fbpx

Heisann hoppsann! Jeg våknet med sommerfugler i magen i dag da det gikk opp for meg at det var 1. desember. Som et lite barn hadde jeg alarmen på alt-for-tidlig-for-en-lørdag, og frokosten ble spist i sengen mens vi så ikke bare én, men to julefilmer på rappen. Babor julekalender fikk jeg også, jippiii! Den sto faktisk på ønskelisten min til jul, men det hadde altså M allerede ‘snappet opp’. Den lå så fint under juletreet da jeg våknet i morges! Hver luke inneholder én ampull med godsaker til huden, og jeg sverger – huden min kommer til å gløde til julaften. Haha! Ønsker meg den kalenderen hvert år, jeg..

Genser fra GinaTricot
Dressbukse fra Zara

Siste finish på julepynten og treet er gjort, og vi har til og med tatt årets julekort her hjemme i dag! Det ble faktisk superfint. Billy løp rundt som en galning med reinsdyr gevir og mariusgenser, mens M og jeg sloss om ‘den beste siden’ til kamera. Kaotisk akkurat som julen skal være, haha! Guurimalla..

Nå står hjemmelaget pizza og litt rødvin på kveldens agenda. Gleder meg til en stemningsfull desember her inne! Klem ✨


23 Responses to December to remember

  1. Hei!
    Så utrolig koselig du har det! 🙂 Jeg lurer på om du er “fornøyd” med magasinholderen fra aytm? Jeg vurderer å kjøpe den, syns den er så fin, men er redd jeg f.eks går fort lei osv da den ser ut til å ta litt plass.

  2. Så fin genser! Kan du linke til den? Det var flere litt like til Gina Tricot sin hjemmeside. For et fantastisk juletre du har! 🙂 Hvor har du kjøpt julestjerna som henger i vinduet? Har du link til den også kanskje? Hadde vært inspirerende å se hva du ønsker deg til jul forresten. Håper du ikke venter for lenge med å legge ut det innlegget (så du skrev du ville gjøre det), siden mange kjøper julegavene allerede nå i begynnelsen av desember om de ikke allerede har kjøpt.

Follow @ Instagram