.. I love a slow weekend breakfast

Treat yourself with a fresh weekend bouquet 

.. My favorite homemade chia pan bread (get the recipe here)

. . .

Ro i sjelen på morgenkvisten.. Det er lite som slår en rolig og lang helgefrokost i pysjamasen. Jeg elsker å sitte lenge med frokostbordet å nyte frokosten i helgene med ekstra kaffe på kannen! Det er et øyeblikk jeg setter stor pris på når muligheten byr seg. Spesielt når spisestuen er vendt ut mot verdens fineste sjøutsikt. Da senker skuldrene seg! I helgene har man gjerne litt ekstra tid til overs, og da liker jeg å lage noe ekstra godt til frokost. Grytebrødet er en favoritt hos meg, og jeg lagde røren før jeg la meg fredag kveld. Lørdagsmorgen var det bare til å steke i vei, og resultatet ble like bra som alltid! Det er nærmest umulig å feile med grytebrød. Nå har jeg akkurat våknet uthvilt etter en god natt med søvn, og jeg var på rekekveld hos bestevenninnen min i går kveld. Helt perfekt! Om en halvtime skal vi møtes på trening, og jeg har på følelsen at dette blir en bra søndag. Håper helgen har behandlet dere bra, søte 

// Peace of mind.. Nothing beats a nice and slow weekend breakast in your pj’s! I love sitting with the breakfast table as long as I possibly can in the weekends, enjoying yummy food and fresh brewed coffee. Moments like these are precious to me, and I do it whenever I get the chance to. In my home the dining table is facing the sea view and I can feel my shoulders lower just thinking about it. It’s so nice out here! I shared the chia pan bread recipe with you a few weeks ago, and It’s one of my favorite recipes ever. It’s so easy to make, tastes amazing and is not to mention kind to your body and stomach as well. I spent my Saturday night at my besties place and it was so cozy! We did a shrimp and wine night – and I woke up this Sunday morning fully rested. I’m meeting her at the gym in half an hour, and I can just feel that this is going to be a nice Sunday. Important before the new week kicks in! Enjoy!

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Weekend breakfast

 • Christine
  Hvor er serviset ditt fra, Eirin?
  Skikkelig fint 🙂

 • Christine
  Hvor er serviset ditt fra, Eirin? 🙂

 • Susannecasandra
  Dette så kjempe godt ut 🙂 jeg liker også å bruke langt tid med frokost borde i helgene 🙂
  Ha en fin dag å en god trenings økt 🙂

 • Unni
  Kan jeg spørre hvor den sorte lange treningsgenseren du hadde på Snap i dag er kjøpt/merke? Utrolig fin!

 • Hei Eirin!
  Kunne du laget et innlegg hvor du snakker om redigering av bilder og hvordan du bruker kameraet ditt og hvordan du tar bilder? Har sett du har et olympus kamera, kunne du skrevet litt om dette?

 • Julie
  Hvor er speilene på veggen du viste på snap fra???:D måå ha!

  • De fant jeg i en nettbutikk for leenge siden som jeg ikke husker navnet på. Fikk de siste som var igjen :O Et kupp!

 • Susannecasandra
  Hvor er de svarte skoene fra ?(snap i dag)

 • Siri
  Jeg har litt spørsmål ang. Billy, siden jeg henter valp i morgen, samme rase som han ☺️ Hvor har du kjøt den svarte selen han har på seg når dere er ute? Hvor har du kjøpt skålene og boksen med hundemat som står under trappen din? Jeg lurer også på hvor du kjøper sjampo og balsam til Billy og hvilket merke det er.
  Tok det lang tid før han ble husrein og ikke gjorde fra seg inne, og hvordan var nettene? Hvor tidlig begynte du å øve på å la han være hjemme alene, hvis du feks skulle på trening en times tid?
  Håper på svar fra deg ?

  • Hei Siri! Selen er fra dyrebutikken, omtrent alle selger Puppia merket såvidt jeg vet 🙂 Matskålene er fra Bloomingville og bøtten med for er fra Kremmerhuset. Billy brukte tid på å bli husren, men så fort jeg begynte å ha han i bur når jeg var borte sluttet han helt. Nå har jeg han ikke i bur lengre når han er alene vel og merke, og han har ikke hatt et uhell siden 🙂 Vokst det av seg!

 • Ingrid
  Hei! Den ble så utrolig fin den veggen du la ut bilde av på snapchat i går! Har hatt lyst til å male en av veggene mine lenge og tror den fargen hadde passet veldig fint. Kunne du lagt ut navnet på malingen? 🙂 Tusen takk <3

 • Tonje
  Hei:) hvilket merke er serviset ditt? Fant ikke på kitchn sin nettside.

Comments are closed.