fbpx

At det etter 6 år enda tikker inn ønsker om denne spalten min hvor jeg deler bakgrunner basert på årstider og sesonger varmer hjertet mitt. Jeg elsker å putle med ting og være kreativ – og at dere liker det er så gøy! Årets julebakgrunn 2018 er offisielt klar, og denne dere.. Denne er faktisk magisk! Så fort du laster den ned og endrer den til bakgrunnen din kan jeg nesten garantere at du blir varm i kroppen. Den gløder rett og slett på skjermen, og jeg utbrøt i et lite ‘wow’ da jeg åpnet MacBooken min i morges. Små gleder i hverdagen som gjør arbeidet på maskinen litt ekstra hyggelig! Ønsker dere en magisk uke ✨

36 Responses to Christmas background 2018

 1. Når kommer klærne dine ut på tictail? Du gjør en fantastisk jobb med jule blogginnleggene dine nå! Føles ut som en egen julekalender!

 2. Den bakgrunnen var rett og slett magisk og skikkelig julete! Tusen takk for at du deler <3 Nå blir det litt mer motiverende å åpne macen for nok en lesedag hver morning frem mot eksamen <3 Du er så flink Eirin <3 God klem og en fiiin uke ønskes til deg

 3. Elsker bakgrunnene dine! Og denne var bare helt magisk ja, gleder meg til å se på den hver dag resten av desember♥

 4. Tusen takk for at du tar deg tid til utfyllende og fine innlegg denne måneden 🎄🏡 Du inspirerer på så mange måter og jeg har alltid hatt troen på deg og dine mål! Er virkelig stolt over alt du får til, det skal du vite! Vil alltid heie på deg 💘

  Juletiden er ikke like fin og minnerik for alle. Tenkte at jeg i år skulle prøve å være litt behjelpelig på den fronten. Kanskje ikke nok for alle, men vet at det varmer noen hjerter. Har allerede lagt noen penger i bøssen til Frelsesarmeen og vil noen dager før jul glede noen som gruer seg til jul og vippse 80kr til Kirkens Bymisjon ✨ Slik at det bidrar til to middager og et godt sted å være!

  Alle skal med ❤️ Klem

 5. Såååå fin bakgrunn, nå er pc-en min klar til jul! <3 Har du tips til fine bakgrunner til iPhone, eller har du laget sånne? Hadde isåfall vært såå bra om du kunne delt de på bloggen <3 bloggen din og du stråler for tiden, og hjelper virkelig med julestemingen hos meg <3 stor klem

  • Så koselig at du likte den Julie 😀 Jeg tenkte å lage et innlegg med bakgrunner til iPhonen veldig snart <3 Og tusen takk for superkoselig tilbakemelding forresten, det var hyggelig å lese <3 Klem!!

 6. Hei! Så inspirerende, fikk lyst til å prøve selv! Prøvde å trykke på linken, men hvordan finner du alle bildene? Hos meg gikk det ikke søke etter noe 🙂

 7. Blir litt dårlig kvalitet når jeg bruker den som bakgrunn (på mac), vet du hvorfor? 🙁
  Og hvor er det hvite huset fra?? så nydelig !! <3

 8. Superfin!! Bruker alltid bakgrunnene som du deler med oss, og denne her fikk jeg skikkelig julestemning. Det trengs i eksamenslesingen! Ha en nydelig dag <3

Follow @ Instagram