I samarbeid med L’Occitane

Etter nesten 5 år er det klart at jeg har fått samarbeide med mange spennende og inspirerende kunder. Jeg våger å si at er en av mine favoritter, nettopp fordi jeg har så gode relasjoner til dem fra tidligere – lenge før et samarbeid ble inngått. Jeg er oppriktig stolt over å ha dem som samarbeidspartner, og jeg bruker produktene deres på daglig basis. Nå har L’Occitane lansert sin aller første Aromatiske Gourmand-duft, og den har blitt en favoritt!

❥ En duft inspirert av lyset i Provence

For litt siden møtte jeg over lunsj, og da ble jeg introdusert for den nye duften deres for første gang. Jeg husker jeg sprayet meg i den på vei til flyplassen rett etterpå, og jeg elsket den. Jeg er vanligvis kresen når det kommer til parfyme, men denne er lett å like. Man får rett og slett gode og varme vibber av den! Duften er inspirert av de intense sanseinntrykkene som oppleves under en spasertur over engene i Provence under den gyldne time.

 er etter beskrivelsen til L’Occitane en krydret og aromatisk duft som glir over i en søtere kjerne, før den runder av med bunnoter av sensuell musk. Jeg synes den er akkurat passe søt, og det er ikke mye som skal til for at den varer hele dagen. Den fine flasken pynter baderomshyllen!

Vinn en middag for 4 personer i solnedgangen og opplev den gyldne time.

I rød tråd med den nylanserte duften har jeg en liten konkurranse til dere. Vinn en deilig middag for deg selv og 3 venninner i solnedgangen for å oppleve den gyldne time! Alt du trenger å gjøre for og delta er å kommentere hvorfor du og dine venninner skal vinne. Kriteriet er at dere bor / eller har mulighet til å være i Oslo for anledningen. Håper dere har lyst til å delta! Ta gjerne turen innom for å teste den nye parfymen også… Lykke til 

Previous Post
Next Post

38 thoughts on “Terre de Lumière

 • Stine
  Har veldig lyst til å gjøre dette med mine venninner med tanke på at de er russ i år og ikke jeg. Vi har derfor ikke mye tid i mai måned til å finne på noe koselig sammen før vi slutter på VGs. Hadde derfor vært utrolig hyggelig æ finne på noe med et par av mine nære venninner før vi flytter hver for oss. Hvem sier ikke nei takk til en slik mulighet med noen av sine flotte venninner!

 • Nora
  Du er virkelig flink til å ta inspirerende bilder, blir helt fascinert!
  En ting jeg lurer på Eirin, hvor mye ser du til søsteren din?
  Klem

  • Tusen takk Nora <3 Jeg ser henne ikke så ofte som jeg skulle ønske! Ett par ganger i måneden kanskje.. Klem

 • Kristin
  Hei, Eirin 🙂 jeg klikker meg alltid innom bloggen din, for jeg synes den er så inspirerende! Men de siste månedene så har det blitt så voldsomt masse annonser, som jeg alltid scroller meg gjennom, uten å lese. Savner antrekksbilder og generelt det hverdagslige som du hadde før. Stå på videre! 🙂

  • Det blir bedre fremover Kristin, jeg er klar over det selv. Har bare vært ekstremt tett agenda, og da skiller annonser seg ekstra mye ut når det er mangel på andre innlegg. Takk for tilbakemelding :*

 • Samira
  For å være helt ærlig, så er ikke grunnene så mange… MEN.
  Flere uker med eksamensperiode, og åtte år med jobb hver eneste sommer – har gjort at jeg ikke har vært utenlands eller fått unnet meg noe ferie/skikkelig opplevelser på disse årene.. En slik opplevelse delt med gode venninner hadde derfor vært prikken over i-en, kjære Eirin <3

  Ha en fin uke videre!

