fbpx

Oh my goood.. Det gikk akkurat opp for meg at når jeg våkner i morgen, da er det 1. desember! Da kan julen offisielt starte for fullt og jeg skal stå opp tiiiidlig. Men inntil den tid skal den siste fredagskvelden i november nytes med fredagstacoen på bordet, julebrus i glasset, Idol på skjermen og mine to favoritter i sofakroken. Lørdager er vanligvis ‘helligdagen’ min i uken hvor jeg tar meg fri fra “alt”, men i og med at jeg elsker julen kan jeg ikke la bloggen stå uoppdatert på selveste 1. desember. Så med andre ord, klikk dere gjerne inn hit i morgen for litt kos og julestemning! Nyyt fredagskvelden ✨

4 Responses to Last day of November

  1. Gode gode deg 💘 Gledes stort til desember måned med hyggelige sammenkomster, pynt og glitter, sene kvelder med film og gløgg og ikke minst oppdateringer fra deg!

    Varmer hjertet mitt at du har det så bra for tiden. Du viser at hardt arbeid lønner seg og jeg ønsker deg bare det beste 🌸 Klem ✨

Follow @ Instagram