· Gave my phone a little makeover ·

Jeg er stort sett på telefonen min gjennom hele dagen og svarer på mails, oppdaterer sosiale medier, tekster, har telefonmøter.. The list goes on! Og da er det ekstra hyggelig når telefonen er ekstra fin å se på. Jeg har ønsket meg dette dekselet i en liten evighet, og synes det er så sommerlig og fint.

// I’m always on my phone answering emails, texting, updating social media, having phone meetings.. The list goes on! And then especially it’s extra nice when the phone is nice to look at as well. I’ve been wanting this case for a while, and I think it looks so nice. Especially when summer is coming!

Den fine innpakningen er nesten halve gleden. Såå fint!
// The nice gift-wrapping is almost half the pleasure, haha

♥ ♥

Jeg har ikke vært noe særlig glad i Gucci tidligere, men det siste året har det vokst veldig på meg. Og ja, det er kanskje bar et ‘overfladisk’ mobildeksel av en unødvendig investering for noen, men ønsker man seg noe så ønsker man seg noe. Girls will be girls! Telefonen fortjener en liten makeover den også.

// I haven’t been that fan of Gucci earlier, but it has grown on me the past year! And yes, it may be ‘superficial’ to buy a phone case like this, and to many it may seem unnessecary, but if you want something you want something. Girls will be girls! The phone deserves a little makeover too sometimes.

· I ordered the case HERE ·

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “Something for myself

 • susannecasandra
  Dette var kjempe fint 🙂
  kan jeg spør hvor de svarte skoene du gikk med i dag er fra ?<3 @( holder på å bli gal har leita over alt på nett i hele dag haha )
  ha en fin dag videre <3

 • Elisabeth Hoff
  Hei! Først, takk for mye og fin inspirasjon på bloggen din:-) Jeg har vurdert å kjøpe fra Gucci sin nettside flere ganger, men tør ikke på grunn av toll og mva. Er det inkludert i prisen du ser på nettsiden?
  Ha en fin dag videre!

 • Tone
  Heisann!
  Veldig fint mobildeksel! Vel fortjent 🙂
  Lurte bare på om du måtte betal noe toll/frakt på Gucci si nettside? Vurder å bestill ei veske der ifra.

 • Thea
  Såå fint! Og herregud, så søt Billy var på snap i dag haha. Jeg skal få meg en liten maltipoo nå om tre uker (!!) så hvis du har noen tips eller flere morsomme ting man kan kjøpe (elsket innlegget om ting fra ebay til gærne hundefolk hehe) så hadde jeg blitt veldig glad! Har mye erfaring med hund, men dette er den første lille vovven jeg skal ha selv (familien har alltid hatt fuglehund), så er veldig spent 🙂
  Stor klem til deg søta! <3

  • Haha, han er VERDENS herligste 😀 Jeg ler meg ihjel hver gang han begynner å ule til musikken.. Så spennende med nytt familiemedlem, unner deg virkelig den følelsen. Jeg raidet hele e-bay! Jeg har ikke noe spesielt jeg foretrekker, jeg synes bare det er koselig å klikke gjennom ALT til hund. Men Billy elsker virkelig dental beinet med mint som kommer i turkis farge 🙂 Du finner det på ebay. Det er som en evighetskule!

 • Anja
  Har du byttet ut Huawei Mate 9 Pro, eller var det den telefonen bare midlertidig reklame? 🙂

 • seila
  Hvordan er det med frakt og toll fra nettsiden? 🙂

 • Så lekkert!!

 • Very you! <3

 • Cecilia
  Deksel, ja….. MEN den nye, gule Gucci-veska di!! <3 Gleder meg til å se outfit med den. love love love. er det samme fargen som Kenza har? 😀

  • Den er så fin 😀 Ja, jeg tror det! Gucci har vel bare den type gulfargen i siste kolleksjonen mener jeg! Klem

 • Kommer det med toll når man bestiller over nettsiden til Gucci? <3

 • mia
  Det er til tider vanskelig å komme inn på bloggen din med mobilen, den bare laster og laster også kommer det opp noe «error» av noe slag. Merker selv at jeg leser bloggen din mindre og mindre dessverre siden dette er irriterende, og har på godt så lenge 🙁

 • Julie
  Hei vakre! Bruker du fortsatt Asus Zen pcn og er du i såfall fortsatt fornøyd med den? Den ser virkelig lekker ut og jeg vurderer sterkt å kjøpe meg den 🙂 🙂

 • M
  Hei! Hvorfor skriver du at den er kjøpt fra Gucci.com, men det ligger et kort fra mytheresa der?:) sånn som følger med pakken?:) man får i hvert fall toll derfra

 • Victoria Sneve
  Har du bestilt fra Gucci sin hjemmeside??Finner ikke dekselet til Iphone 7 på nettbutikken.

Comments are closed.