 • Kine
  Jeg har mine nærmeste venninner boende i Oslo, mens jeg bor en time unna.. Det er ikke så langt, men i en hektisk hverdag blir det til at vi ikke treffes så ofte som vi kanskje ønsker. Også har jeg verdens beste venninner, som jeg setter uendelig stor pris på, og derfor hadde det vært fantastisk å tatt de med ut på en middag??

 • Franziska
  This Post is so inspiring! ?? Love all of your post – Thank you for inspiring me eveyday ?
  Can you Tell me Where this Pullover is from and is it a new Collection?

 • Kjersti
  Pokker ta, ikke ofte jeg tar meg bryet med å svare på konkurranser, men dette hørtes koselig ut.

  Venninnene mine og jeg treffes for sjelden for tiden, travle hverdager og busy jobber som krever for mye. Dette hadde vært koselig å ta dem med på! Jeg er så heldig med vennene mine ❤️

 • Alexandra
  Jeg og tre av mine gode venninner leverer straks hver vår mastergrad. Vi er en ganske sliten og lei gjeng nå, en middag i den gyldne timen hadde vært en deilig avslutning :]

 • Madeleine
  Åå, for en flott konkurranse.

  Jeg har skrevet master dette året, og jeg har sakte men sikkert lukket meg mer og mer inne denne våren. Mine venninner er helt fantastiske og bare spør hvordan det går og sier i fra at de er der, men at jeg får bruke den siste tiden min på å skrive ferdig (to uker igjen). Så sier de at de er der for hyggelige kvelder, gode samtaler og en og annen våt kveld på byen når masteren er levert. De er rett og slett fantastiske, så det hadde vært utrolig å kunne fått til en slik tur med de beste venninnene. Nyte kulturen, maten og hverandres selskap. Det hadde vært en fin gave å gi bort til de.

  Hilsen Madeleine

 • Martine
  Så gøy med konkurranse! Jeg ønsker at venninnene mine og jeg skal vinne fordi vi jobber så hardt som studenter, og fordi vi nå er inne i en stressende periode med avsluttende eksamener og oppgaveskriving. Dette hadde vært en super premie som jeg vet at vi hadde satt stor pris på! ?

 • Marthe Myreze
  Mitt ønske er å vinne, slik at jeg kan ha en fantastisk avslutning etter tre år på bachelor med mine nye, men også veldig gode venninner ❤️ Jeg syntes de fortjener kun det beste og vil skape flere gode minner med disse, som har betydd veldig mye for meg. Derfor ville dette blitt en perfekt avslutning for å feire alle minnene vi har skapt sammen, gjennom tykt og tynt!

 • Sanna
  Først må jeg si at jeg liker bloggen din veldig godt 🙂 Men jeg synes det har blitt fryktelig mye reklame innlegg her den siste tiden og det er lite spennende…

  • Jeg er enig, spesielt når det har vært ferre egne oppdateringer. Det blir bedre nå fremover nå som jeg er tilbake fra en hektisk reisemåned :* Klem

 • Rakel
  Hei<3

  Jeg håper og ønsker å vinne konkurransen nettopp fordi jeg skal flytte til Oslo veldig snart og det hadde vært såå koselig å få ta med meg venninnene mine på en deilig middag som en slags avskjedsgave. Parfymen så herlig ut, selges den i tax-freen?

  Klem fra Rakel <3

 • Johanne Gustavsen
  For en hyggelig konkurranse!
  Jeg vil gjerne ta med vennene mine på en middag i solnedgangen for å feire at vi er ferdig med nok en tøff og lang eksamensperiode! Rett og slett få senket skuldrene og slappet av.

