Invitert av Scholl

God lørdag  Håper dere koser dere i solen og nyter helgen! Her kommer et lite bildedryss fra jentekvelden med Scholl i Oslo. Bobler i glasset, personaliserte ballonger, skjønne jenter, middag på Ling Ling etterfulgt av opplæring i å lage drinker på The Thief. Alt i alt en superkoselig kveld!

#TheSneakerFeel

· Sweet girls & pink balloons ·

Kvelden startet hos pressebyrået Geelmuyden Kiese hvor det ble velkomstdrinker, smoothies, snacks og hyggelig mingling. Vi fikk også en innføring i de nye Scholl GelActiv sålene, og pratet med en fotterapaut om alt fra vonde bein i høye hæler, til gode tips for å ta vare på føttene i hverdagen.

♥ ♥ ♥

. . .

Jeg har en veldig høy vrist, og går derfor sjelden i høye hæler da jeg får smerter i føttene etter en liten halvtime. Jeg kjøpte meg faktisk et par såler da jeg var i New York, for at Stuart Wetizman skoene mine ikke skulle bli til et bomkjøp av noen støvsamlere. GelActiv sålene fra Scholl virker støtdempende og er utrolig gode å legge i alle typer sko. De kommer i flere varianter, og redder fort en kveld ute i høye hæler, såvel som en lang dag på sightseeing!

Det finnes 4 forskjellige såler i GelActiv-serien, og de koster 199,- per pakke. Man har såler for ‘flat shoes’, ‘everyday heels’, ‘extreme heels’ og ‘open shoes’ som jeg har lagt i dette favorittparet fra Steve Madden. Endelig kan jeg bruke dem lenge uten noen form for smerter i føttene! De går til asolutt alt og er så fine.. Alle gelsålene fra Scholl passer størrelser mellom 35 til 40,5 og er supertynne. De er umulig å skimte, og kan flyttes rundt i favorittparene dine!

Bordet hos pressebyrået var dekket i alt fra rosa popcorn til friske peoner.. Såler er kanskje ikke noe man tenker så mye over, men det burde man så absolutt! Det gjør rett og slett livet litt mer komfortabelt å leve til det fulle – uten å gå på komprimiss med vakre sko som man ellers gjerne ville valgt bort.

♥ ♥ ♥

.. Nyt lørdagskvelden, og kos dere videre i helgen 

Foto: Hege Janson Skogen.

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “G I R L S N I G H T

  • Hei! Lurer på hvilket kamera du har brukt på disse bildene? (Bilde nr 2) Og evt. redigeringsprogram? Dødsfin pynt og ballonger! Klem

  • Susannecasandra
    Så ut som dere koste dere 🙂 disse sålene er så gode 🙂 bruker de i alle sko så si 🙂

Comments are closed.