Etter at jeg postet videoen av Billy på Instagram tikket det inn spørsmål i innboksen om hvor den nye, fine puten i sofaen min var fra! Det er ikke bare ‘just another pillow’ og det gjør den litt ekstra fin i mine øyne. Putene i den nye Modern Oriental serien til Layered er brodert med egne, unike symboler som sammen har en historie å fortelle innen kjærlighet, styrke eller visdom. Puten min symboliserer ‘blessings’! En fin liten påminnelse å ha i sofahjørnet. Og mens vi snakker om sofahjørnet – det er jo fredag! Her skal jeg med andre ord tilbringe mye tid i helgen. Det blir en rolig helg på meg med jobb / prosjekter men det kjenner jeg er HELT greit så lenge jeg har tilstrekkelig med Candy King. Lever enda på forrige 17. mai helg, jeg! Hva er planene deres? Nyyt!

Previous Post
Next Post

1 thought on “Pillow talk

  • Marte
    Hei! Den puta er helt nydelig! Betalte du toll på den?

Comments are closed.