Da alarmen ringte i morges og vi var tom for kaffe ble det nærmest ramaskrik fra sengekanten. Jeg tenkte jeg skulle være en god kjæreste å kjøre ut og kjøpe, men det var vel i grunn mest for å redde mitt eget skinn slik at ikke M skulle være i dårlig humør.. Jeg kastet meg i bilen, slengte en jakke over pysjen og vipps – plutselig stod jeg på Plantasjen? Ooops! I kjent stil fikk jeg et spontant innfall og jeg skimtet M måpende fra balkongen der jeg kom kjørende med grener hengende ut vinduene fra bagasjerommet halvannen time senere (…) Heldigvis husket jeg kaffen, og da var plutselig epletreet “helt konge”..

SE SÅ FINT! Jeg har ønsket meg et lite epletre lenge. Med kaffekoppen i hånden og strålende sol på morgenkvisten hadde vi en helt nydelig start på dagen med planting og beundring av det nye, grønne tilskuddet vårt. Jeg smiler hver gang jeg åpner ytterdøren, jeg! Synes det ble superduper lekkert.

Krukken fant jeg også på Plantasjen, og jeg tenker at jeg med tiden må plante epletreet om i den større versjonen. Inntil videre er denne perfekt!

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Dagens grønne prosjekt

 • Bell
  Herlig!! Kanskje jeg skal gå for et epletre selv i år? Hadde tenkt til å satse på tomater, men hvorfor ikke prøve et slikt tre som du har..!

 • emma
  Veldig pent! Kan jeg spørre hva potten heter? Eller pris?

  Ble veldig inspirert og tar gjerne imot tips 🙂

 • Marte
  Så fint!! Hvor er den kule dørmatta og hanskene fra?😊

 • Christine
  Så fint! Hvor er vannkannen fra? 🙂

 • Pm
  Så fint det ble 🙂 Om du vil ha epler på det så må du ha ett annet epletre i en annen sort også. Da får de «eplebabyer» Neida, men er hvertfall dét som skal til for at det skal komme epler på det 🙂

 • Silje
  Så utrolig fint 🙂
  Har samme krukke selv, og vurderte også å gå til anskaffelse av et epletre. Men jeg gjorde det ikke, fordi det er nemlig slik at du må ha 2 stk for at de skal kunne pollinere og gi frukt! Dette gjelder alle sorter jeg har sett. Har du tenkt på dette? Hehe:):):):)

  I motsetning til eple, vil noen kirsebærtrær kunne pollinere seg selv.

  • HAHA, jeg ante ikke det… Får kjøpe noen lady epler på Rema og henge de på for feelingen inntil det blir et tre til 😂

Comments are closed.