· W e l c o m e  D e c e m b e r ·

Den koseligste måneden i året (etter min mening) er endelig her. Det er tid for innekos, magiske øyeblikk, deilig vintermote, roser i kinnene, glitter og stas! Denne måneden var det ikke akkurat vanskelig å notere små ønsker over hva jeg vil gjøre de kommende ukene. Faktisk skulle jeg ønske at denne spalten het ’20 ting jeg vil gjøre’ og ikke 10 akkurat nå, haha.. Men, julen går fort og det gjelder å ikke ta seg vann over hodet! Jeg skal gjøre så godt jeg kan og nyte alle dagene, ikke stresse for mye, sette pris på alle de fine øyeblikkene, å være ’tilstede’ sammen med de jeg er glad i. Jeg hadde forresten blitt veldig glad om dere ville delt deres liste med meg! Det er alltid hyggelig å høre hvordan dere tilbringer julen, og nå er tiden inne for å inspirere hverandre. Kjøøør!

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

🎅🏼Dra på julemarked i byen, nyte de fine lysene, stemningen, kikke i bodene, oooog kjøpe meg et kandisert eple. Jeg har aldri smakt det før, men jeg har alltid hatt lyst til det! Det er sikkert ikke godt engang, men uansett. Haha..

💄Pynte meg, bruke litt ekstra tid på både sminke og hår, kle på meg fine, glitrende plagg, og rett og slett bare føle meg fin gjennom hele desember.

🧦Kjøpe fyll til julesokken til Magnus! Jeg synes julesokk på julaften er så syykt koselig. Dra dynen inn i kjellerstuen til mamma med min lillesøster, nappe julesokken av dørhåndtaket som på magisk vis har havnet der gjennom natten, ha på pysj helt frem til vi pynter oss for kvelden, se utallige julefilmer (Askepott, Hjemme Alene og familien Griswold for å nevne noen favoritter), spise godteriet fra sokken, julebaksten mormor har tatt med fra Stavanger, og bare nyyte julaften med lave skuldre. Det kan rett og slett ikke bli bedre enn det!

🥂Dra på julekonsert med Kurt Nilsen + gjøre mye ut av selve kvelden med en god middag på restaurant og vin i forkant.. ♥

🎄Jeg vil pynte til jul utenfor..! Kjøpe fakler, en fin liten gran jeg kan ha lys i, henge opp den hjemmelagde julekransen jeg lagde i fjor, og bare gjøre det skikkelig koselig rett og slett! Skulle gjerne hatt en reinsdyr slede på taket også, men da hadde jeg sikkert blitt kastet ut av sameiet.

🍗Lage juleribbe til søndagsmiddag en helg. Jeg gjorde det for første gang i fjor og det ble faktisk en suksess! Med mamma på øret gjennom telefonen kom jeg meg overraskende bra gjennom det. Nammm! Dette spiser vi forresten alltid på julaften også. Hva spiser dere på julaften?

🎉Arrangere minst to kvelder sammen med venninner i desember hvor vi baker, lager hjemmelaget gløgg og ser julefilmer. Så kooos!

🎆Planlegge en getaway på nyttårsaften! I fjor rømte M og jeg sammen med Billy til Geilo hvor vi tilbragte noen dager helt for oss selv. MacBooken ble liggende igjen hjemme i Bergen, jeg tok meg helt fri, mobilene lå urørt, og det eneste som var i fokus var avslapning før det nye året, skiturer og masse frisk luft. Nyttårsaften lagde vi en stor julemiddag, så på fyrverkeriene, lekte med stjerneskudd og bare levde skikkelig i nuet. Får frysninger..!

🏚Pynte pepperkakehus med familien! Det er en tradisjon vi alltid har hatt som jeg gleder meg like mye til hvert år. Det er så hyggelig!

🎁Bruke litt ekstra tid på gaveinnpakningen..! Det gjør jeg hvert år, og jeg synes det er stas å gi bort fine presanger som det er lagt litt ekstra kjærlighet i.

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i desember

 • Jeanette
  Så koselig;) vi har pinnekjøtt på julaften og ribbe på 1.juledag. 2.juledag er det torsk. Viktig å spise alt som har med jul å gjøre 😉

 • Ida
  Så koselig 🎅🏻 hvor er julekulen på bildet fra? Så fin!

 • tonje
  Den koseligste måneden, definitivt!! (selv med masse eksamener for min del, haha..) noen hektiske uker fremover, men da blir det ekstra deilig med juleferie også. Bloggen din gir forresten masse julestemning om dagen – gleder meg alltid til å titte innom 🎅🏻🎅🏻

 • Lisa
  Bloggen din blir bare finere og finere <3

 • Camilla
  Du har en så flott blogg! Jeg klikket meg inn i håp om å få litt inspirasjon til gaveinnpakning, for det er noe jeg vet du bruker mye tid på. Hvor kjøper du inn innpakningspapir og bånd? Jeg tar gjerne i mot litt inspo 🙂

Comments are closed.