I dag er det skikkelig regnvær her i Bergen og energien min har gått rett i kjelleren! Vi har jo blitt helt bortskjemt av soldagene den siste tiden, og jeg bare sånn.. Hva i alle dager skal jeg gjøre nå? Haha! Både jeg og M har vært hjemme i hele dag og styrt på med alt fra jobb til husarbeid. Det første vi gjorde da vi våknet var å skifte på sengen! Dere vet det nydelige silkesengetøyet mitt? Det er magisk, men jeg har aldri vært mer umulig i søvne enn hva jeg er når jeg sover i det! Jeg har alltid vært en ivrig snakke-i-søvne type, men den siste uken har det eskalert og M mener det er sengetøyet som har skylden. Leer!

Natt til i går hadde han dratt til seg litt av dynen (vi har dobbeldyne, jeg wrapper meg alltid inn som en burrito) og da hadde jeg altså skreket for full hals “IKKE DRA AV MEG DUKEN!!!!”. Han bare “hva mener du?!” og jeg hadde svart “ALLE NABOENE KAN SE PUPPENE MINE!!!” mens jeg kavet rundt illsint i sengetøyet. Og slik fortsatte samtalen… Vel, da drømte jeg altså at jeg hadde på meg bunad, og at M dro av meg bunadskjorten slik at puppene mine hang på vift ut av vesten. Holdt på å le meg ihjel når han fortalte det neste morgen. Det er en ny historie hver dag! Vi får håpe dagens skift gir resultater.

 Jeans: BikBok
Topp: Zara

23 Responses to Bedroom stories

  1. Hahah jeg ler 😂🙈 Jeg kjenner meg så godt igjen – snakker tydeligvis masse i søvne selv 😅 Såå nydelig du var på disse bildene forresten ❣️ – den skjorten må jeg klikke hjem 🙈

  2. Hei 😄❤️ har du link til blusen?
    Finner den ikke 🙌🏼
    Du er herlig! Stor klem ❤️

  3. Åå drar allerede på søndag til Marbella! Kunne du i løpet av helgen kommet med dine beste tips til fine steder for å spise lunsj, strand, shopping(?)!
    Blir alltid så inspirert når du er der og hadde vært så kjekt om du la ut noen fine tips i løpet av helgen, fine🌸💞🌸

Follow @ Instagram