I dag kjørte jeg innom huset vårt for å sjekke at alt står greit til før jeg drar til Marbella i slutten av uken. Hver gang jeg er der gleder jeg meg litt ekstra til vi kan flytte inn! Jeg er så glad i huset vårt allerede, og kan nesten ikke vente til renoveringen starter når vi er tilbake etter sommeren. Jeg jobber meg gjennom rom for rom med moodboards og inspirasjonsbilder, og akkurat nå er det badet vi driver og planlegger. Eller badene blir det vel! Vi skal ha ett tilhørende hovedsoverommet vårt, og ett mindre i hovedetasjen. Det er SÅ mange fine inspirasjonsbilder på Pinterest. Dette er noe ala den stilen vi ser for oss!

adlinks
Knagger: HER
Såpedispenser: HER
Oppbevaringsboks: HER
Toalettbørste: HER
Sidebord: HER

Også slenger jeg med en liten ønskeliste i slengen.. Jeg fikk faktisk mail fra en av dere om hvilken toalettbørste jeg hadde, haha! Godt jeg ikke er den eneste som er nøye på selv de mest spesielle detaljene. Jeg synes den fra Bloomingville er så fin å matche med såpedispenser og diverse! Jeg ønsker meg den deilige hotell-følelsen, men med et innbydende og ‘varmt’ preg. Gjennomgående gulldetaljer, vakre og varierende detaljer i flisene, baderomsmøbler i fine farger (som typ øverste bildet til venstre) og et deilig badekar som skal plasseres under et stort takvindu. Tenk å synke ned i et varmt badekar mens regnet bokstavelig talt pisker på ruten! Så fort renoveringen starter skal jeg selvfølgelig ta dere med på reisen med både før-, underveis og etter-bilder ✨

Previous Post
Next Post

29 thoughts on “Moodboard │ Bathroom inspo

 • emilie
  “marmor”fliser i matt eller shine?? i hvit! hva er finest?? <3

 • V
  Så lekkert! Det kommer til å bli nydelig! Elsker Pinterest, så gjerne del flere inspirasjonsbilder🥰.
  Hvorfor vil dere ikke starte renoveringen med en gang, slik at dere fortere kan flytte inn? 😊

  • I will!! Vi vil gjerne nyte Marbella uten å tenke på renoveringsstress mens vi har leiligheten der nede til september. Dessuten skal vi gjøre litt selv som riving osv! Og det blir litt vanskelig når vi ‘bor’ i et annet land 😅 Klør derimot i fingrene etter å sette i gang 😍

 • Benedicte
  Dette var så inspirerende! Håper du lager tilsvarende med kjøkken og stue/møbler! Åhh!

 • emilie
  hvilken farge skal du ha på kjøkken i det nye huset?

 • Maren
  Så mye fin inspo✨✨😍😍
  Jeg bare eeeelsker den rosa kåpen fra Nelly du la ut på instastoryen 😍😍
  Hvilken str har du i den?
  Og er den normal i str?

  • Hei Maren 😀 Så hyggelig å høre!! Jeg har min i 38. Den er normal i størrelsen, men synes den er kulest når den er litt oversized – at man gjerne tar en større størrelse eller to. Klem 😍

 • Synnøve
  Hei fine deg! Bare lurer på hvor buksen du gikk med til den rosa jakken er fra? Har lett etter lignende lenge nemlig🙈

  Goood tur til Marbella!

 • Kathinka
  ÅÅ, for noen fine bad 🙂 Gleder meg til å følge deg i oppussingsprosessen.

