· W E L C O M E  M A R C H ·

Nå er vi offisielt inne i den første vårmåneden i året, og det er ingenting annet enn lysere og varmere tider i vente. Hvor deilig er ikke det? Jeg kjenner at jeg begynner å få skikkelig påskestemning allerede til tross for at det er litt tidlig! Generelt sett er jeg litt vær-forvirret ettersom det er 20 grader pluss/minus hver dag her i Marbella hvilket føles som norsk sommer – men jeg vet at det ikke er realiteten hjemme. Det skal jeg nemlig få smake på selv denne måneden ettersom jeg returnerer til Bergen i midten av mars for to-tre uker! Men før det skal jeg nyte dagene her i varmen, og slik ser min to-do liste ut.

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

#1. Gi Billy en klipp! Tidligere har jeg alltid tatt han til hundefrisør hjemme i Bergen, men i og med at vi er så mye i Marbella har jeg tatt sak(s)en i egne hender. Jeg bruker nesten to timer på å klippe han og jeg er absolutt ingen mester. Men synes jeg har begynt å få dreisen på det nå, haha!

#2. Bestille flybilletter hjem. I midten av måneden drar M ut på jobb i tre uker, og da returnerer jeg til Bergen! Jeg elsker å være i Marbella men synes alltid det er godt og være hjemme når han er borte. Det kan bli litt ensomt og ensidig i lengden hvis ikke – dessuten utfordrende med tanke på bilder til innhold.

#3. Rydde opp i mailen min. Den renner over etter to dager hver gang jeg gjør det, så nå må det ny strategi til. Alt skal sorteres i mapper og en ny ‘pending’ mappe må opprettes. Det er helt genialt for mail som MÅ besvares, men som ikke haster like mye som enkelte. Da går de ikke i glemmeboken!

#4. Prøve minst 5 nye caféer og restauranter her i Marbella. Det er ingen hemmelighet at vi har funnet våre favoritt-spots her, og da er det lett for å returnere til de samme. Nå har jeg søkt meg gjennom hele Instagram etter nye og spennende spisesteder – disse skal testes ut denne måneden!

#5. Se flere solnedganger. Jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke drar ned til stranden hver kveld, for solnedgangene her er helt nydelige..! Spesielt nå som det begynner å bli varmt. Da er det ganske magisk å dra ned på stranden, sette seg ned og ta inn de vakre minuttene når solen går ned. Mer av det!

#6. Dra på vintage-shopping. Dere vet meg, dette er som terapi og verdens beste egentid i mine øyne! Plugge musikk i ørene, traske rundt i byen og jakte på skatter. Jeg har planlagt en liten rute på fridagen min – lørdag formiddag som kommer. SÅ deilig og bare vandre rundt uten mål og mening i ny og ne!

#7. Starte dagen med en effektiv 10 minutters meditasjon på balkongen hver morgen. Det blir varmere og varmere for hver dag som går, og fra i morgen av skal jeg flytte meg utendørs når jeg mediterer på morgenkvisten. Lyden av fuglekvitter, skyggene av palmene, og solen som varmer i ansiktet? Magisk!

#8. Være hands on når det kommer til jobb – jeg har mange baller i luften bak fasaden som jeg vil fokusere ekstra mye på denne måneden. I år har jeg bestemt meg for å fokusere ekstra mye på og jobbe for fremtiden min. Rett og slett skape et sikkerhetsnett og noe jeg kan leve av etter blogg-boblen når jeg blir eldre (som jeg elsker og er meg). Misforstå meg rett, det er nok maaange år til – men det er viktig for å meg tenke langsiktig. Always one step ahead!

#9. Planlegge uken Cath kommer – rett og slett skrive en liste over ting vi bør gjøre! He-rre-GUD som jeg gleder meg til å se bestisen min igjen! Vi hadde vinkveld over telefonen for en stund tilbake (haha) og etter noen glass hadde Cath bestilt tur ned hit. Altså, hvor fantastisk er ikke det! Jeg elsker seriøst det mennesket mer enn life itself. Hun er verdens beste venn og friendager (intern joke hvis dere tok den). Vi skal storkose oss, som alltid!

