annonselenker

Sneaker boots: HER
Animal print heels: HER

Okei, så har jeg kanskje ikke Carrie Bradshaw syndromet – men jeg tror hun ville blitt stolt. Tvert i mot handler jeg nesten aldri sko og synes det er kjedelig å investere i, men nå som vi går mot sommer følte jeg for å livne opp skogarderoben litt! Jeg elsker klassiske antrekk og dere ser meg som oftest i Levis jeans med blazer i hverdagen. Nettopp derfor er det gøy når ‘det skjer noe litt ekstra’ på føttene! Jeg gleder meg til å style hælene med jeans, og de rosa skoene er dødskule til en casual kjole eller biker shorts og solbrune legger! Ikke minst ser gangen litt freshere ut også, da de har fått hedersplassen på hyllen.

I kveld skal hælene på sin første luftetur, for vi skal nemlig på dobbel-date med et vennepar. Det blir kos!

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Carrie Bradshaw syndrome

 • Yvonne
  Kjempekule sko! Selv har jeg skodilla og synes det er kjempegøy å kjøpe sko 😊 Kan du forresten ta bilder til innlegg om hva du har på deg på date? Og gjerne også antrekksbilder til hva man kan ha på seg i familiebursdager, og venninnekveld på kino/cafe eller lignende 😊

 • K
  Fineste flotteste eirin, kan du ikke være så snill å dele en vlog med oss en dag? <3 Det hadde vært så gøy! Skulle så gjerne likt å sett hvem du er bak kamera, vært fast følger i så mange år nå!

 • Maren
  Kan du ikke begynne å legge ut litt mer antrekk bilder? Savner det. Får alltid inspirasjon av din stil 🙂

 • Kristina
  Omg! Blomstene <3 Hvor har du fått tak i de og vasen???

Comments are closed.