H Y G G E L I G  T I N G  Å  G J Ø R E
I  D I T T  E G E T  S E L S K A P ;
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Plugg musikk i ørene, kjøp deg en latte to-go, 

dra på second-hand skattejakt..!

På lørdag skulle jeg i teorien ‘bare’ en rask tur innom Fretex for å donere litt klær og diverse nips-naps. Jeg klarte ikke å motstå fristelsen for og kikke litt, så da ble det en liten skattejakt etter at jeg hadde levert det jeg skulle. Disse gullskålene i messing fikk jeg øye på med en gang og jeg bare måtte ha dem!

Skikkelig, skikkelig fine til snacks..! Da lørdagskvelden kom ble skålene fylt med bringebær og blåbær i den ene, og et perfekt utvalg av smågodt i den andre. Superfornøyd! Jeg har forresten opprettet en ‘second hand’ kategori på bloggen. Tenker det er hyggelig å gjøre en liten spalte ut av brukt-funn? ✨

10 Responses to Second hand treasures no. 2

  1. Så søte de var! Stod jo virkelig i stil med resten av interiøret du har 🙂
    Jeg lurer på en ting, som ikke har med dette innlegget å gjøre – men ser du/kjæresten din har en drone? Hvilken type drone er det i såfall? Jeg og kjæresten har veldig lyst på en for bilder/filmer ovenfra, det er så stilig!!

  2. Så fine skåler! Jeg liker at du har opprettet en second hand kategori på bloggen 😊 Det er så morro å gå på skattejakt i bruktbutikker👍

  3. Så fine skåler! 🙂 Jeg var super heldig å fikk kjøpt meg et kjempe flott stuebord på gjenbruken for en stund tilbake – er så moro å ha noe som ingen andre har! 😀

Follow @ Instagram