God søndag! Håper dere nyter helgen. Jeg har slappet av og kost meg med litt smått som har stått på want-to-do’s listen min en liten stund. Lørdag morgen drakk vi årets første morgenkaffe utendørs i påskesolen. Det var så deilig og forfriskende med litt solstråler i ansiktet igjen! Etterpå dro jeg til huset og plantet i bakgården. Epletreet jeg plantet i fjor fikk godt selskap av et nytt kirsebær- og magnolia tre. Såå gøy! Jeg er så glad i bakgården vår, og jeg gleder meg helt vilt til sommeren. Da skal den virkelig få en stor makeover, og fasaden på huset skal også få kjørt seg. Husker dere moodboard-innlegget jeg laget i fjor?

Coat: Mango
T-Shirt: Vintage
Jeans: Levis

.. I morges tok jeg en opprydning i MacBooken og flyttet alle gamle bilder over på harddisken. Da kom jeg over dette antrekket som jeg ikke kan huske at jeg har delt før! Et ganske chill hverdagsantrekk.. Nyt dagen så snakkes vi på! Her står en sen frokost på menyen, og etterpå skal jeg hive meg i joggeskoene å ta en liten løpetur. Jeg savner Barry’s så inderlig! Er ikke noe særlig glad i jogging utendørs skal jeg være ærlig, men denne skrotten må nesten få litt bevegelse før den gror fast i sofaputen.. Hehh.

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “Weekend activities

Comments are closed.