Kjært barn har mange navn.. Billy går under alt fra bamsen til bølle, bilsky, muski, boffen og rakkefanten (som nå har blitt til hakkefanten etter gårsdagens grooming-session). Frisør ferdighetene har jeg helt klart ikke arvet etter min mor, men en ting skal sies – jeg tror han ble sjeleglad da han droppet en ekstra hund i pels-vekt i går. Man ser på hele han at han føler seg fjong og fin, haha! Jeg derimot går rundt som Quasimodo i filmen Ringeren i Notre Dame – jeg tror jeg satt i nesten tre timer med pukkelrygg mens jeg klippet på balkongen, og det merkes i dag for å si det mildt. Alt for babyen sin, eller hur!

Nå kan i hvert fall ett punkt krysses av listen over to-do’s for måneden. Det er klart Billy må være fin når vi venter storfint besøk i morgen! Selveste queen Cath kommer jo. I dag har jeg svingt moppen til den store gullmedaljen mens det nærmest luktet brent av høytalerne som spilte musikk på full guffe. Senere skal jeg ut å storhandle – kjøleskapet skal fylles opp og jeg gleder meg som et lite barn på julaften til å få besøk! Ønsker dere en nydelig helg ✨

6 Responses to God helg fra boffen

  1. Riktig god helg til dere <3

    Når tror du innlegget om organisering kommer?? (Håper tiiidlig neste uke) Trenger sårt tips og råd før eksamensperioden neste uke 😀

    Kos dere masse og god fredag! 🙂
    Klem fra meg

  2. Nå fikk jeg faktisk bakoversveis, men jeg og min samboer kaller også hunden vår “Boffen” HAHA; trodde vi var de eneste?! Dette er gøy! <3

    God hjerteklem til deg Eirin!

Follow @ Instagram