Silk, coffee & croissants for breakfast 🥐

En ny dag i ferieparadis venter, og nå er akkurat frokosten inntatt i morgensolen under parasollen. En grov baguett med egg etterfulgt av fersk ananas, melon, croissant og kruttsterk kaffe ble det i dag (også). Etter å ha vært her i 10 dager kjenner jeg at jeg begynner å bli litt matlei. Men det har nok noe med varmen å gjøre også! Det føles som om temperaturen stiger og brisen forsvinner litt etter litt for hver dag som går. Det stikker litt i hjertet å tenke på at vi reiser hjem onsdag allerede, men vi har mye moro på gang når vi kommer hjem også så kontrasten blir forhåpentligvis ikke så alt for stor. Det er lenge siden jeg har kjent på den roen jeg har akkurat nå. Jeg må likevel innrømme at kontrollfreaken inni meg skriker litt så fort tanken på jobb, full postkasse og to-do’s popper opp, men samtidig er det fint å slippe alt man har i hendene og bare leve i nuet. Det er tross alt bare sommerferie en gang i året, ikke sant?

Denne silkekjolen av en drøm er fra Zara.

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Mornin’ sunshine

 • Thea
  Hei fine du😊 Hvilket filter bruker du på Instagram bildene dine?

  • Hei Thea! Jeg bruker som oftest mange forskjellige filtre og prøver meg litt frem med lyset – bruker Lightroom og VSCO. <3

 • Andrea
  Hvordan redigerer du sånn polaroid ramme som du har lagt ut på instastory?

 • Andrea
  Har du link til kjolen? Den er såå fin, men finner den ikke😬❤️😍

 • May
  Hvor i Makarska er dere? tenker å ta en tur så hadde vært gøy med tips!

Comments are closed.