fbpx

V I  G Å R  M O T  L Y S E R E  T I D E R

Hvis du er litt lei interiøret etter den mørke vinteren…


Okey, jeg vet jeg sa at jeg skulle la leiligheten være i fred med tanke på at den skal selges så fort vi kan flytte inn i det nye huset. Men, jeg vil jo helst nyte den så lenge jeg bor her! Og nå kjenner jeg at tiden er inne for å slå opp med Green Marble på soverommet. Misforstå meg rett, vi fant virkelig tonen. Men nå som vi går mot lysere tider føler jeg for en forfriskende forandring. Denne helgen skal jeg med andre ord brette opp ermene, fylle et glass med rosé og isbiter, skru deilig musikk på full guffe og male i vei! Valget falt på Jotun sin vakre veggmaling i Soft Skin med supermatt finish. En varm, innbydende hudtone med et feminint hint. Jeg tror det blir lekkert! Når huset vårt er ferdig renovert og det er tid for å livne opp veggene, skal jeg prøve å styre unna klassisk hvit. Der vil jeg leke meg med en fargepalett bestående av varme, myke og behagelige fargertoner. Det gleder jeg meg virkelig til!

24 Responses to Helgens lille prosjekt

 1. Dette er litt utenom innlegget, men jeg har slitt med mat i mange år og har i dag endelig blitt veldig bra. Likevel syntes jeg det er vanskelig å være avslappet med mat rundt andre og tør f.eks ikke date noen/ ha kjæreste fordi da føler jeg et press til å holde meg slik jeg er når vi har møttes og derfor aldri tørr å unne meg noe usunt.

  Hva er ditt forhold til mat/kropp når det gjelder presset rundt hva andre / en kjæreste skal mene? 🙂

  Ha en fin helg!
  Klem <3

  • Hei! Jeg forstår veldig godt hva du mener – etter at jeg hadde et anstrengt til kropp, mat og trening på vgs følte jeg akkurat det samme. Det er forferdelig hva psyken kan gjøre med oss! Godt å høre at du har blitt bra nå ❤️

   .. Men for å svare på spørsmålet ditt – mitt forhold til mat / kropp i dag er noe helt annet enn hva det var for noen år siden. Jeg vet ikke nøyaktig hvordan eller når det skjedde, men plutselig var det som om en bryter gikk på hos meg. I dag bryr jeg meg NADA om hva andre tenker om min kropp eller hva jeg spiser. Heldigvis synes kjæresten min det er attraktiv at jeg har god matlyst! Hadde han ikke gjort det eller fått meg til å føle et press på noen som helst måte, hadde vi ikke vært sammen. Å være glad i seg selv og akseptere sin egen kropp er det som er viktig – hva andre synes er etter min mening ubetydelig. Det er meg som person / personligheten min de skal falle for, ikke hvordan jeg ser ut! ❤️ Klem

 2. Hei! Tidligere vet jeg du har fulgt med på The Bachelor programmene, og en gang la du ut en link til hvor man kunne se dem på nettet gratis. Det har jo nettopp begynt en ny sesong, og lurte på om du fulgte med på den, og om du evt viste hvor man kunne se den? 😀 hehe

 3. Fin farge 😍 vi bygger nytt hus og har valgt å male alle vegger og tak i smooth white og er så fornøyd! Så mye lunere enn typisk klassisk hvit som du nevner her. Noen vegger er i andre farger og men såå fornøyd at ikke grunn fargen er helt hvit. Tips: bestill inner dørene og lister i samme farge, utrulig flott! Kos dere med planleggingen og nyt reisen dere skal gjennom 😍

 4. Åå jeg har også lyst å male, og har fått sansen for beige/greige farger!
  Så på instastoryen din at Soft skin var veldig fint på soverommet🤩 Malte du rett oppå «green marble» eller grunnet du først?

  • Det er helt nydelig! Gir så varm og lun følelse ☺️ Jeg malte to strøk rett på! Lady sin malings sykt god dekkevne. Var redd jeg måtte grunne, men fikk beskjed i butikk om at det ikke var nødvendig. Gikk heldigvis fint 💕

 5. Hei! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg spør likevel. Jeg husker du tidligere snakket om å gjøre tørrbørsting til en del av morgenrutinene din, har du merket noen resultater av dette? Jeg vurdere å gå til innkjøpt av en slik børste, men er litt skeptisk til effekten. Hvilket merke har du?
  Håper du har en fin helg <3

 6. Hei! Huden din stråler, og du ser altså bare helt fantastisk ut! Hvordan klarer du å holde huden din så myk, glødende og frisk nå når været er så tørt som det gjerne er nå på denne årstiden? Sliter så med tørr, gusten, grå og lite glødende hud rundt disse årstider… Kan du dele din hudpleierutine, evt. hvilke tips og triks du gjør? 😀 Håper du har en fin helg <3

 7. Hei Eirin! Litt random spm, men du har ikke noe tips til hvor de er flinke på gelenegler i Bergen? (Helst sentrum). Har prøvd på vestkanten et par ganger men de holder seg ikke noe bra. Superstas å lese bloggen din, blir så inspirert av stilen din, og ikke minst de fine bildene! God søndag =)

  • Hei Natalie! Først og fremst, tusen takk 💕 Jeg hadde gel i mange år, men byttet til SNS. Dette har helt samme effekt, bare at det holder mye lengre, går fortere OG er mye bedre for neglene 😀 Kan anbefale Ilona hos Just Trendy Nails (i byn) på det varmeste! Klem

 8. Hadde vært gøy og se sluttresultatet ☺️ Flytter snart inn i nytt hus jeg også og vurderer denne fargen på en av veggene, så fin!

 9. Hei,

  Jeg snublet over bloggen din, og jeg er glad jeg gjorde, jeg liker stilen din og alle innleggene, mange takk 🙂

  xo

  Kathy

 10. Åå så koselig! Alltid digg å freshe veggen opp mot våren, og med et par grønne planter og fine blomster kan det ikke bli bedre 💓🌷

  Bestilte faktisk en tur til Barcelona her i ettermiddag.. Liten tur med mamma for å feire hverandres bursdag i april🤞🏽🧚🏽‍♂️ Måtte jo rett inn på dine tidligere innlegg om guide i Barcelona, husket jo at du hadde lagt ut så mange fine steder å spise når du hadde vært der!!

  Så da blir det vel Federal Cafe, isbaren med makroner på toppen og shopping ved La Rambla 💓🤞🏽

  Ha en magisk uke fine deg!! 🦋

Follow @ Instagram