Heading to DenmarkHeading to DenmarkHeading to Denmark

Jakke fra FWSS / Støvletter: HER (adlink) / Passholder: By Malene Birger


All set and good to go

I dag går turen til Århus i Danmark og jeg reiser med min fantastiske venninne og kollega, Cath. Det er jo drømme-scenarioet å få dra med en av sine beste venninner i forbindelse med jobb! Det er bare en dagstur, men jeg regner likevel med at vi får tid til å kose oss litt mellom slagene. Kanskje jeg får smelt nedpå en rød pølse også, he he.. Jeg pakker meg inn i den nye favorittjakken, med godt grep om den fine passholder min fra By Malene Birger. Har noen av dere være i Århus tidligere? Jeg har hørt mye fint om byen, så gjett om jeg gleder meg. Ha en fortsatt god tirsdag!

Previous Post
Next Post

26 thoughts on “Heading to Denmark

 • Heldiggris! Jeg har bodd i Århus ett år, det er en så smuk by! Kos deg masse 🙂

 • rebecca m.
  Spis på Vaca på Mejlgade, det er virkelig godt 🙂

 • Helene
  Jeg bor og studerer i Aarhus. Hvis dere får tid må dere sjekke ut latinerkvarteret, fineste delen av byen synes jeg ?

 • AS
  Den byen er så koselig!

 • Kos dere masse og god tur! Elsker virkelig den nye kåpen din, og passholderen fra Malene Birger var superfin <3

 • Haha, først trodde jeg det var Billy som lå på bordet, men så var det bare jakken din… Kos deg i Danmark! Jeg har vært i Århus et par ganger, det er en kjempefin by:)

 • Kos dere masse masse! Det blir sikkert en helt super måte å tilbringe dagen på 🙂 Du fortjener å kose deg litt ekstra nå og i fint selskap er det også! <3

 • Rikke
  Hvor skønt du besøger Århus, det er min fødeby! 😀

 • Stine
  Kos dere supermasse! Kåpen/ jakken så kjempegod ut! Håper vi får se den på?

 • June
  Århus er en fantastisk koselig by, er student på arkitektskolen og stortrives. Om dere har tid vil jeg anbefale dere å ta turen til latinerkvarteret som er en gammel del av byen med en mange koselige cafeer, resturanter og småbutikker. Drudenfuss har super god brunch/lunch og La Cabra har nydelig kaffe! 🙂 Kos dere.

 • Emmely
  Hei!
  Lurte på om du har kjøpt Caroline Berg Eriksen vesken? Synes det så sånn ut på Snapchat <3 Isåfall, kan du komme med noen tips til hvilke klær som funker til den? Jeg har så lyst til å kjøpe de, men vet ikke hvilke klær sompasser!

  Masse klemmer <3

 • Så fin passholder! Har så lyst på både den, vesken og deksel til mobilen min:)

 • Liselle
  Hvordan klarer du å være så komfortabel med å være alene? Jeg har nettopp flyttet til en ny plass i forbindelse med studier, og bor helt alene. Har lyst å kose meg alene, men istedet ender jeg opp med en ekkel følelse av ensomhet og usikkerhet. Trenger et godt råd <3 Klem fra Liselle

 • Har hørt mye bra om Århus, men jeg har aldri vært der selv. God tur og kos deg! 🙂

 • Bell
  Goood tur!! Gleder meg til bilder 🙂

 • julia
  den jakken var superfin! hvilken størrelse har du i den, og hva koster den? ser den er utsolgt på nett for nå… 🙁

 • ida kristine
  Håper du hadde en kjempefin tur! Hvor er skoene på bordet fra? Di var så stilige! 🙂

 • Anonym
  Har du sett yoga-innlegget til Hannemjas.blogg.no? Nesten identisk ditt, begynner å bli litt drøyt- spesielt når så mange lesere legger merke til det.. Hun godtar heller ikke kommentarer der det blir påpekt. Synd hun ikke kan krediterer deg, når det er så tydelig hvor hun henter det fra.

  • Brita
   Dette skriver jeg under på! Irriterende hvor likt det er. Synd at det blir sånn!

  • Henriette
   Jeg la igjen en kommentar hos henne hvor jeg skrev følgende «Hei! Du har en veldig fin blogg, men jeg kan ikke unngå å legge merke til likheten til Eirin Kristiansen sin blogg. Finner du mye inspirasjon fra henne? 🙂 Klem» men den ble ikke godtatt. Jeg mener det er ren kopi, og det første jeg la merke til når jeg klikket meg inn var likheten til din blogg. Dersom jeg var deg ville jeg ikke satt pris på noe sånt :/ Det er jo plagiat..

   Klem.

 • Sofie
  Hvor mye betaler dere for leiligheten i mnd??! Så fin! Og den utsikten.

 • Christiane
  Hei!
  Jeg lurer på hva du anbefaler å handle i New York? Hvilke butikker og merkevarer? Hva er spesielt billigere der? ?

 • Karoline
  Hvor kjøper du alle Malene Birger produktene dine?:D

 • Emina
  Hei 🙂 Hvordan er disse skoene fra nelly å gå i, og hvordan er de i størrelsen? Har vurdert å bestille meg akkurat disse, men er så lite informasjon om dem på nett.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Emina! De er fantastisk gode å gå med. Helt normal i strl 🙂

Comments are closed.