fbpx

These are the days we live for
• • • • • • • • • •

Det føles som om det aldri skal slutte å snø! Personlig gjør det meg skikkelig glad, for etter min mening er det ingenting som er koseligere enn det. Disse bildene gir meg sommerfugler i magen, for dette var kanskje den fineste dagen jeg har hatt på lenge. Billy, kjæresten og jeg på skitur med kakao, kvikklusj og klementiner i sekken! Det er utrolig hvor mye litt frisk luft, snø og ski på beina kan gjøre med kropp og sjel. Billy er så herlig når det er snø – han elsker det og vil ut hvert tiende minutt! I går kveld gikk han helt turbo, sprang rundt i hagen og knurret seg ihjel. Han ble sur hver gang jeg kastet snøball, for når han skulle plukke den opp som en ball gikk den jo naturligvis i tusen knas. Hahaha! Såå sint og skjønte ingenting.. Herlig! Nå skal jeg snart begynne på middagen, og i dag står tacosalat på menyen. Nam! Spørs om jeg ikke må få skvist inn en kveldsøkt også. Ønsker dere en koselig og avslappende kveld ♥ Klem

/ It feels like it will never stop snowing! Personally it makes me really happy, cause in my opinion it’s super cozy when everything is covered in white. These pictures gives me butterflies. What an amazing day! My boyfriend, Billy and I went on a little ski trip with hot chocolate, ‘Kvikk Lunsj’ and oranges in our backpack. It’s incredible how much a little fresh air, snow and activities like this can do to both body and soul. Billy loves snow and literally wants to go outside every ten minutes. Last night we played outside in the garden, and every time I threw a snowball for him to catch, he got super angry. Haha! Of course, the snowball broke into thousand pieces every time and he just didn’t get it. So sweet! Well, now I’m gonna start making dinner and taco salad is on the menu. Yummy! Maybe I’ll manage to do a little workout session as well. Have a lovely evening. Thank you for checking in every day! Xx

22 Responses to W i n t e r

  1. å en helt anna ting kunne du linka til addidas boost skoene du gikk med her om dagen ?<3

  2. Det så utrolig koselig ut, alltid deilig med en skikkelig skitur!
    Kan jeg spørre hvor jakken din er fra? Den ser så god og varm ut.
    Klem

  3. Hvor er dette? 🙂 er student i Bergen og savner fine skiløyper i nærheten av sentrumskjernen 🙂

  4. Heihei! Leste at bestikket ditt fra Hardanger er et “limited edition” bestikk. Kunne tenke meg å ønske meg dette til bryllupet, i 2019. Der kanskje litt sent, så lurer på om du har et tips til et fint hardanger bestikk. Eller om du samler på et fra før ? evt hva det heter?. Håper dette var forståelig 😀

  5. Hei, fine deg! Har såå lyst på ny bakgrunn på macen nå, har du noen du kunne delt med oss? Likte godt den du la ut en tid tilbake, problemet er bare at det står “oktober” på den, hehe 🙂

  6. Hei Eirin <3 Kan du sende link til hvilken modell jakken din er? Leser at den er fra Fleischer Couture, men hadde vært så fint om du kunne sende link til hvor man kan kjøpe den 🙂

Follow @ Instagram