This outfit is so me

Skirt: H&M
Sandals: Steve Madden
Bag: Cult Gaia (medium)
T-shirt: Nakd

•      •    •  •  •  •  •    

Jeg elsker enkle antrekk om dagen, og føler meg faktisk finest i et helt basic skjørt og en hvit t-shirt. Khaki er min yndlingsfarge, og alt som har med ‘wrap’ å gjøre når det kommer til plagg, er også min store obsession. Derfor ble jeg SÅ glad da jeg fant dette fine skjørtet kun dager før avreise! Så utrolig lekkert.

•      •    •  •  •  •  •    •  •      •    •  •  •  •  •    

Dagene her i Makarska går for det meste til slikking av sol på solsengen, gode måltider, fine samtaler og lave skuldre. Jeg har også for første gang på lenge klart og virkelig slappe av med en god bok, og jeg klarer nesten ikke legge den fra meg. Det får meg til å tenke at jeg vil bli flinkere til å lese oftere! Som M sa så fint ‘dette har du faktisk godt av’. For ja, det er noe med å kunne rømme litt fra omverden og inn i en annen, slippe alt av tanker og stress – rett og slett bare drømme seg litt bort. Det er en kunst å klare det i hverdagslivet, men jeg skal virkelig prøve. Jeg mimret litt tilbake til da jeg var barn i går. Da husker jeg at jeg alltid pakket kofferten minn full i bøker, fremfor klær. Rekorden var vel 12 bøker på en sydenferie, og jeg var helt oppslukt. Det var tider det.

Håper dere nyter sommerferien, det fortjener dere 🌴

Previous Post
Next Post

31 thoughts on “Palm trees & mini skirts

 • Bell
  Elsker å være oppslukt av en god bok, blir en helt annen verden som du sier. Er dessverre noen en år siden sist jeg har fått prioritert å lese gode bøker.. Det er jo absolutt noe som bør prioriteres fremfor en del annet =) tidligere kunne jeg lese 7 bøker i løpet av en sommer! Kos dere videre på ferie <3

  • Føler deg! Er et fint mål å sette seg – bli flinkere til å sette av tid til lesing. Det skal jeg ♥️ Tusen takk og god sommer ☀️

 • Gina
  Hei 😄 Bruker du noe for å få volum i håret? Eller er håret ditt sånn? 😍

  • Heii! Jeg har naturlig mye krøller og har derfor mye naturlig volum 😘 Men kan virkelig anbefale Batiste Volume XXL tørrsjampo! Den sverger jeg til når jeg ønsker litt ekstra volum ♥️

   • Gina
    Tusen takk for svar 😍 Og jeg vil gjerne se flere innlegg om frisyrer, og gjerne videoer om hvordan du lager ulike fletter og hvordan du krøller det osv 😍👌🏼

 • Ingvild
  Hvorfor bader du ikke når du er på ferie? Det er jo knapt bilder av sjø og hav når du er på ferie…. tenk hvor romantisk det er, og gå hånd i hånd langs stranda…

  • Hvordan vet du at jeg ikke bader? Selv om jeg ikke deler bilder av sjø og hav, så betyr ikke det at jeg ikke gjør det. Tilbringer minimum 6 timer på stranden hver dag vi 😂 Og romantikken skal det IKKE stå på, den har vi i bøtter og hav! 💏 Viktig å huske på at jeg deler typ en liten brøkdel av livet mitt her! 🙏🏼

 • Adelén
  Så fint antrekk!! Skal til Makarska senere i sommer og gleder meg enormt- kunne du laget en «mini-guide» eller gitt noen anbefalinger av ting å gjøre, se, restauranter osv? Hadde vært ypperlig med tips:D

 • Synne
  Hei Eirin!
  Ser du testet philips Lumea laser for noen år siden, og lurte på om du fortsatt går god for produktet? Er litt mye penger for en student, og tenkte det var verdt å spørre deg siden du gir ærlige tilbakemeldinger! Det settes forresten stor pris på!
  Klem!

  • Hei Synne! ♥️ Min opplevelse er at denne fungerer veldig bra, MEN den tok ikke alt av hårvekst på meg. Jeg føler jeg likevel må gå over høvelen for å bli helt smooth! Men har absolutt fått mye mindre ☺️ Jeg skal ønske meg hårfjerning hos klinikk fremover tenker jeg, å få gjort det profesjonelt! 🙏🏼 Klem til deg ✨

 • Charlotte
  Hvilken bok leser du? Trenger tips:)

 • Christine
  Kos deg på ferie 🙂 Hvilken shampoo bruker du? Jeg har stripet hår som du, finner aldri en skikkelig god shampoo.

 • Marte
  Fin!

 • Marie
  Så fin du er! Jeg får skikkelig savn etter Kroatia nå, men det er digg å kunne feriere litt der gjennom bloggen din 😉 Hvilken bok leser du?

 • Natalie
  Hei! Jeg og typen ser etter sydentur om 2 uker, og jeg fant samme sted som du bor på nå! Kan du anbefale det? Vi ønsker sol og bad, og litt shopping + drinker 🙂 Vh Natalie

 • Nina
  Hei! Hvor er klokken din fra? 🙂

 • Kristin
  Hei!
  Hvor er den gullringen du har i toppen av det ene øret fra? 😀

  Nyt ferien videre!

 • Er du sikker vesken er i medium? Jeg driver å vurderer hvilken størrelse jeg skal ha, og finner ingen som selger i medium? på cult gaias egen nettside har de også kun mini, small, large og x-large ? Synes din størrelse var perfekt!

  • Nå ble jeg usikker, og etter å ha sjekket så er det small! Herregud, beklager det altså. Jeg har sagt medium til alle 😂

   • Haha, det går fint! Jeg antok den måtte være small etter å ha sammenlignet den med Lene Orvik sin som er Large. Jeg klikket selv hjem en i small tidligere i dag, og jeg gleder meg sååå til den blir med på ferie i sommer<3 Nyt resten av turen din! <3

    • Tror du kommer til å elske den! Jeg har kun med meg den på ferien her, og den passer til alle antrekk og alle anledninger 😀 !! <3

 • Sååå fine bilder og sååå fint antrekk! Elsker ferieinnleggene dine 😻

 • Wow, jeg elsker enkle antrekk og den veska er alt!!

 • Yvonne
  Kjempefint antrekk! Det enkle er ofte det beste ☺️ Ønsker deg en fortsatt fin sommer 🌴☀️

Comments are closed.