H Y G G E L I G  T I N G  Å  G J Ø R E
I  D I T T  E G E T  S E L S K A P ;
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Plugg musikk i ørene, kjøp deg en latte to-go, 

dra på second-hand skattejakt..!

På lørdag skulle jeg i teorien ‘bare’ en rask tur innom Fretex for å donere litt klær og diverse nips-naps. Jeg klarte ikke å motstå fristelsen for og kikke litt, så da ble det en liten skattejakt etter at jeg hadde levert det jeg skulle. Disse gullskålene i messing fikk jeg øye på med en gang og jeg bare måtte ha dem!

Skikkelig, skikkelig fine til snacks..! Da lørdagskvelden kom ble skålene fylt med bringebær og blåbær i den ene, og et perfekt utvalg av smågodt i den andre. Superfornøyd! Jeg har forresten opprettet en ‘second hand’ kategori på bloggen. Tenker det er hyggelig å gjøre en liten spalte ut av brukt-funn? ✨

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Second hand treasures no. 2

Comments are closed.

Translate