fbpx

#1. At jeg kan få til akkurat det jeg vil! Så lenge jeg bare vil det nok. Det gjelder deg også.

#2. Man henger som oftest med mennesker man ‘matcher med’ personlighetsmessig, men aldri undervurder dem som ikke gjør det. Møter du mennesker som virker til å være din rake motsetning – aldri døm. Len deg tilbake, vær åpen og lytt til dem. De kan gi deg et nytt perspektiv på livet.

#3. 2018 lærte meg at brukte skatter med en historie føles bedre i garderoben enn nye, svindyre luksusvarer. Da jeg fant denne fine vesken til 179,- med 42 år gamle teaterbilletter oppi på Fretex holdt jeg på å gå i bakken. Det var en god følelse, det! Skattejakter er SÅ gøy! Jeg har solgt det meste av designervesker, og holder meg til den klassiske Chanel vesken min når jeg skal noe spesielt. Dyre ting har gitt meg bismak, og det gir meg nada glede lengre.

#4. Dette året lærte meg og virkelig kjenne på lykke og glede – på et dypere plan enn jeg noensinne har gjort i mine 24 år. Da jeg hadde vært så langt nede som jeg var mentalt gjennom store deler av året, føltes plutselig ‘normalt’ som en evig lykkerus. Å være glad var ikke bare å være glad. Jeg svevde. Jeg trodde tross alt at jeg aldri kunne bli glad igjen på det verste. Depresjonen lærte meg å sette pris på livet etter at jeg ‘vant’ kampen mot min egen psyke.

#5. Choose your battles. Etter at ting hadde vært tungt, og overskuddet i minus over en lang periode – da lærte jeg meg å velge mine kamper. Situasjoner hvor jeg tidligere ville blitt sint, frustrert eller irritert? Mesteparten av disse sluttet jeg å bruke energi på. Jeg vil ikke la en dust i trafikken ødelegge dagen min, eller la litt uflaks stjele energien min. Nå puster jeg heller dypt med magen i en slik situasjon, også legger jeg det bort med et smil. Småting er ikke noe jeg bruker tiden min på lengre – jeg velger heller å ta de større kampene som til syvende og sist virkelig påvirker meg. Dette har vært life-changing!

#6. At gode serier er farlig for karrieren og det sosiale liv. Hjelpes meg så avhengig jeg blir! Jeg så serien ‘You’ på én dag i helgen.. Hjelp

#7. At treningssenter ikke er noe for meg lengre. Jeg har blitt trollbundet av Barry’s! Der kan noen andre få æren av å pushe grensene mine, for jeg har tydeligvis mistet selvdisiplinen min med årene. Jeg kommer meg bare ikke opp av sofaen for og frivillig dra på et treningssenter! Da står jeg og gjesper mens jeg ser meg i speilet. På Barry’s derimot kom jeg fortere i form på noen få måneder, enn hva jeg har gjort de siste 5 årene med egentrening. Voila!

#8. Jeg lærte at meditasjon ikke er vås. Det har gjort meg mer harmonisk og i balanse. Ikke minst har det lært meg å puste med magen. (stress relief)

.. 2018, du var knallhard mot meg! Men for all lærdommen er jeg evig takknemlig.

19 Responses to 8 ting jeg lærte i 2018

  1. Hei, Eirin<3 Herlig innlegg!! Spørsmål. Skal kjøpe ny parfyme til kjæresten min til bursdagen hans på fredag. Kan du sende link til den kjæresten din bruker f.eks?

  2. Hei Eirin. Vet ikke om du har nevnt det tidligere, men hva er Barrys, er det typ CrossFit..? Finnes det andre steder enn bare i Bergen..? 🙂

    Du er så motiverende, og dette innlegget likte jeg!

  3. Du er så flott, på innsiden og utsiden! Du inspirerer meg til å fortsette å tro på at ting kan bli bedre. Klem til deg, fine, og gratulerer med nytt hus! <3

  4. Åå ble glad av dette innlegget! Selv om man har tøffe perioder i livet, er det ofte da man vokser – og senere ser tilbake og som du sier blir takknemlig for alle små ting i livet ❤️ Klem og god helg fine du!!

Follow @ Instagram