ANNONSELENKER / ROOM21

Nå som vi går mot sommer og lysere tider klarer jeg ikke unngå og drømme meg bort når det kommer til uteplassen til huset vårt. Jeg titter støtt og stadig innom Pinterest for inspirasjon, og nå begynner vi virkelig å danne oss et inntrykk av hva vi ser for oss. Da vi var på husjakt var uteplass viktig for oss, og søren meg fikk vi både takterrasse og bakgård! Det er en drøm. Akkurat nå er bakgården i fokus og her er et moodboard ala det vi ønsker oss.

Tanken er å skape to soner i bakgården, og jeg falt pladask for det første bildet hvor spisegruppen er innrammet og omringet av grønne vekster. Så utrolig lekkert og perfekt for grillkvelder! Deretter leker jeg med tanken om å skape en liten, oppbelyst overgang til den andre sonen hvor avslapning og kos vil stå i fokus. En laidback sittegruppe med bordpeis / eventuelt båltønne, masse blomsterkrukker og diverse nips som booster stemningen. Koos!


Og her kommer en liten ønskeliste til bakgården i samme slengen. Jeg synes det er så fint å kombinere svart med grønt, kremhvitt og duse farger – tror det vil bli en perfekt kontrast til den hvite singelen vi tenker å legge rundt eventuelle plattinger. Og se på de fancy hagehanskene, da! De kommer i gull også.

Svart lounge chair Hageslange │ Bord  │ Hagehansker │Rund plant box Benk 
│ Drivhus messing Krem loungestol │ Ildsted │ Lysslynge │ Rullebord │ Vannkanne

Vil du se flere moodboards og inspirasjon?
Til stuen finner du HER, og til badet finner du HER.
Previous Post
Next Post

3 thoughts on “Moodboard │ The backyard

Comments are closed.