  Ha en fin helg<3

 • Maria Holmboe
  Ønsker ta med mine 3 søstre på middag. Med jobb, skole og barn er det ikke lenger like enkelt å finne tid til hverandre i hverdagen. Er så heldig som har 3 slike flotte søstre å støtte meg på, og hadde satt pris på litt luksus i hverdagen sammen med dem. Sisters by blood, bestfriends by choice <3

 • H
  Mine venninner og jeg ser hverandre så sjeldent, midt oppi skole, jobb o.l. Jeg skulle gjerne vunnet dette slik at vi kunne samlet oss en kveld og kost oss. Tror ikke vi tre har vært samlet siden bursdagen min i 2015! Vi bor alle i oslo <3

 • Emeline
  Hvor Er den lyse genseren din i dette innlegget fra ??

 • Katrine
  Jeg vil gjerne vinne fordi en av mine nærmeste venninner har snart bursdag, og midt mellom eksamensstress og studentbudsjett vurderer hun å bare droppe å feire, så det ville vært koselig å få tatt hu med å feira litt ☺️?

 • Ylva Cerine
  Jeg vil gjerne vinne dette og ta med mine aller nærmeste på noe koselig før vi skiller lag etter sommeren for diverse studier og nye utfordringer. Jentene jeg ville tatt med meg er jenter som har vært der for meg gjennom tykt og tynt, som jeg vil unne noe godt og vise at jeg setter pris på. Krysser det som krysses kan for at jeg kan ta de med på dette. <3

 • Jeg vil gjerne ta med meg venninnene mine på middag hvor vi kan finne roen etter eksamensstresset! Ingenting er bedre enn litt kvalitetstid i en hektisk periode ❤️

 • Henna Mirza
  Fordi vil oppleve akkurat denne parfymen i virkeligheten.Har ikke vært sammen ned bestevenninner på lenge?

 • Tonje
  Jeg skal snart ut i mammapermisjon, og hadde elsket en middag med de fantastiske venninnene mine før hverdagen som kommer gjør det vanskelig å få til på en stund. Vi har alle fire noe å feire: studier som er overstått, nye jobber, baby og helseutfordringer som endelig hører til i historien 🙂

 • Christine
  Dette hadde vært utrolig koselig å få være med på. Total avkobling og kvalitetstid med gode venner, ingenting er bedre enn det. Deilig å kunne senke skuldrene litt i en travel hverdag. ???

 • Ann-Therese G.
  Jeg ønsker å ta med meg tre venninner som jeg dessverre treffer altfor sjelden. Det er hektiske hverdager som fort blir til uker og måneder, og vi trenger virkelig litt kvalitetstid sammen 🙂 at hun ene har bursdag nå i juni er jo også en god grunn❤️

 • Katrine
  Eg vil gjerne vinne ein middag med vennane mine så eg kan feire bryllupet som eg desverre ikkje kan invitere dei til?Dei fortjener ein bryllupsmiddag, og eg vil dele den store begivenheten med dei

 • Cecilie
  Etter en stressende eksamensperiode og jobbjakt hadde dette vært helt fantastisk! En av mine bestevenninner flytter tilbake til Oslo etter 4 år, og det hadde vært herlig å kunne feire både det, overståtte eksamener og nye jobber etter et år hvor mange tanker har gått til å få det økonomien til å strekke til. Krysser fingrene 😀

 • Netta
  Jeg bor ikke i Oslo selv, men storesøsteren min gjør det! Er det noehun fortjener, og jeg virkelig unner henne, så er det en herlig middag med venninner❤ Krysser fingrene for at jeg kan gi henne en forsinket overraskelse til 30års dagen hennes☺️ Hverdagsluksus erdet beste, og både jeg og søstera mi eelsker dusjoljen fra L’occitane?

 • Christine
  Fordi jeg vil overraske venninnene mine med en høyst nødvendig jentekveld! Jeg ser dem alt for sjelden da jeg bor og jobber i en annen by. Så dette må da være en VELDIG god anledning til å reise hjem! ? Kombinasjonen mammafri og kvalitetstid med verdens beste venninner er desverre mangelvare om dagen! Så pliiis gi meg en god grunn til å være spontan, hoppe på nattoget og treffe gode venner! ✌???

