fbpx

I år pakket jeg med meg nett istedenfor en stor strandveske, i grunn mest for å spare plass i kofferten. Men aldri før har jeg vært mer fornøyd med valget! Det er utrolig praktisk, og man trenger heller ikke lete seg ihjel for å finne det mest nødvendige. I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg har med meg på stranden og ved bassengkanten! Nettet mitt kjøpte jeg på Granit i fjor høst, men jeg tipper det er å finne de fleste steder om dagen.. ☀️

Skjorte: H&M
Bikini: TopShop
Nett: Granit

•      •    •  •  •  •  •    

Solkrem til kropp og ansikt (Elixir har definitivt den beste solkremen til ansiktet – lett som en fuktighetskrem), frisk frukt er alltid deilig å ha tilgjengelig i vesken, en god bok man kan forsvinne i, solbriller, lommebok naturligvis, trådløse AirPods til musikk eller podcast på solsengen, leppepomade fra Clarins og sist men ikke minst – en hårbørste til å gre ut floker etter bading. En scrunchie til å sette opp håret med, og vannflaske er også et must!

.. Nå skal jeg se å smøre meg inn i litt aftersun, og deretter blir det middag på stranden! 🌊

47 Responses to Mitt strandnett er fylt med..

 1. Så genialt med den strandveska! <3 Hvordan gjør du det i syden med solkrem og klær? Føler at når man smører seg inn med solkrem så blir klærne ødelagte og kan ikke brukes mer. Skjer dette bare med meg eller? Sikkelig håpløst og kjiiiipt..

  Nyt ferien videre <3 Klem

 2. Heihei! Åh, nå for tiden går det ikke an å lese innleggene dine via bloglovin! Er det mulig å fikse?
  Husker det var sånn med fotballfrue sin blogg før, den “rammen” øverst i vinduet kommer ikke opp når man trykker på ditt innlegg. Og hvis jeg leser et innlegg på en annen blogg, og trykker videre til neste innlegg står den bare og surrer hvis det er din blogg. Håper du skjønte, litt vanskelig å forklare! Men fører til at jeg ikke leser dine innlegg lenger, da det blir tungvindt å gå inn på en enkelt blogg….. (Tiiiidenes luksusproblem, jeg vet….)

 3. Ikke noe med innlegge men vet du var i Barcelona i fjor. Vet du om de har topshop der ?:) skal ditt om 13 dager

 4. Hvorfor er du så brun under føttene? :O Er du blitt solbrent? Eller er det selvbruning/betakaroten?

 5. Du stråler!! <3 Herlig innlegg 🙂 med fare for å være for privat- er du blessed med gode gener siden du har så flotte, store pupper, eller har du tatt silikon?

 6. Lag gjerne et innlegg med restauranttips og tips til severdigheter, reiser nedover til Makarska 18. Juli 💫

 7. Hei Eirin! Jeg prøvde å finne skjorta på HM sine nettsider. Er det dame eller herremodell? Skjorte eller skjortekjole? Eller kanskje du kjøpte den i fjor? Du ser iallfall lekker ut i den over bikinien!

 8. Herregud, så utrolig BABE du er!! Synes egentlig det er så teit å kommentere andres utseende og kropp, men shit, du ser jo så BRA ut! Sunn og vakker! 😻😻

  • Kanskje teit, men jeg setter ihvertfall stor pris på at du sier det! Tror dette er det første bikinibildet jeg har lagt ut, så nå ble jeg bare glad ♥️😂 Tusen takk!! Klem!!

 9. Altså…. BABEEEE!!!! Du ser så sinnsykt bra ut!! Jeg er ikke fan av å kommentere andres kropper, men litt positive tilbakemeldinger har vi alle noen ganger godt av.. Du ser heeelt fantastisk ut! <3 Stor klem

Follow @ Instagram