The body benefits from movement, and
the mind benefits from stillness.
• 
• •

Har man et hode fullt av tanker, er det deilig å trekke seg tilbake og få ro i sinnet igjen. Jeg har drevet mye med Yoga, men ikke fullt så mye med meditering foruten noen sessions på Bali i fjor sommer. Det er ikke til å stikke under stol at det har blitt en stor trend den siste tiden, og endelig forstår jeg faktisk hvorfor. Jeg har ikke kastet meg på før nå fordi jeg helt ærlig trodde at det ikke var noe for meg. Mer konkret: jeg hadde ikke troen på at jeg skulle klare å ‘sone ut’. Jeg har nå innsett at mindfulness er noe som krever trening, og det tar litt tid før man får den fantastiske, drømmende og nesten litt magiske effekten..!

/ When your mind is overloaded with thoughts, it’s nice to step back for a second and regain peace of mind. I’ve done quite a lot Yoga, but not meditation except for a few session in Bali last summer. It’s not a secret that meditation have become a trend, and first now I can understand why! Honestly, I’ve always thought that it just wasn’t for me. I never thought I would be able to ‘zone out’ and have the patience…. Until now. Mindfulness takes practice!

. . .

Det var en kveld jeg scrollet på telefonen, at jeg kom over en artikkel hvor Apple hadde uttalt seg om appen de hadde mest tro på i 2018. Det var appenCalm’, og lett-påvirkelig som jeg er lastet jeg den ned uten å blunke. Den kvelden ble jeg sittende i timer å drømme meg bort. Jeg begynte på “7 Days of Calm” for nybegynnere, og denne kan jeg virkelig anbefale for dere som har lyst til å prøve meditering. Da gjør man en enkel session hver dag i en uke..! ♥

/ One night while I was scrolling on my phone, I came across an article where Apple stated that the app they had the most faith in during 2018 was ‘Calm’. Easily influenced as I am, I immediately downloaded the app. That night I ended up sitting for hours, trying to get it all. I started on the ‘7 Days of Calm’ session for beginners, and I can really recommend it if you want to try out meditation as well. You simply do one session every day for a week! Xx

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “My favorite app (YES!)

 • Kamilla

  Hei eirin!
  Jeg lurte på om su kunne laget ett innlegg om treningsrurinene dine og hvilke øvelser du gjøre.
  Uten å virke ekkel så er jeg veldig intressert i hvordan du trenger rumpen og innerside lår, den har liksom den perfekte formen og det jeg er på jakt etter?

  Ha en fin dag, klem fra meg<3

 • Alina

  Lasta ned – takk for supert tips?

 • Susannecasandra

  Lasta ned <3 skal prøve den når jeg kommer hjem fra jobb

 • Tina

  Hei! Jeg har også Calm-appen, den er veldig god! Jeg er også veldig fornøyd med “Headspace”

 • k

  HVOR har du fått tak i den nydelige krystallen? 🙂 Enig! Meditering er superpigg! Jeg har selv brukt appen Headspace, som jeg liker veldig godt. Skal jammen prøve Calm også 😀

 • Ingrid Sofie

  Lastet ned!
  Tror denne kommer godt med i eksamensperiodene 🙂

 • Anonym

  Kan du lage et innlegg om tips for å komme i gang med yoga og enkle nybygynner yogaøvelser? <3 Skikkelig spennende. Jeg skal sjekke ut appen.

 • Linn

  Takk for tips <3 Hvor har du kjøpt krystallen? 🙂

 • Anne

  Skal du snart røpe det store prosjektet som egentlig skulle lanseres i midten av Desember?

 • Marte

  Spennende! Jeg lasta den ned nå og prøvde ut «første» time! Kommer du til å gjøre noen kjøp i appen?

Comments are closed.