· Life’s better with flowers and balloons ·

Top: H&M
Jacket: Noisy May
Cardigan: Shanghai
Sunnies: Komono
Jeans: TopShop
Boots: Bianco

❥ The Friday feeling visualized in a photo

· I’m in love with this location. Happy fri-yay! ·

Blomster, sol, venner og nydelige ballonger.. Det blir ikke stort bedre enn det! Jeg var en liten tur i Oslo denne uken på event, og der var det personalisterte ballonger som ventet. Dere vet hva jeg synes om ballonger! Jeg vurderte et øyeblikk å ta dem med meg på flyet hjem, men det kunne fort blitt til en smule pinlig situasjon i sikkerhetskontrollen. Haha! Jeg kom hjem igjen til Bergen i går kveld, og her er det nesten sommer. Det gjør meg så uendelig glad! Og at det er fredag og helg i dag kunne jo ikke blitt bedre.. Til tross for mye reise, prøver jeg å holde den faste tradisjonen med ‘familie-fredag’ og i dag venter taco hos pappa når kvelden nærmer seg. Det er viktig å prioritere familie, til tross for at det er lett å utsette når andre ting og to-do’s faller i fanget. GOD HELG 

// Flowers, sun, friends and personalized balloons.. It doesn’t get much better than that! I went to Oslo this week on an event, and personalized balloons where waiting for me at the location. You know how I feel about balloons! I love them! For a moment I was considering bringing them home, but that could quickly turn into an awkward situation in the airport security ha ha.. I got back home to Bergen last night, and it feels like summer has arrived. It makes me SO happy! And waking up to Friday and weekend.. My heart skips a beat! Even though I’m travelling and working a lot, I always try to keep the ‘family-Friday’ holy. Tonight I’m having tacos with my dad, and I can’t wait to see him again. It’s so important for me to keep the family traditions. Happy weekend! 

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Under the blossom tree

 • Linn
  Ååå så fint! Hvor i Oslo er dette? 🙂

 • Martine
  Får fortsatt ikke opp bildene dine, står bare og laster :/

 • Kine
  For en fantastisk location? Og du da, du har en så herlig utsråling og du ser bare helt fantastisk ut?? Nyt helgen og kos deg masse med familie-fredag??

 • Susannecasandra
  Så fine bilder 🙂 har du link til toppen ?:)

 • Fride
  Hvor har du kjøpt dongerijakka du har på snapstory?:)

 • Anette
  Jeg får heller ikke opp noen bilder på dette eller tidligere innlegg.

 • Love these photos! You look great 🙂

 • Marthe
  Hei! Lurer på dette hemmelig prosjektet du nevnte før jul, som du jobbet masse med. Når får vi vite noe om det? Er så spent 🙂

 • Mia
  Vet du hvor man kan kjøpe solbrillene på nett? Veldig fine ?

 • Mia
  Åhhhh kan ikke vi få se veske samlinga di snart? Du har virkelig drømme garderoben!!???

  • Vet du jeg får så mange frekke kommentarer når jeg poster noe som helst dyrt, at jeg orker ikke å ta den kampen flere ganger!

 • Anne Marte
  Fantastisk fin blogg du har, Eirin! Jeg prøver å klikke meg innom daglig og får mye herlig inspirasjon?!
  Kan jeg spørre om når du kjøpte den sorte jakken fra Noisy May?, den var så fin? Håper den er å finne i butikkene fremdeles☺️

Comments are closed.