fbpx

I 2019 har jeg et mål om å gjøre mer for meg selv – små ting som gjør at jeg føler meg bedre i hverdagen. Nå som jeg er ‘frisk’ og oppriktig føler meg bra, er det på tide å vedlikeholde ved og gjøre ting som får meg til og føle meg selvsikker og fresh. Rett og slett prioritere tid til me-time som kan innebære alt fra ansiktsmaske, hårkur, avslappende sleep mist på hodeputen om kveldene, meditasjon, pedikyr, skrubb ++. For ikke å snakke om Premium White for å friske opp smilet når jeg føler for det! Kort oppsummert små ting jeg enkelt kan gjøre hjemme for å føle meg litt freshere i hverdagen. Det er essensielt!

Tidligere brukte jeg tannbleking hjemme i ny og ne, men nå føles det som evigheter siden sist. Jeg har rett og slett glemt det bort! Et samarbeid med Premium White passet meg dermed midt i blinken. Dette er en trygg og effektiv måte å utføre tannbleking hjemme for et naturlig resultat.

Selve behandlingen er superenkel! Tannskinnene som følger med former du første gang ved å holde dem i kokende vann i 3 sekunder, før de plasseres rett i munnen for justering. Deretter sprayer du tannbørsten din tre ganger og pusser dem i 60 sekunder, før du umiddelbart setter inn tannskinnene sammen med LED-lyset. Etter 25-30 minutter er behandlingen ferdig! Jeg stiller inn alarm på telefon og gjør det mens jeg jobber på dataen. Da går tiden fort!

Smiiiiiil!

Ved kjøp via denne linken får dere 60% rabatt på Premium White..✨

22 Responses to Say cheeeeeeze

 1. Hei Eirin!

  Jeg har selv en pakke liggende, men har ikke tatt meg tid til å bruke den enda. Jeg er usikker på et par ting; Skal prosessen repeteres fire dager på rad? Og er man så ferdig, eller må man/bør man kjøpe flere pakker senere?

  Gleder meg til å teste ut!

  Rikke

  • Hei Rikke! 😀 Man repeterer prosessen daglig i fire dager for best resultat! Etter dette holder det å gjøre det én gang annenhver måned for å vedlikeholde resultatet ❤️

 2. Har du før og etter bilder?
  Litt vanskelig å tro på at det faktisk fungerer siden du har så hvite tenner fra før 😉
  Vet du om det sliter veldig på emaljen?

  • Nei, det har jeg dessverre ikke 😩

   Info fra FAQ hos Premium White angående spørsmål om emaljen:

   “Premium White fungerer kun på overflaten av tennene, og trenger ikke gjennom og ødelegger emaljen. Premium White er en skånsom bleking, som tilfører tennene kun en fin hvitfarge”

   ❤️

 3. Hei! Bruker man en hel sprøyte med blekemiddel per gang? <3
  Gleder meg masse til å følge deg i tiden fremover med nytt hus og oppussing! Du er rå!

  • Hei Amalie! Nei ❤️ Man presser ut en tynn stripe i tannskinnen (jeg avslutter alltid et stykke før enden, fordi gelen presser seg utover når man setter skinnen inn i munnen). Tar man for mye tyter det ut av skinnene, og det er lite som skal til 😀

   Så hyggelig å høre at du gleder deg – det gjør jeg også!! Klem 😀

 4. Hvordan stil skal du ha i det nye huset?:-) kunne du laget et innlegg med inspirasjon på noe av det du MÅ ha? Farger, interiør også videre:-)

 5. Hei, så at du har reklamert for swiss clinic sin tannbleking tidligere og da skrev du at du fikk resultat etter første behandling, selv har jeg ikke sett noe særlig forskjell etter 3 ganger med bruk av denne tannblekingen.

  Kan du utdype deg litt på hva som er forskjellen på disse to, og hva du anbefaler?

Follow @ Instagram