Jeg vet ikke med dere, men jeg våknet opp med pavlova-hangover etter helgen og cravet noe sunt og godt til frokost denne mandagsmorgenen. Jeg forflyttet rett og slett bærene fra den søte, deilige vaniljekremen på pavlovaen over til en crunchy og sykt digg müsli med gresk yoghurt! Dette er den beste müslien jeg noensinne har laget, og den er helt super å oppbevare på en krukke, lett tilgjengelig gjennom uken når sulten melder seg. Også er den så lett å lage!

1 dl linfrø – 2 dl hakkede mandler – 2 dl solsikkefrø – 2 dl sesamfrø – 1 dl kokoschips – 1 dl gresskarfrø
1,5 dl vann – 1/2 dl smeltet kokosolje – 2 ss sukrin gold – 1 ts salt – 1 ts kanel – 1 ts kardemomme – 1 ts økologisk vaniljepulver

Slik gjør du: bland alle ingrediensene godt sammen i en bakebolle og spre müslien utover på et bakepapir i langpanne. Stek på 200 grader og rør rundt hver 10 minutt slik at müslien blir jevnt stekt. Når den er gyllen er den ferdig, og da lar du den avkjøle seg helt før du eventuelt har den over på en krukke.

Nytes med gresk yoghurt, friske bær og en liten dæsj honning..!

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Noe godt i frokostskålen

Comments are closed.

Translate