertet å tenke på at vi reiser hjem onsdag allerede, men vi har mye moro på gang når vi kommer hjem også så kontrasten blir forhåpentligvis ikke så alt for stor. Det er lenge siden jeg har kjent på den roen jeg har akkurat nå. Jeg må likevel innrømme at kontrollfreaken inni meg skriker litt så fort tanken på jobb, full postkasse og to-do’s popper opp, men samtidig er det fint å slippe alt man har i hendene og bare leve i nuet. Det er tross alt bare sommerferie en gang i året, ikke sant?

Denne silkekjolen av en drøm er fra Zara.

6 Responses to Mornin’ sunshine

Follow @ Instagram