fbpx
Innlegget inneholder annonselenke

Akkurat nå følte jeg meg veldig “voksen”… Men jo, hvert år ønsker jeg meg deler til juleserviset jeg samler på fra Wik & Walsøe. Det heter noe så koselig som ‘Julemorgen’ og er skikkelig, skikkelig fint. Jeg synes det er stas å samle på servise nettopp fordi det først og fremst er veldig hyggelig, også blir det ekstra stas å dekke bord hjemme hos oss når det er vi som skal holde julaften en gang i fremtiden. Serviset har nydelige motiver som byr på julestemning i seg selv, og er skikkelig glansfullt og lekkert. Kanskje en idé til hva du kan sette på ønskelisten til jul? Det finnes et hav av nydelige juleserviser å samle på ✨

Om noen år når samlingen er komplett, gleder jeg meg til å dekke bord under vår julemorgen.. 🎅🏼

27 Responses to Juleserviset jeg samler på

 1. Synes jule-bloggen din er koselig selv om jeg selv vil bare at desember skal bli ferdig. Gjør veldig vondt at jeg ikke kan finne glede og lykke i den tiden her, men synes likevel det er godt å se at julen og desember ikke bare er trist sånn det er for meg. Du gjør en super jobb med å spre juleglede, selv om jeg ikke kjenner på den selv vet jeg at det er veldig mange andre som gjør<3

  • Dette var vondt å lese, ikke noe hyggelig at du føler det slik i julen 🙁 Får nesten dårlig samvittighet for at jeg deler så mye om julen her inne nå! Men godt å høre at du finner litt glede i det <3 Sender en stor og god klem din vei!!

 2. SÅ koselig! Jeg har et servise som betyr litt ekstra også – da mormor og morfar skulle flytte fra hus til leilighet fikk jeg et nyyydelig servise som jeg har elsket siden jeg var liten jente. Hvitt med gullkant og lilla blomster – alltid syntes mormor dekket så fint til med dette – og nå er det jeg som kan det <3 Mange synes sikkert det er litt rart at et servise kan bety så mye, men det kan det faktisk, hihi <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

 3. Jeg samler også på dette serviset, det er så fint!

  Jeg lurer veldig på hvor de fine øredobbene dine fra Insta storyen din er fra? 🌟

 4. Så fint servise! Skikkelig koselig til jul 🙂 Så du hadde noen veldig fine øredobber på instastory, kan jeg spørre hvor disse er fra? Og eventuelt størrelsen på de? 😀

 5. Lite troverdig at du har samlet i mange år når serviset er sponset. Hadde satt mer pris på innlegget hadde det ikke vært en avtale bak. Tåpelig, men sant :/

  • Jeg har ikke fått sponset noe som helst av juleserviset mitt. Hvor får du det fra? 🧐 Dette er ikke et betalt innlegg heller, men må merkes med annonselenke fordi jeg kan få provisjon for potensielle salg generert via linken i innlegget….. Hver del av det lille jeg har til nå har jeg fått av mine besteforeldre til jul tidligere. Sjekk fakta før du anklager, not cool 😫

 6. Dette er et veldig fint servise! Det er noe med å ha et servise man tar frem til jul, et avbrekk fra de andre kanskje kjedelige tallerkenene som man spiser middag av hver dag. Det gir gode minner og ekstra glede ved å ha middagsbesøk 🙂 Her samles det på Dompap fra Porsgrunn Porselæn. Det har ikke så mange deler ennå, men jeg har trua på at det kommer mer med årene 🙂

 7. Jeg kjøpte mitt første nå <3 To kopper og en tallerken, veldig fin <3 Nå vaskes det så jeg kan ha kaffen min i i morgen 😀

 8. Jeg ble helt forelsket i dette motivet! Skal helt klart ha det på ønskelisten min til neste år <3 Men lurer på om du samler til frokost og kaffe, eller om det er deler til middag også? Klem

Follow @ Instagram