fbpx

‘Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede
Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede’

•  •    •    •  •  •    •    

Julestemningen bruser i kroppen, og i dag tenner jeg det første lyset i DIY-adventsstaken min. Endelig! Jeg har hatt lyst til å tenne alle lysene hver kveld fordi den er så fin og nå kan jeg i hvert fall tenne ett, haha. I går handlet jeg inn til mormors beste oppskrift på kakemenn, og det blir kveldens kosesyssel mens gløggen står på varme i kjelen og julemusikken sprer stemning! Perfekt søndagsaktivitet før en hektisk uke står for tur. Mye jobb er på agendaen, men mot slutten av uken skal jeg til Oslo på julebord med den fine gjengen jeg jobber sammen med! Det gleder jeg meg skikkelig til. Hvordan går det med dere, forresten? Begynner julestemningen å synke inn? Håper dere klarer å nyte desember til tross for at julen byr på litt kaos også. Nyyt søndagen, fine ✨

3 Responses to 1. søndag i advent

  1. Jeg begynner å få litt julestemning, og det er noen år siden jeg har kjent på det – så det er veldig kjekt! Tror eksamenstiden også ødelegger litt for den typiske julestemningen, haha! Men nå er det avtalt bakedag hos mormor neste søndag. Det er årets begivenhet, spør du meg <3 Håper du får en nydelig søndag. Stor klem fra meg og Ekko <3
    http://www.charlottetunes.no

  2. Hvis du ikke har gjort det tidligere, kunne du dele oppskriften på kakemenn?…Eller ” kailla&kjerringa” som vi sier i trøndelag😁

Follow @ Instagram