At det etter 6 år enda tikker inn ønsker om denne spalten min hvor jeg deler bakgrunner basert på årstider og sesonger varmer hjertet mitt. Jeg elsker å putle med ting og være kreativ – og at dere liker det er så gøy! Årets julebakgrunn 2018 er offisielt klar, og denne dere.. Denne er faktisk magisk! Så fort du laster den ned og endrer den til bakgrunnen din kan jeg nesten garantere at du blir varm i kroppen. Den gløder rett og slett på skjermen, og jeg utbrøt i et lite ‘wow’ da jeg åpnet MacBooken min i morges. Små gleder i hverdagen som gjør arbeidet på maskinen litt ekstra hyggelig! Ønsker dere en magisk uke ✨

Previous Post
Next Post

36 thoughts on “Christmas background 2018

 • Hedvig
  Når kommer klærne dine ut på tictail? Du gjør en fantastisk jobb med jule blogginnleggene dine nå! Føles ut som en egen julekalender!

 • Ida Amelie
  Den bakgrunnen var rett og slett magisk og skikkelig julete! Tusen takk for at du deler <3 Nå blir det litt mer motiverende å åpne macen for nok en lesedag hver morning frem mot eksamen <3 Du er så flink Eirin <3 God klem og en fiiin uke ønskes til deg

 • Julie
  Elsker bakgrunnene dine! Og denne var bare helt magisk ja, gleder meg til å se på den hver dag resten av desember♥

 • Stine
  Tusen takk for at du tar deg tid til utfyllende og fine innlegg denne måneden 🎄🏡 Du inspirerer på så mange måter og jeg har alltid hatt troen på deg og dine mål! Er virkelig stolt over alt du får til, det skal du vite! Vil alltid heie på deg 💘

  Juletiden er ikke like fin og minnerik for alle. Tenkte at jeg i år skulle prøve å være litt behjelpelig på den fronten. Kanskje ikke nok for alle, men vet at det varmer noen hjerter. Har allerede lagt noen penger i bøssen til Frelsesarmeen og vil noen dager før jul glede noen som gruer seg til jul og vippse 80kr til Kirkens Bymisjon ✨ Slik at det bidrar til to middager og et godt sted å være!

  Alle skal med ❤️ Klem

 • Nani
  Hvor er de lekre putene fra? 🙂

 • Julie
  Såååå fin bakgrunn, nå er pc-en min klar til jul! <3 Har du tips til fine bakgrunner til iPhone, eller har du laget sånne? Hadde isåfall vært såå bra om du kunne delt de på bloggen <3 bloggen din og du stråler for tiden, og hjelper virkelig med julestemingen hos meg <3 stor klem

  • Så koselig at du likte den Julie 😀 Jeg tenkte å lage et innlegg med bakgrunner til iPhonen veldig snart <3 Og tusen takk for superkoselig tilbakemelding forresten, det var hyggelig å lese <3 Klem!!

 • Åååh, SÅ fin! Den skal uten tvil få pryde dataen min denne måneden ❤️

 • Miriam
  Hei! Så inspirerende, fikk lyst til å prøve selv! Prøvde å trykke på linken, men hvordan finner du alle bildene? Hos meg gikk det ikke søke etter noe 🙂

 • Ååå, den var skikkelig fin! Du har virkelig et øye for ting som er fint og kreativt <3 Elsker å titte innom her om dagen – sååå gøy! Et skikkelig deilig avbrekk i eksamens-heeelsikket jeg er i nå, haha!! Håper du har en maaagisk mandag, skjønneste. Stor klem <3
  http://www.charlottetunes.no

 • Tina
  Blir litt dårlig kvalitet når jeg bruker den som bakgrunn (på mac), vet du hvorfor? 🙁
  Og hvor er det hvite huset fra?? så nydelig !! <3

 • Sandra
  Så fint! Du har så mye fin juletrepynt 😊 hvor er det kjøpt?

 • Astrid
  Bruker du noe volumspray etc. i håret for å få det fine volumet du har? 🙂

  • Jeg bruker Batiste Volume XXL spray for volum 😀 Nb!! Ikke bruk denne i håret før du skal til frisøren å stripe eller farge håret. Da knekker det :O

 • Julie
  Så fine puter i stolen! Hvor er de fra? 🙂

 • Madelen
  Nydelig 😍 Har du noen forslag til bakgrunn på telefonen?

 • Dette gikk rett opp på skrivebordsbakgrunnen min! Tusen takk:)

 • Malin
  Hvor er de fine sløyfene på juletreet ditt kjøpt? 🙂

 • Maria
  Lurer på hvilken krølltang du bruker? Husker du la ut på instastory en gang.

 • Helene
  Superfin!! Bruker alltid bakgrunnene som du deler med oss, og denne her fikk jeg skikkelig julestemning. Det trengs i eksamenslesingen! Ha en nydelig dag <3

Comments are closed.