ANNONSELENKER / GINATRICOT

T-SHIRT: HER
JEANS: HER

Når det kommer til stilen min har jeg med tiden lært at jeg har ikke bare én, men to forskjellige uttrykk jeg er trofast til. Jeg elsker klassiske og delikate antrekk, men også røffe og hakket mer rocka! Det er nok den førstnevnte stilen som kommer mest frem i mine kanaler, men på fritiden går jeg helst i en stor band-tee og skinny, ripped jeans. Det er noe med den avslappede, kule stilen jeg bare elsker. Finner jeg en kul t-shirt eller hoodie kjøper jeg dem i den største størrelsen jeg finner, og balanserer det med skinny jeans for å skape fasong. Akkurat nå bor jeg nærmest i denne jeg har på meg i dag..!

Da jeg våknet i morges var halsen trang som et sugerør, og hodepinen sterkere enn jeg kan huske å ha hatt siden jeg slet med migrene på ungdomskolen. Bahh! Men jeg må innrømme at jeg så dette komme ettersom M var syk i forrige uke – det måtte liksom bare skje meg også. Da passer denne oversized t-skjorte samlingen min perfekt forresten, for jeg sover i dem også. Haha! To fluer i en schmekk. Nå gjelder det å få kurert dette indre monsteret før lørdag, for da kommer nemlig beste Cath på besøk til meg for noen dager! Så kooos. Og mens jeg har dere her, er det noen som har serietips til meg? 🙈

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “O v e r s i z e d

Comments are closed.

Translate