fbpx

B Y  T H E  C U R R E N T

Jeg heier på alle som våger å satse på drømmene sine, og det har nettopp teamet bak By the Current gjort! Med en brennende spire i magen for mote har By the Current blitt til. En lekker nettbutikk som tar for seg ‘siste nytt’ blant tidens trender, med en rekke verdenskjente merker i ermet. Jeg var så heldig at jeg fikk plukke meg ut to ting som setter prikken over i’en i antrekkene for meg. Valget falt på denne deilige ullhatten fra Brixton ooog…

.. Dette gullforgylte ‘what a beautiful world’ armbåndet fra By Biehl som jeg har ønsket meg lenge.

S E  H E L E  U T V A L G E T   H E R
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Jeg har totalt dilla på ullhatter om dagen. Hatter generelt får meg til å føle meg hakket mer trendy i hverdagen og det er så fint å style til en god vinterkåpe! Når jeg bruker hatt foretrekker jeg å krølle håret mitt, eller lage en lav bun i nakken. Det er så kult! Også helt genialt om man har en dårlig hårdag.

1 5 %  R A B A T T


Pssst..! Ut februar får alle mine motebevisste venner 15% rabatt hos By the Current ved bruk av koden ‘EIRIN’ i kassen. Både morsdag OG valentines day er like rundt hjørnet – kanskje noen hadde blitt glad for det fine armbåndet? Det er en tidløs og nydelig gave man setter pris på i maaange år.

 

19 Responses to Current obsessions

 1. Hei 😀 bruker du fortsatt elixir produktene? bruker du Niactil serumet, (hva synes du evt om dette produktet? klem

 2. Åhhh digger digger den kule sorte t-skjorten du har på deg på instastoryen 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️✨💥😍
  Hvor er den fra???
  Klemklem til deg skjønning🧚🏻‍♀️

 3. Hei hei! Liker veldig godt antrekket ditt og med hatten👌😁 Det er så tøft. Kan jeg spørre hvor jakken din er ifra?

 4. Kan jeg spørre om du vil lage et innlegg om elixlir produktene du bruker?❤️Jeg er også veldig nyskjerrig på disse produktene🙏🏻✨Har hørt at man kan bli litt sensitiv i huden etter og ha brukt disse? I forhold til å være i solen..Merker du noe til dette?
  Hvor lenge har du brukt elixlir?

  Har du merket noe bedring i huden?❤️✨

 5. Og et siste spe🙈🙈❤️🧚🏻‍♀️
  Hvilken str har du i den sorte T-skjorten ?
  Må bestille samme ❤️☺️☺️💥💥

  • Hei søte! Jeg har brukt Elixir i ett år nå, og jeg har aldri hatt så fin hud før noensinne. Det er ganske dyr hudpleie, men jeg synes det er verdt hver eneste krone ❤️ Angående dette med solen, så sies det at man ikke skal være i direkte sollys med produktene fra Elixir som inneholder syre. Jeg har ikke vært SÅ flink til å være forsiktig med dette, men har likevel ikke merket noe på huden. Jeg bruker dog Elixir sin solkrem for ansiktet over hver dag! Den føles som en vanlig fuktighetskrem og er superbra 😀

   Jeg har S forresten! Klem ☺️

Follow @ Instagram