I jobben min er jeg avhengig av laptop’en min hver dag og derfor var gleden stor da jeg i samarbeid med Elkjøp fikk teste ut SurfaceGO! Jeg har aldri falt helt for nettbrett tidligere, fordi jeg føler de begrenser hva jeg kan gjøre i jobben min. Derfor drar jeg heller med meg laptopen overalt! SurfaceGO derimot? Den har samme ytelse som en PC, til tross for at den har smidigheten til et nettbrett! Hvor perfekt er ikke det? Den er så liten og lett – passer perfekt i hverdagsvesken. Kjøper man tastaturet og pennen utenom, er ‘desktop’ opplevelsen fullkommen! Dessuten elsker jeg at den har integrert dockingsystem slik at skjermen står stødig på bordet av seg selv når jeg jobber. Om man skal ut å reise er den nydelig å ha med på flyet, eller om man rett og slett bare skal ligge å slappe av i sengen med en god serie er den også super til det. Vil også nevne at den kan låse seg opp ved og kun scanne ansiktet ditt. Så fancy!

•  •    •    •  •  •    •    

SurfaceGO finner du HER hos Elkjøp, og tilbehøret kommer i ulike farger. Personlig gikk for svart, fordi jeg synes det er delikat og lekkert. Jeg vil også trekke frem at fornøyde kunder er førsteprioriteten til Elkjøp, og du kan faktisk teste produktet i opptil 50 dager hjemme før du bestemmer deg! Klem

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Vlog│Daily life with SurfaceGO

 • Wow!! For en fantastisk gjennomført video 😍😍 Ikke rart så mange vil og ønsker å samarbeide med deg. Du er helt latterlig dyktig!! Stor inspirasjon <3 klem
  http://www.charlottetunes.no

 • Susanne casandra

  Sykt bra video 🙂

 • Stine

  Fine fine deg Eirin! <3
  For en utvikling du har hatt som influencer, du er helt rå! Du har alltid vært en så stor inspirasjon for min del. Husker for noen år siden at jeg alltid gikk innom bloggen din for å lese når jeg hadde dårlige dager. Hadde selv en periode som deg med utestenging av venninner og opplevelsen av og ikke bli invitert. Følte derfor du nesten da ble som en venninne som hadde opplevd det samme og som man kunne lene seg på. Forsto etterhvert at det å stå i stormer gjorde meg sterkere og at valg måtte tas.

  Var innom klessalget ditt i Bergen her for noen år siden og fikk et så hyggelig inntrykk av deg. Bare en varm og hyggelig person som virket så imøtekommende( fikk også kapret med meg Skappel genseren din) heh, så fornøyd!

  • ÅÅ, stine! Du er så snill, vil gi deg en stooor klem. Så morsomt at vi har truffet hverandre på klessalget, husker deg faktisk når du nevner skappelgenseren 😍 Heldige meg som har deg som leser – verden trenger flere som deg! Håper du har hatt en fin helg, stor klem fra meg ♥️

 • Marte

  Skikkelig fin video, den dronen kommer godt med! Bittelite tips til neste gang er at teksten til tider var vanskelig å lese – så klart på grunn av skiftende motiv bak, men likevel. Har lett litt i arkivet ditt for å se HVOR dressen din her er fra, SÅ FIN! <3

  • Takk Marte!! ♥️ Og dette skal jeg tenke på til neste gang – er litt newbie med vlogs 😇 Dressen min er fra Mango, er så nydelig!! Stor klem

 • May

  Hei Eirin! Jeg kommenterer sjelden på blogger, men nå ønsker jeg virkelig å skryte over deg. FOR en fantastisk bra og gjennomført video! Jeg pleier alltid scrolle forbi annonserte innlegg hos alle bloggere fordi jeg synes det blir så overfladisk.. Men jeg synes du formidler så troverdig! Alle innleggene dine er gjennomført med kvalitet og genuinitet. Det har vært en fryd å følge deg i så mange år. Stå på videre! Du er virkelig god, og etter min mening en av få indluencere som gjennomfører jobben sin bra. Jeg håper du får det fantastisk i Marbella, det fortjener du! ❤️

 • Maiken

  Hvor er dressbuksa og blazeren fra?

 • Panos Panay i Microsoft hadde nok blitt glad av å ha sett den videoen der 🎬 Knall bra video med proff musikk i bakgrunnen. Budskapet med Surface Go kom bra frem Eirin 👩‍💼 Du er flink som alltid 😎

 • Christina Tandrevold

  Heei fineste <3 Jeg skal til New York 4 dager i januar, og lurte på hva du mener er et must å gjøre, se og spise i og med at det ikke er så mange dager?<3 Du var forresten helt nydelig på denne videoen! Stor klem <3

 • Asså fy sören så flink du er. Drömmeinfluencer du, retten og sletten!

 • Celine

  hvor er toppen din fra?:))

 • Celina

  Ææææ! Ble helt forelska i den Chanel veska!! Hva heter modellen? Har du kjøpt den i Chanel butikken eller vintage?

 • Så fin video og så vakker du er!! 🙂

Comments are closed.