 • Bee
  Hei, Eirin!
  Takk for alltid mye god inspo! Ser mange kommenterer at du har for mange annonser, og selv om jeg elsker antrekksinnlegg og alt annet du poster, så vet jeg at alle dine annonseinnlegg er valgt med omhu og at du virkelig liker det du annonserer. Tenker alltid at du gjør meg en «tjeneste» som tester nye produkter og anbefaler de. Har en ganske hektisk hverdag, så det er så deilig å være oppdatert med alt annet som skjer i markede, ved bare å klikke inn her!

  Over til konkurransen! Har veldig lyst til å ta med meg min venninnegjeng, da det er lenge siden jeg har gjort noe gøy med de (to av de har akkurat kommet hjem fra utveksling) og fordi jeg ELSKER å være med de<3 Hadde vært så kos å overraske de med dette.

  Ha en fin dag videre, skjønne!

  • Jeg velger alle annonsene mine med omhu, det har du helt rett i. Setter stor pris på at du legger igjen en kommentar om dette! Du er god Bee :* Det kommer helt an på hvordan man ser på det. Jeg synes selv det er morsomt å bli tipset om ting i et marked som florerer av produkter og det som måtte være. Fint bidrag til konkurransen også <3 KLEM

 • Margareth
  Jeg har lyst til å ta med mine tre beste venninner på den jenteturen vi aldri har hatt mulighet til å ta oss fortjent til. Dette er jentene som jeg har blitt kjent med i løpet av barneskolen, ungdomsskolen og videregående. De tre venninnene mine er tre jenter jeg er så utrolig takknemlig for å ha til enhver tid. Etter at vi startet med studier har bor vi i tre forskjellige byer og sees derfor ved veldig få anledninger, men de stundene er alltid de beste <3

  Venninnene mine er de mest hardtarbeidende, skjønneste, herligste og mest omsorgsfulle jentene jeg vet om, og jeg gjør alt for at de skal ha det bra. Og det samme gjør de for meg <3

  Jeg vet at både jentene mine og jeg hadde blitt så utrolig takknemlig for en slik mulighet (Det er nesten som jeg feller en liten gledeståre bare ved tanken…). Så jeg håper at vi kan få en slik fin mulighet til å skape enda flere minner sammen <3

  Klem fra meg og mine bestevenninner som jeg forhåpentligvis kan overraske <3

 • abysinia
  Både jeg og mine tre nærmeste venninner er oslojenter så det holder, men er ikke flinke nok til å utnytte det faktum at vi bor i hovedstaten! En middag under solnedgang hadde vært midt i blinken for fire fine russ og en fin måte å pleie vennskapet vårt på<3

 • Marie (Bergen) - men reiser gjerne
  Jeg elsker konkurranser selv om sjansen er liten for å vinne. Dette året er mitt «friår», men har endt opp med at jeg jobber 110% hjemme i Bergen.. Har lovet mine beste venninner som nå studerer i Oslo at jeg skal ta den korte turen over for å ha en jenteweekend, men aldri tatt meg tid. Hadde vært så kjekt å vinne slik at jeg har en god grunn til å ta fri fra jobben<3
  Uansett – stå på Eirin! Du er flink

 • Michelle
  Jeg og mine venninner kunne virkelig trengt et avbrekk nå midt i avslutningen på bachelor skrivingen etter fire års studier. Jeg mistet min pappa til kreft i påsken – noe som mine venninner også tok hardt på mine vegne.. de stilte opp for meg både i tiden før han gikk bort og etterpå… Venninnene jeg er så heldig å ha i livet mitt fortjener å bli satt ordentlig pris på etter den støtten de har vist meg… Det hadde både jeg og min familie satt stor pris på for å vise vår takknemlighet! Ønsker uansett alle deltakere i denne konkurransen lykke til, og går ikke vi av med seieren så har jeg fortsatt verdens beste venninner! 🙂

Comments are closed.