HO HO HO

Det er tid for årets store julegavehandel, og vet du ikke helt hva du skal gi til dine kjære kan kanskje disse tipsene jeg skal dele med dere i dag være til inspirasjon. Elkjøp har nemlig et enormt utvalg av morsomme, kreative og fine julegaver til absolutt alle som garantert vil falle i smak på julaften..!

🙏🏼 YouCare sine massasje produkter er en sikker vinner under juletreet til både foreldre, besteforeldre eller generelt dem som står på i hverdagen og behøver litt ekstra velvære når kvelden kommer. Man kan velge blant mini massasjepute, fotmassasje og Shiatsu massasjeapparat for nakke!

🏠 Google Home Mini er den perfekte julegaven for alle som elsker tech og ting som gjør hverdagen både enklere men også litt mer spennende. Denne er skikkelig gøy! Google Home Mini er en liten og diskré smarthøyttaler med Google Assistant på norsk. Den lar deg styre smartprodukter som TV, musikk og belysning med stemmen, og den kan f.eks. fortelle deg hvordan kalenderen din ser ut eller hvordan været blir. Sykt moro! Hvis du for eksempel sier «Hey Google» reagerer Google Home Mini og du kan spørre den om alt fra «Kommer det til å regne i dag?» til «Hva er 25 ganger 83?» til «Hvor høy er Beyonce?» Haha.. Du kan også gi den spesifikke kommandoer som «Skru av lyset på soverommet», «Vekk meg klokken 07 i morgen» og «Legg til melk på handlelisten». Med en Chromecast (innebygget eller kjøpt separat) kan du også styre TV-en helt uten fjernkontroll.

💅🏻Babyliss Jan Thomas Studio Black Chrome hårstylingverktøy kan være en lur gaveidé til både mamma, søster, venninne eller generelt den som liker å style håret eller trenger en knallgod hårføner..! Hos Elkjøp får du både hårføneren, rettetangen og krølltangen fra serien.

🔥 Tenderflame er en stemningsfull og koselig bordpeis som garantert vil falle i smak hos de fleste. Ikke bare er den fin og dekorativ, men den gir også varme! Flammene er inneklimavennlige og trygge. Tenderflame fås både i flotte dekorative bordpeiser, samt fullsize vegghengte og frittstående peiser som ikke krever pipe eller spesialventilering eller montering. Disse gir deilig varme til hjemmet, helt uten sot og fossilt brennstoff eller bioethanol!

💻 Surface Go er den perfekte julegaven til den som jobber mye fra data eller mobil til vanlig, familier med barn og så videre. Les gjerne omtalen min fra oktiver her i arkivet! Surface Go har virkelig vært en lifechanger for min del og er absolutt å anbefale.

🎧 Bose noise-masking sleepbuds er en helt genial julegave til den som sliter med å få sove. Enten det er av irriterende snorking (haha), trafikkstøy eller generelt plagsomme lyder. Disse gir behagelige og avslappende lydspor med 16 timers batteritid!

.. Og husk at hos Elkjøp kan man blant annet prøve de fleste produkter i 50 dager – samt at de tilbyr en rekke tjenester innen Installering, montering og tilpasning. Les gjerne mer om dette HER! Lykke til med julegavehandelen, fine dere! Håper dere nyter førjulstiden og koser dere masse 

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “J u l e g a v e t i p s

 • Malin

  Så mange fine tips! Hvor har du kjøpt innpakningspapiret i gull? <3

 • Margrete

  Veldig mange gode tips her 🙂 Men alt dette har du jo allerede fått, så hva er det du ønsker deg i julegave selv?

  • Nei, jeg har bare fått låne produktene til bilder og skal returnere alt :* Men ønskelisten min kommer veldig snart 😀 Klem!

   • Margrete

    Åja. Jeg visste ikke at dere som blogger måtte det. Da lærte jeg noe nytt 🙂 Trodde dere fikk beholde alt dere fikk tilsendt. Gleder meg til å se! Jeg har selv massasjeapparatet for nakke, og det setter jeg veldig stor pris på som sitter mye foran bøker/data.

 • Elise

  Har du tips om fin/god strømpebukse til julekjolen?🎄

 • Tina

  Så mange kjekke tips! Pappa er en sånn som elsker alt av små tekniske duppeditter så det må nok bli en Google Home Mini på han! Føler også for å gi deg litt skryt for annonseinnleggene dine 🙂 Man skjønner jo at blogging er en business og man må ha samarbeid for å kunne leve av det og der er det mye varierende kvalitet ute å går.. Men dine innlegg oppleves alltid så genuine! Man kan se at du legger mye arbeid både i tekst og bilder! Da “gjør det ikke noe” at det er en annonse om du skjønner hvor jeg vil, haha 🙂 Iallefall tommel opp fra meg 🙂 Klem!

  • Åå, Tina! Nå ble jeg så glad <3 Det er godt å høre at du sitter igjen med det inntrykket. Alt jeg deler her er genuint, annonse eller ei. Setter pris på deg :* Stor klem!

   • Margrete

    Enig med Tina 🙂 Synes ikke det blir for mye annonse, og når du har det er det alltid for å gi oss lesere gode tips 🙂 Håper Eirin tipser-spalten returnerer på nyåret!

 • Ingvild

  Så fine tips! Lurte bare på hva det runde gulvteppet heter? 🙂

 • Erica

  Hei! Kanskje du kunne laget et innlegg om alternative julegaver i år? Altså små gaver/gavekort man kan kjøpe som gir noe til de som ikke har så mye som oss? Blant annet selger plan, kreftforeningen og unicef slike gaver, og her er det masse fint man kan gi bort til venner og familie i tillegg til at man gir til noen som trenger det 🙂 En god gjerning å gjøre nå i jula.

Comments are closed.

Translate