  Tenkte bare å nevne at vi har hovedbadet ved siden av soverommet og er jo en veldig luksus med det og følelse av å være på hotell. Det vi er litt plaget av er at vi har vinduet åpnet om natten og det betyr jo også at den kjølige luften siver inn på badet (vi har skyvedør i mellom). Så føler ofte at vi aldri får ordentlig varmen på badet da det i tillegg er et stort bad. Bare et lite tips man kan tenke på. Skulle vi gjort det igjen (og hatt plass) skulle vi ønsket vi hadde en walk-in i mellom 🙂 Bare et lite tips å tenke på siden du nevnte det med bad og soverom 🙂

 • Herregud, så masse fint! Vi holder fortsatt på å sysler med leiligheten, selv om selve stor-oppussingen er ferdig – det er så gøy! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Maren
  Hei✨✨Hvilken str har du på den rosa fakefur jakken fra Nelly 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🙏🏻✨
  Dødsfin!!!
  Også det hvite cordfløyel settet😍😍hvor er det fra?
  Min store inspirasjon✨✨✨❤️
  Elsker stilen din
  Og at plaggene er budsjettvennlig er 👌👌👌

  • Hei søting! 😘 Nå ble jeg glad, dette var koselig å lese. Jeg har 38 i jakken og i cordfløyel settet har jeg også 38 – det er fra Gina Tricot 😀 Klem!!

 • ASN
  Åååå det blir så fint! jeg gleder meg til å følge deg og få inspirasjon til hjemmet mitt! <3 Skal du ha farger på veggene i stuen eller skal du ha hvite vegger? Flere innlegg om huset!!!! <3

  • Det vil bli noe hvitt, men også kontrastvegger med farger for å myke opp hjemmet litt! Vil ikke ha det hvitt og sterilt, sånn som nå 😘 Klem

 • Henriette
  Hei Eirin.
  Har du sett den siste kampanjen til H&M Home? (light and levels)
  Ser ut til å kunne passe rett inn i huset deres ❤️

 • Rose
  Hei!
  Utrolig fine bad! Jeg bare lurer på en ting. Og dette kan virke negativt eller dømmende, men jeg lurer på der fordi jeg er genuint spent på dine tanker rundt det:) jeg føler at disse badene er veldig inn nå, hva tenker du om å velge noe som er veldig moderne nå og som ikke se det om typ fem år. Hva gjør man da? Jeg liker å følge trender og lurer på om jeg ska tenke på slike ting når jeg kjøper sofa, seng eller spisestue 🙂 håper på svar 🙂

  • Hei Rose! Jeg forstår absolutt hva du mener, og jeg er forøvrig enig med deg 🙂 Jeg tenker man har to valg – enten følge trendene og eventuelt ‘oppdatere’ til nye trender noen år senere, eller velge noe som er tidløst. Jeg liker å kombinere litt mellom disse to. Når det kommer til badet vårt derimot så er jeg fremdeles usikker på om jeg ønsker marmor – vi hadde faktisk den samtalen i går, jeg og Magnus. Mulig vi går for noe mer nøytralt som ikke er så veldig i vinden akkurat nå. Klem!

   • Rose
    Takk for svar! Veldig lurt å tenke tidløst! Det skal jeg gjøre! Med innslag av «trend» 😀

 • Malin
  Hva skjer med bloggen om dagen? Du oppdaterer ikkd hver dag lengre og føler som leser at når jeg først går inn å leser så er det fleste reklame innlegg ellee innlegg med “addlinks”. Savner den energien aom var på bloggen for noen år tilbake før du kun tjente penger på bloggen. Du er fortsatt inspirerende, men føler det ikke helt vises om dagen

  • På bloggen skjer det ikke noe urovekkende, men bak kulissene derimot er det full rulle med mye spennende for 2019. Da blir dessverre ikke bloggen oppdatert like ofte som normalt og det er beklagelig – men jeg prøver å være aktiv på Instagram 😘

   Dette med reklame vil jeg derimot oppklare, for det stemmer ikke helt. Jeg har hatt 1 reklameinnlegg som er betalt på bloggen i hele februar, og det synes jeg ikke man kan klage på. Når innlegg er merket med adlinks derimot, betyr ikke det at innleggene er sponset eller betalt – jeg er derimot pliktig til å skrive dette når jeg linker til produkter (selvom jeg har kjøpt og betalt dem selv). Slik er reglene, og jeg forstår at det kan være forvirrende 🙂 Setter pris på at du savner hyppigere oppdateringer! Takk for at du likevel klikker deg inn ♥️ Klem

Comments are closed.