· Eirín tipser ·

For the love of pantyhose

God morgen! Hver tirsdag fremover kommer jeg til å kjøre på en fast spalte om heter «Eirín tipser». Jeg kommer til å tipse om alt mellom himmel og jord som jeg virkelig liker og føler for å dele med dere. Jeg kjører i gang med spaltens første denne tirsdagen oooog… Let’s talk pantyhose! Det kan være et evig strev å finne de perfekte strømpebuksene så jeg tenker at jeg skal hjelpe dere litt på veien om dere enda er på leting. Enten er de for tynne, eller for tjukke. Noen er mindre slitesterke enn andre, og kanskje siger de litt også? Jeg har favorisert modellen som heter Control Tights 100 den Matte fra H&M i flere sesonger, og den er enda en vinner. Believe me, jeg har strømpebukse-erfaring (haha) og disse er akkurat passe tett for den kalde sesongen. Jeg elsker også at de er laget for å holde litt inne, for da siger de heller ikke. Ellers er det verste jeg vet shiny strømpebukser. Can’t stand it! Så navnet «matte» snakker vel for seg selv. Det passer meg midt i blinken! Når det kommer til størrelse kjøper jeg alltid strømpebuksene mine litt store da jeg føler at de varer lengre da. Muligens det bare er ved følelsen, men jeg holder meg til den teorien, he he..

· Eirín tipser ·

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “· Eirín tipser ·

 • malin
  Tusentakk for tips! Jeg er en av dem du nevner, som er på evig jakt etter den perfekte strømpebukse! Er sååå lett at de revner og får hull 🙁 Denne skal jeg definitivt prøve da jeg er stor fan av å kombinere store strikkegensere med tights 🙂 Ha en fin tirsdag Eirin! Klem <3

 • Stine
  Hei Eirin! Hvordan vasker du dine strømpebukser? Jeg har en dårlig uvane ved å bare kjøpe ny hele tiden, men det er ikke så lønnsomt.

 • Disse har jeg også sverget til i flere år:) de er de eneste som funker ordentlig bra, som er passe tykke og som ikke sakte men sikkert sklir ned, haha!

 • Kari
  Hei Eirin!
  Jeg lurer på om du kan gi meg navnet på skolettene du hadde på deg da du dro til københavn idag? har du link blir jeg glad!! tusen takk!! 🙂 mvh Kari

 • Jeg bruker også disse og har gjort det lenge! Helt klart en favoritt 😀

 • -M
  For en flott blogg du har! Du har alt, oppskrifter, mote, inspo og mye mye mer! Love it♡

 • Stine
  Nei nei nei nei nei Eirin!! Dette var jo en liten hemmelighet, jeg har brukt disse strømpebuksene i årevis selv:D Får håpe ikke halve Norge kjøper disse så de blir utsolgt nå som du har tipset om de :p

 • Martha
  Er også veldig glad i disse. Og de holder seg veldig godt, synes jeg. Kan ha de over år, faktisk! Jeg har bare hatt dem i riktig størrelse (small), og det har gått helt fint her 🙂 God anbefaling dette!

 • Synne
  Hvor er jakken fra???❤️

 • Supert tips, jeg kjøper alltid mine for store også! Føler at de ofte siger litt mer hvis de er for små, og for små strømpebukser må være mitt største mareritt, haha.

 • Så morsomt, her om dagen satt jeg og sjekket rundt på nettet for å finne noen bra strømpebukser! Så dette tipset kom på perfekt tidspunkt. Skal jammen sjekke ut disse fra H&M, tror det kommer til å bli bra! Takk for at du alltid inspirerer 🙂

  http://livethoughts.blogg.no/

 • Silje
  Hei! Kunne du komme med noen tips om hvordan man kan, missforstå meg rett, spise et normalt sunt måltid i løpet av en dag? Jeg er igrunn sunn i meg selv, men jeg liker godt en ordentlig norsk middag med kjøttkaker. Jeg spiser grovt brød til frokost, som jeg vil si et «vanlig, sunt» kosthold. Men jeg ønsker litt mer variasjon, samt ha et vanlig kosthold. Kunne du kommet med noen tips? 🙂

 • Camilla
  så morsomt, og et bra tips:)) gleder meg til tirsdagene fremover:)) klem<33

 • Vårild
  Så glad jeg ble nå! Jeg satt å ventet på bussen i den kalde høst-vinden å så dette innlegget å da måtte jeg jo smile av ren glede! For det første leter jeg fortsatt etter et par strømpebukser som ikke shiny eller siger, så jeg må jo prøve disse! For det andre ble jeg enda gladere da dette skal bli ett fast innlegg hos deg HVER tirsdag!? Dette er noe jeg virkelig ser fram til, en glede i hverdagen for meg!
  – Vårild 🙂

 • Carina
  Takk for tips! 🙂

 • Marlene
  Et godt tips! og for en herlig ny «kategori» om jeg kan kalle det, det 🙂

 • Siri
  Takk for tips!

  Anbefaler også Filippa K’s strømpebukser, både 30 og 60den. Har hatt mine i over ett år og vasker de hele tiden, fremdeles ingen hull! Er superfornøyd!! Ligger på rett over 200kr, og er verd hver krone 🙂

  Ha en super dag!

 • Haha åh gud! Har det på samme måde med matte strømpebukser, det er det værste!!! Shiny er et kæmpe no-go 😀

Comments are closed.