ANNONSELENKER / GINATRICOT

T-SHIRT: HER
JEANS: HER

Når det kommer til stilen min har jeg med tiden lært at jeg har ikke bare én, men to forskjellige uttrykk jeg er trofast til. Jeg elsker klassiske og delikate antrekk, men også røffe og hakket mer rocka! Det er nok den førstnevnte stilen som kommer mest frem i mine kanaler, men på fritiden går jeg helst i en stor band-tee og skinny, ripped jeans. Det er noe med den avslappede, kule stilen jeg bare elsker. Finner jeg en kul t-shirt eller hoodie kjøper jeg dem i den største størrelsen jeg finner, og balanserer det med skinny jeans for å skape fasong. Akkurat nå bor jeg nærmest i denne jeg har på meg i dag..!

Da jeg våknet i morges var halsen trang som et sugerør, og hodepinen sterkere enn jeg kan huske å ha hatt siden jeg slet med migrene på ungdomskolen. Bahh! Men jeg må innrømme at jeg så dette komme ettersom M var syk i forrige uke – det måtte liksom bare skje meg også. Da passer denne oversized t-skjorte samlingen min perfekt forresten, for jeg sover i dem også. Haha! To fluer i en schmekk. Nå gjelder det å få kurert dette indre monsteret før lørdag, for da kommer nemlig beste Cath på besøk til meg for noen dager! Så kooos. Og mens jeg har dere her, er det noen som har serietips til meg? 🙈

27 Responses to O v e r s i z e d

 1. Lurte på om du kunne skrive litt om hvordan du redigere bildene dine?
  + hvilke str har du på t-skjorten 🙂

 2. Hei! Så fint og kult antrekk! Jeg bare lurer på hvilken størrelse du har i buksen, og hvordan den er i størrelsen?

 3. Har du sett Dirty John på Netflix? Vil også anbefale podcasten med samme navn, i alle fall om du liker True Crime!

 4. Anbefaler Ozark, Umbrella Academy (hvis du liker Harry Potter/superhelter), Unbreakable Kimmy Schmidt og Norsemen (vikingane) – alle på Netflix! God bedring fine<3

 5. Først og fremst, masse god bedring! Når det gjelder serier vil jeg anbefale “The Bold Type” som man kan se på nrkTv. Kjempekoselig og fin jenteserie som du bare måå se<3
  Klem

 6. Hei <3 Kan du lage et innlegg hvordan du holder deg organisert? Metoder? Apper? Tips og triks? 🙂 Dette hadde vært meget nyttig nå før eksamenstiden neste uke.

 7. Digger t-skjorta!
  Håper du har sett «you» på netflix, hvis det så er også Prison Break et must !!!

 8. Hei du!
  Hvilken str har du i buksen? Er den skinny hele veien irl? Synes Gina har rare str på bukser i blant🌸🌸

 9. Hvis ikke Kristina Andersen allerede har ringt deg hundre ganger og anbefalt den, så sier jeg det hvertfall til deg 😀 Chicago fire MÅ du se <3 klem

Follow @ Instagram