#10. Opprette og planlegge event til 17. mai! I år blir det champagnefrokost hos oss i det nye huset og jeg gleder meg helt vilt. En av de mange grunnene til at jeg ville bo der vi har kjøpt var faktisk fordi vi kunne arrangere dette på 17. mai! Haha, jeg tuller ikke. SÅ mye lever jeg for denne dagen. Med gåavstand rett ned til byen for å se på toget når det starter etterpå, blir forhåpentligvis årets feiring helt tipp-topp og hakket mer smooth enn tidligere. Jeg husker i fjor – da drev jeg og tok taxi til og fra Bjorøy for å lufte Billy mellom slagene. Never again! Dette er den dagen i året jeg vanligvis har sykt dårlig samvittighet for han, men nå kan han endelig faktisk være med på moroa. Verdens beste venn i verden med lille 17. mai sløyfen sin! Han er så søt at det gjør vondt, haha.

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i mars

 • Kristine
  Hei
  Hvor kjøper du Sunday Blooms duftlys på bilde??
  Kan du anbefale noen freshe bra spisesteder i Marbella, frokost/lunch og middag
  Kos deg i solen, i Bergen regner det😢

  • Hei Kristine! Bildet er fra Pinterest så det vet jeg ikke 😫 Kan anbefale Oak for middag (sykt gode drinker også), Hustle N’ Flow har nydelig frokost + lunch – ikke minst Rosas Cafe (sjekk ut på instagram) 💕 Klem

 • Julie
  Hei! Dette er første gang jeg kommentere på bloggen din og jeg har følgt deg siden du jobbet på villa og leste til Politikk og menneskerettigheter eksamen mellom slagene.

  Men en ting jeg lurer på er om du tenker over ditt karbonfotspor, spesielt med tanke på hvor mye du flyr? Hvordan kan du promotere merker som krever at du flyr til tre forskjellige byer på tre dager?

  Håper virkelig du svarer på dette

  Mvh Julie

  • Hei Julie! Så hyggelig at du har fulgt meg så lenge 💕 Nå vet jeg ikke helt hvilket merke du tenker på da jeg kun har reist på én tur som dette. Det var med Visa sommeren 2017 og vi tok faktisk en del tog, blant annet fra Berlin til Paris istedenfor fly 🙂 Ellers føler jeg ikke at jeg reiser unormalt mye – jeg drar så og si aldri på presseevents eller presseturer. De gangene jeg reiser er det som oftest for private anledninger og det kommer jeg ikke til å slutte med. Heldigvis har engasjementet rundt miljøkrisen begynt å vise resultater, og nå fremover blir det også flere klimatiltak fra flyselskapene sin side hvilket er veldig positivt. Klem E

 • Du har ikke lyst til å leie ut leiligheten din i Marbella til en gravid blogger neste gang du skal til Bergen a? 😀 Ser nydelig ut, hehe! Smask! Xx

 • Masse fine planer og gjøremål for mars! 😀 Jeg har laget meg en lignende liste selv! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • G*
  Du er så inspirerende Eirin!!:-)
  Gleder meg til updates fra Marbella, reiser dit for første gang selv i slutten av mars og blir veldig happy for litt inspo.
  En café eg har bestemt meg for å sjekke ut er Rosas café marbella. Nyyyt!

 • Helin
  Hei, det er første gang jeg kommenterer på bloggen. Ville bare si at du er såå utrolig pen 😍😍

 • Stina
  Jeg synes det er så tragisk at nasjonaldagen vår har blitt til årets partybegivenhet med champagnefrokoster, fyll og rølp.
  Folk med staselige bunader, som er nedspydd og griset til, ravende i gatene og barn som blir overlatt til besteforeldre eller andre slik at mor og far kan ta den helt ut med vennene sine.
  Det er ikke slik denne dagen bør være. Trist!

  • Å, har den? Slik er den ikke for oss 🙂 Vi pynter oss, koser oss sammen og spiser god frokost før vi går hver for oss. Jeg er med besteforeldrene mine og resten av familien etterpå – ikke noe fyll og rølp her i gården. Champagnefrokost for meg er samhold og kvalitetstid med gode venner på årets fineste dag. En perfekt start på dagen. Hipp hipp!

 • Cecilie
  Hei Eirik, hvor er sele kjolen og blusen fra på første bilde i dette innlegget? Du ser smashing ut i det settet<3

 • Cecilie
  Hahah pokkers autokorrektur, Eirin skulle det jo være da🤦‍♀️

Comments are closed.