fbpx
ANNONSELENKER / ROOM21

LOUNGE CHAIR: HER
UMBRELLA LAMP: HER

Da var det tid for en ny runde med moodboard for huset vårt! Hvis du ikke fikk med deg innlegget hvor jeg delte inspirasjon til badet, så finner du det her. Når det kommer til stuen må jeg innrømme at jeg synes dette er den vanskeligste delen av huset å innrede. Det finnes uendelig med stiler, smarte løsninger og innredningsdetaljer – det gjelder bare å finne sin personlige stil. Her er noen fine inspirasjonsbilder til viben’ jeg ser for meg etter oppussing.

SAINT GULVLAMPE: HER
GUBI SPEIL: HER

Jeg har en drøm om å klare og innrede stuen stilren og klassisk men også varm, koselig, personlig og innbydende. Ikke minst er det enormt viktig at vi ender opp med en stil M også vil elske! Jeg har fått lov til å ta ansvaret for innredningen, men jeg må likevel hele tiden ha han i bakhodet, naturligvis. Jeg kjenner det er utfordrende ettersom han også har ganske sterke meninger om enkelte ting, haha. På en annen side tror jeg det er veldig positivt. Det er nok for en grunn at jeg har byttet sofa og spisebord 100 ganger i min nåværende leilighet – jeg har gått for det som er i tiden der og da. Denne gangen håper jeg at vi klarer å holde oss til tidløse innredningsdetaljer – en god miks av feminint og maskulint som representerer oss begge! Ha en nyyydelig tirsdag : )

15 Responses to Moodboard │ Livingroom

 1. Hei,

  Morsomt å lese at du ikke vil følge trender som er «her og nå», men heller vil gå for det klassiske! Er i akkurat samme situasjon.

  Tips til innlegg: ta for deg hva 24 år gamle Eirin ville fortalt 18/19 år gamle Eirin når det gjelder mote, interiør osv! Hva ville du ALDRI brukt/kjøpt igjen, hva ville du gjort annerledes når det kommer til leiligheten du har nå… osv.

  Har fulgt deg siden du bodde hjemme hos moren din og husker du måtte sove på gjesterommet da du hadde overnatting!☺️ Det var vel i starten av 2013, så nå har jeg lest bloggen din ukentlig siden da. Tiden flyr!

  Stor klem fra T

 2. Så fint!! Gleder meg til å se hvordan det blir🤩🤩 En ting som er å anbefale er innebygde bokhyller / hyller. Ulempen er gjerne at man ikke kan flytte på de, men i gjengjeld er det et helt fantastisk møbel som jeg ikke angrer på hvert fall!! (Spesielt med lys i, skaper fantastisk atmosfære, rart nok)

 3. Gleder meg til å få oppussingsoppdateringer!😄 2019 blir et spennende år for deg!

 4. Det kommer til å bli SÅ fint! Gleder meg til å følge prosessen! 😍
  Hvor er den hvite toppen på ditt siste instabilde fra?
  Må bare si at din insta inspirerer så sinnsykt, du tar helt vilt fint bilder!

 5. Dette er spennende å følge med på! Vi eier vårt tredje (!) hus nå, etter å ikke ha landet helt i noen av de andre – samtidig som vi er litt over gjennomsnittet interessert i interiør OG jeg er gift med en fotograf. Da er det mye møbler og bilder som må tas hensyn til! Vi har landet på et par «regler» som kanskje funker for flere enn oss:
  – Siden vi har mange spesielle (men kule) møbler og bilder som ikke alltid henger så godt sammen, har vi laget mange ulike sone med eget tema. Trappeoppgangen vår er f eks full av bilder i blå nyanser, mens TV-stuen er full av arvede skatter. Slik finner vi roen i hvert rom.
  – Vi har anskaffet oss endel mindre møbler som lett kan flyttes rundt for å skape et nytt uttrykk. Vi har bl a en pen pidestall, et bord på hjul, og flere kubeformede møbler fra Bolia som kan brukes som både bord, krakk og oppbevaring. Da kan vi skape forandring i et rom uten å bytte ut sofaen eller kalke peisen…
  God klem og lykke til!

  • Herregud Mary, så glad jeg blir for at du deler! Kjente jeg ble skikkelig inspirert her nå 🙂 Genialt å lage ‘soner’, spesielt når man er glad i flere stiler slik som både jeg og tydeligvis dere er..! Dette skal jeg notere meg 💕 God klem, og tusen takk!!

 6. Heii <3

  Har to ønsker. «Whats on my iPhone» og hvordan du redigerer bildene dine og hvilke presets du bruker? Klemmer!!

Follow @ Instagram