fbpx
annonselenke

D E T  F Ø R S T E  V I  K J Ø P T E  T I L  H U S E T

Hvor fine er ikke disse nøkkelringene? Jeg var på utkikk etter noen nøytrale som vi begge ville like, og nå våger jeg å tro at vi har eliminert én potensiell diskusjon i tiden fremover. Hvem sine nøkler er hvem sine? Det trenger vi aldri å lure på igjen. Jeg kjøpte de HER, og de kom i posten dagen før vi overtok huset – helt perfekt. Jeg elsker at det står ‘make it personal’ på baksiden, for det er nettopp det vi skal jobbe med i tiden fremover. Gjøre huset vårt personlig. Jeg blir glad hver gang jeg drar nøklene mine opp av vesken, og jeg elsker at nøkkelringen føles litt ‘tung’ da den er i messing..!

10 Responses to Mine og dine

  1. Gratulerer så masse med nytt hus! Lurer på noe av ren nysgjerrihet, er ikke ment å “ødelegge” for husgleden deres på noen måte. Er selv fra Bergen men vokst opp i Beren Sør. Har hørt gjennom hele livet om alt det skumle med Sanviken, altså rusmiljøet, hvordan husene der er finansiert av narkotika osv, og nå som voksen med venner som kommer derifra så har de fortalt det samme. Har dere noen tanker om dette og familiestiftelse der, hvordan det vil være for barn og etterhvert tenåringer å vokse opp på ett sånt sted? Siden både faren din og kjæresten din er der i fra så tenker jeg dere sikkert er godt kjent med miljøet der, så lurer på hva slags opplever de har fra denne bydelen?

    • Hei Helene! Dette må jeg si er første gang jeg hører noe om dette, til tross for at Magnus og Pappa er vokst opp i Sandviken. Uansett hvilken by man bor i vil man naturligvis alltid ha områder som er tyngre belastet. Sandviken som alle andre steder har garantert sine ‘mørkere’ sider, men det kommer helt an på hvor i Sandviken man bor. Det strekker seg tross alt over et stort område. Her vi har kjøpt kan jeg avkrefte disse spekulasjonene med en gang. Tvert i mot, så er det et veldig fint og koselig strøk. Vi ville aldri kjøpt en bolig vi ønsker å etablere oss i langsiktig, hvis det ville vært utrygt for barn i fremtiden. Både Magnus og pappa ELSKET barndommen sin akkurat her, og det er ikke for uten grunn at det er det mest ettertraktede boligområdet i Bergen 🙂

      • Nå bor jeg et par gater unna der dere har kjøpt, og jeg synes det er uhyggelig å gå hjem på kvelden. Senest for to-tre uker siden ble en påvirket mann hentet med ambulanse på trappa til naboen. Har også flere ganger ryddet sprøytespisser utenfor huset. TROSS DETTE – så er dette verdens fineste strøk <3

Follow @ Instagram