fbpx

Jeg elsker å dra på vintage shopping, og forrige lørdag hadde jeg hele dagen fri for meg selv før det dundret løs med surprise på kvelden. Jeg sto opp tidlig, hoppet i favoritt jeansen, slengte på meg noen sandaler, solbriller på nesen og dro rundt i byen på skattejakt! Slike dager er gull, hvor man ikke  noe som helst men faktisk kan ta seg tid til å kose seg litt og bare nyte. Gjøre ting man rett og slett bare har lyst til! Og nettopp skattejakt – det sto på listen min.

.. Jeg kom hjem med de vakreste asjettene, en fin glasskål med gullkant til å ha smykkene mine i, to søte kaffekopper, og en nydelig vintage veske. Denne vesken viste seg å være helt spesiell men en lang historie bak seg! Da jeg kom hjem og åpnet den lille glidelåsen innerst i vesken, møtte fingrene mine to papirlapper. Jeg dro dem ut, og til min overraskelse var det to 42 år gamle teaterbilletter fra 1976. Mon tro hvor mange eventyr denne har vært på ✨

27 Responses to Second hand treasures no. 1

 1. Såå fine skatter du fant <3 Veldig glad i å dra på vintageshopping jeg og. Det er noe med å forsvinne jeg helt inn i den kreative visuelle verden og koble helt ut – love it😍😍 Nyyt resten av søndagen, fine❤️

 2. Hva tenker du om alle vannscooter ulykkene som har vært denne sommeren? Med unge folk som har omkommet

 3. Hvilke produkter fra Elixir (eventuelt andre merker) bruker du på huden nå, både morgen og kveld? Den er sååå glødende og fin<3

  • Jeg bruker skumrensen, Ceactil Everyday serum, Niactil og øyekremen deres (den på tube) hver morgen og kveld. IN LOVE! Huden min elsker disse produktene 🙂 Klem ♥️

 4. Lurer på hvem som satt på plass 80 👩‍💼? Hvem som har tatt bildene på “Lost Somewhere Magic” innlegget ditt? De var av en helt annen verden 😉📸

 5. Hei! Flytter til Bergen til høsten for å studere, hvilke butikker er dine interiørfavoritter?

  • Hei Stine! Har faktisk ingen favoritt interiørbutikker i Bergen – handler det meste på nett. Vet ikke om så mange! Men skal jeg nevne noen jeg liker må det være Illums Bolighus og H&M Home på Horisont 😀 Klem og velkommen til Bergen skal du være!!

 6. Hei Eirin 🙂 jeg har veldig lyst å kjøpe meg en ny klokke som minner om Gucci-klokken din. Har du tips til noen merker som selger liknende klokker? ikke dw 🙂

 7. Eirin, elsker vesken, så klassisk og tidløs på samme tid, og helt enig, magisk tanke å vite at den tilhørte en annen jente som kanskje var på date den kvelden❤️

  Går det bra? Du nyter nok bare sommeren, men savner innleggene dine. Din blogg er min største inspirasjon om dagen, blir så inspirert til å tørre å satse selv på egne prosjekter og ting jeg interesserer meg for❤️ Takk for at du viser at dere influencere kan være sunne og ekte mennesker med mer enn bare et behov for å vise seg frem.

  Ida

  • Jeg vet! Blir helt drømmende av å tenke på det, jeg ❤️ Og ja, alt går bra – takk som spør! Beklager at det er litt stille her om dagen, jeg er fremdeles litt i feriemodus kjenner jeg. Men veldig koselig å høre at du savner innleggene mine. Det gjør meg glad. Tusen takk for at du er du! ❤️

Follow @ Instagram