fbpx

N E W  W E E K  │  N E W  B E D R O O M

God mandag fine! Hvordan har helgen vært? Gjett om det var deilig å våkne opp til nærmest nytt soverom til en ny uke. Det var som dag og natt å gå fra mørke til lyse toner på soverommet og jeg elsker resultatet. Maling er alltid litt utfordrende å få frem på bilder, men soft skin er virkelig en nydelig farge!

Denne helgen har det stått mye på agendaen. Alt fra lunsj med Emilie og Maren, til jentekveld og timer tilbragt i nye huset for planlegging. Litt action har det også vært! Da jeg skulle rense ansiktet mitt for kvelden på lørdag, tok hestehalen min fyr i stearinlyset på vasken. Snakk om panikkstemning! Lokkene bare dalte ned på flisene, og Magnus dro meg etter hestehalen og inn i dusjen mens jeg hylte i full panikk. Litt tynnere bak kan man si, men heldigvis kunne det gått mye verre. Er det mulig, haha! I dag står mandagsmøte på agendaen, og ikke minst så skal vi ut å lage innhold til den kommende uken.

Endelig kunne jeg ta frem det fine sengeteppet mitt fra H&M Home igjen! Jeg følte ikke at det passet helt til den mørkegrønne veggen, men nå gjorde det seg virkelig. Føles som et nytt soverom! I kveld skal det svarte sengetøyet i lin på sengen – det blir en fin kontrast til den lyse fargen. Nå mangler bare litt bilder på veggen – men de er allerede på vei i posten. Gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet! Håper dere får en god start på uken. Stor klem!

20 Responses to Myke toner på soverommet

  1. Nyydelig farge på soverommet. Hadde det ikke vært for at vi leide leilighet hadde jeg malt om soverommet i lignende farge. Så fint mot våren! Ha en finfin uke <3

  2. Hei 🌸
    Jeg har akkurat fått en valp i hus , samme rase som billy. Lurer på hvordan rutine du har i forhold til vask / rens av øynene hans. Har du noen tips til produkter ?:) evt kunne lagt en video om dagligdagse rutiner og tips i forhold til pleie til hunden. Mvh Nina 😄

  3. Så nydelig farge! Kan jeg spørre hvor sengegavlen er fra? <3 Stor klem til deg! Ha en kjempefin dag!

  4. Så utrolig fint det ble! Vurderer denne fargen selv til soverommet, eller soothing beige som også ser nydelig ut. Vet du hvilket merke (og navn på farge) sengegavlen er?

Follow @ Instagram