I går møtte jeg solstrålen Kristina for lunsj, og det var SÅ KOSELIG! Hun er som tidligere nevnt på ferie her med familien sin for en uke, og da måtte vi selvfølgelig catche’ opp. Det er tross alt et halvt år siden sist vi så hverandre! De leier det suuperfine huset bare 10 minutter unna meg, men likevel klarte jeg å kjøre rundt hele Marbella for å finne henne. Jeg brukte over en time og skjønner ikke hvordan jeg fikk det til. Jeg ringte Kristina og bare ‘JEG FINNER DEG IKKE!! Er 20 minutter unna deg i følge kartet?!’ Og hun bare ‘OKAY, HØRER DU MEG NÅR JEG ROPER NÅ?’ ‘NEEII!!’. Like vimsete begge to 😂

Vi bestilte nok av mat da vi begge var skrubbsultne etter biljakten for å finne hverandre. Haha! Sharing platter, hver sin smoothie bowl, freshe juicer og iskaffe sto på menyen vår. Etter dette bestilte vi hver sin crêpe i tillegg. Skal ikke stå på matlysten når vi to møtes til lunsj! Det er sikkert og twist 😋

Etter lunsjen og timesvis med skravling dro vi til Kristina. Jeg måtte jo selvfølgelig sjekke ut huset de bor i! Jeg fikk også møte foreldrene, og ett sekund mens vi ventet på at de skulle åpne døren fikk jeg følelsen av at jeg skulle møte svigers. Haha, litt svett der ja! Herregud for noen fine mennesker. Hadde lett flyttet inn hos dem denne uken, men da hadde nok Billy og M blitt nedfor! I morgen skal vi ut på middag, og det gleder jeg meg veldig til. God mandag ✨

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “Girly time with Kristina

Comments are closed.