Taking a few days off to unwind 🍦

De siste dagene av ferien i Makarska skal jeg nyte til det fulle, og jeg har bestemt meg for å ta meg helt fri fra blogg de neste syv dagene. Jeg har så mange fine minner å dele fra denne ferien, men jeg kjenner at jeg heller vil sette meg ned å gå gjennom dem alle når jeg først har god tid og er hjemme igjen slik at det blir skikkelig. Det å haste-blogge på kvelden mens M venter, er ikke særlig hyggelig for hverken meg eller dere. Så until then, nyt sommerdagene til det fulle! Vi skrives igjen på søndag, og i mellomtiden kan dere følge meg på Instagram @eirinkristiansen. Senk skuldrene og spis masse is, okey? ✨

.. Jeg skal drikke rosé, spise alt jeg har lyst på, bade, slikke sol og bare nyte tilværelsen! ✨

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Out of office until 15/07

 • Bell
  Så digg. Og fornuftig! Kos deg <3

 • Julie
  Det gjør du helt rett i Eirin! <3 Kos dere resten av ferien 🙂

 • Anna
  Hvilket filter bruker du på bildene dine?

 • Rikke
  Med goooood samvittighet! Ha en kjempe fin og velfortjent friuke! ☀️ Jeg blir så glad når dere bloggerene tar dere fri – ikke fordi jeg er lei av å klikke meg innom, men det tar liksom bort det hverdagslige «jaget» man innimellom kan få inntrykk av er tilstede. Det er alltid snakk om hva man har gjort siden sist, eller tips om noe fordi man har gjort/bakt/spist det siden sist. Greit å generelt ha en rød tråd knyttet til bloggen sin, men det er faktisk deilig å vite at dere også tar dere fri og kanskje til og med ikke gjør noe nyttig eller interessant ila noen dager 🤣

 • Elin
  Kos deg! 🌸

 • Marte
  Du må bare kose deg masse disse syv dagene. 😉 Du fortjener litt fri

 • Maren
  Åååh hvor er den fine skjorten din fra ?🤩🤩🤩👌🏻👏🏻
  Digger stilen din😘Og at du handler mye i kjedebutikker🤩 budsjettvennlig shopping er alltid bra👏🏻👏🏻

 • Mona
  Godt aa se at det er en blogger som faktisk klarer aa nyte privatlivet sitt og sette bloggen litt til side. Syntes altfor mange bloggere for tiden er opphengt i blogg livet at de glemmer virkeligheten. God sommer fineste, Eirin! Vi «ses» igjen paa sondag!

Comments are closed.